Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 23 :)

DLACZEGO ON nie chce sie oswiadczyc?

Polecane posty

sorry ale wspolzycie to my zaczelismy gdy on mial 19 lat !!! nie wszystkie dziewczyny sa takie jak Ty.

Gość kinga_26
Wiek nie ma znaczenia, ale nie spieszcie się może na początek zamieszkajcie razem. Macie przed sobą całe życie.

my juz mieszkamy razem

Gość Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla
Nie przejmuj się gadaniem, że ty jesteś za stara on za młody, że nie macie tego czy owego. Jeśli jeszcze nie chce się oświadczyć to znaczy, że nie jest po prostu pewny związku z tobą. Nie ma co wymyślać. Jestem w takiej samej sytuacji, też jestem dwa lata starsza i się nie przejmuje uszczypliwymi komentarzami. Miłość ma różne odcienie.

Gość zorka***
Jak widać mieszkanie razem przed ślubem niczemu nie służy.

Gość ismo
Jest ciekawe, że w związkach z młodszymi to kobiety są zawsze petentami i one zawsze bardziej przejmuja się jakością uczuć drugiej strony.

Gość Bla,Bla,Bla,Bla,Bla,Bla
Bzdura - ja się nie przejmuje bardziej. Ale uprzedzenia to uprzedzenia.

Gość zorka***
Z wielu powodów w różnych konfiguracjach wiekowych kobiety na ogól częściej zapytując się! o symetrię uczuć w związku.

ja nie przejmuje sie gadka o tym ze jestem od niego starsza ze rzuci mnie dla mlodszej itp. Mowil ze ja jestem dla niego ta jedyna, gdyby tak nie bylo i by tak nie mowil to napewno rozstali bysmy sie.

Gość ismo
"Jak widać mieszkanie razem przed ślubem niczemu nie służy" Oczywiście że nie służy. Masz całkowitą rację. Jedynie czemu moze słuzyć to zapewnieniu wiekszej czestotliwości kopulacji. A że przed ślubem ludzie nie za bardzo chcą się "dorabiać dzieci", to wyjątkowo ostro wtedy kobiety sa szprycowane sztucznymi hormonami antykoncepcyjnymi.

Gość zorka***
Trudne czasy dla związków są, dla małżeństwa, rodziny. Kryzys nie tylko gospodarczy. Ale także moralny. A jego przyczyny są złożone. Tak czy inaczej - niech się wszystko ułoży tak, żebyś była zadowolona i szczęśliwa 🖐️ :)

Gość zorka***
Tak, to prawda. Kohabitacja raczej nie sprzyja dzietności. Wyjątkiem jest Szwecja, ale to troszkę inna obyczajowość niż nasza. Tam 60% dzieci pochodzi z takich związków. 🖐️

dziekuje zorka:) mam nadzieje ze sie ulozy

Gość ismo
Mieszkanie przed ślubem też sprawia ze jak osoba wypróbowywana nie przejdzie testu (z takich czy siakich powodów), to czesto takie związki-trupy nadal trwają, bo mieszkanie na razem jest taniej, wygodniej jest bo przyzwyczajenie itp.

myslalam o tym naszym mieszkaniu razem z jednej strony załuje ze zamieszkalismy tak szybko razem( juz nie tesknimy za soba itp)

Gość nie krotkonozne
mieszkanie razem jest bardzo wygodne dla mezczyzny , Po co sie ma zenic? Zakochani faceci az sie pala do slubu. Boja sie ze ktos inny sprzatnie im ukochana zprzed nosa.

Gość a miałoby tak pieknie
Dziewczyny, to całe mieszkanie razem to bujda na resorach. faceci nie chcą się żenić tym bardziej.

masz racje, ale coz czasu nie cofne, mieszkanie jest moje nie umiem tak poprostu powiedziec mu zeby sie wyprowadzil

Gość kinga_26
Po prostu żyjcie razem i zobaczcie co z tego wyniknie i już

czasu sie nie cofnie, ale mozna się uczyc na błędach.

bedziemy zyli tylko widzisz meczy mnie to czemu on nie chce sie oswiadczyc skoro mnie kocha itp to powoduje dziwne relacje miedzy nami:( nie klocimy sie ale od czasu rozmowy o zareczynach ja jestem caly czas na niego zla a i on nie zachowuje sie jak dotychczas:(

Gość ismo
"juz nie tesknimy za soba itp" Ano, widzisz ty teraz to widzisz, Ale mówi się że: Mieszkajcie razem to się wypróbujecie, Mieszkajcie razem to was to zbliży, Mieszkajcie razem to szybciej się pożenicie, Mieszkajcie razem to Ci nigdzie nie ucieknie, Mieszkajcie razem to bedziecie się mocniej kochać, Mieszkajcie razem to wasza relacja się ubogaci.

a no widze ze jednak nie jest tak jak mowia o zamieszkaniu razem, gdybym mogla cofnac czas to nie zamieszkala bym z nim napewno nie teraz.

oj no nie cofniesz dziewczyno, ale nie musisz z nim mieszkać do końca zycia, a nawet lepiej żebyś to jak najszybciej skończyła bo życie ci ucieka

mlodsi od niego i sie zenia /wychodza za maz

kurcze kocham go a on mnie trudno jest mi powiedziec mu zebysmy zaprzestali mieszkania razem, wrocili do czasow gdy spotykalismy sie 2-3 razy w tygodniu.

Gość Ptusia
Ech znam to... Tylko ze oni sa mlodsi a ja? 26 lat, moj facet tez, 6 lat razem, 1 rok mieszkanie i nic. Nie wyobrazacie sobie ja mi z ty źle :(

jak chcesz, to Twoje życie

Gość Ptusia
Dawny przyjaciel powiedział mi kiedyś, że jak facet kocha to sie oświadcza... Czy wy też tak uważacie?