Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

Która z Was ma orginalną bransoletkę Pandora? jakie są opinie warto zainwestować

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

czy raczej podróbka ?

Gość sojjjaaa
a jaka to przepraszam inwestycja?

Gość taka sobie żoneczka
no taka, że sam łańcuszek kosztuje 300zł a dokupując koraliki w cenie około 150 zł to jest inwestycja moim zdaniem..no chyba że masz tyle kasy, że to dla ciebie nic

Gość taka sobie żoneczka
ale oryginalną ? sztywną bransoletkę ? bo z tego co zauważyłam to na rynku jest wiele podróbek..ale byłam w sklepie zmierzyłam oryginał i podróbkę i jest różnica..zachwyciłam się...ale taki wydatek jest jak dla mnie dosyć spory i tak się zastanawiam czy warto

Gość sojjjaaa
nie pytam o cenę tylko o to, jaka to INWESTYCJA?? no chyba, że użyłaś tego słowa bo masz braki w edukacji nie znasz znaczenia podstawowych pojęć w języku ojczystym?

Gość taka sobie żoneczka
okularnica.. to chyba nie oryginał ? ile zapłaciłaś i czy jesteś zadowolona ? łańcuszek jest sztywny ?

Gość dgsdgdghfhcfchfcchf
Inwestycja żadna...inwestować to można w sztabki złota....a taka bransoletka? jak nie będziesz miała na chleb to możesz na allegro sprzedac po cenie złomu

Gość BaJkaNaDobranoc
super inwestycja:Dmysle,ze sie zwroci po latach::D wklad hahahaaaa

Ja mam bazę i kilka koralików z Pandory, ale mam świadomość tego, że jak minie na to moda to mało kto to zechce w ogóle kupić :) Inwestycja ? To raczej w złoto, które mimo wszystko wolę od tych modnych koralików od 100 zł wzwyż.

Gość taka sobie żoneczka
jakie tu siedzą paniusie.. źle użyte słowo i już się rzucają a jak przychodzi co do czego to słoma wystaje z butów:O żenada

Gość sojjjaaa
dokładnie. jak można pytać czy warto kupić bransoletkę pandory? wart zakupu to może być np. samochód. a sama pandora? dla mnie paskudztwo, oryginalna czy nie. wygląda, jak biżuteria dla dziecka. jeśli już ktoś musi to niech kupuje podróbę, nie będzie żalu chować głęboko w szafie jak niedługo przestanie być modna. bo ponadczasowa to ta biżuteria na pewno nie jest.

Gość jewyyy
sojjjaaa można inwestować w siebie, w swój dobry humor i samopoczucie:P Często tak robie.

Gość jewyyy
A to się odpłaca tym że jak się dobrze czuje to na więcej mam ochotę i więcej zrobię. Dla mnie to inwestycja,

Gość dgsdgdghfhcfchfcchf
pomijając wszystko to ta biżuteria jest obciachowa, jak dla dziewczynki, nastolatki najdalej...dorosła kobieta z takimi dziwadłami na nadgarstku wygląda śmiesznie

Gość sojjjaaa
źle użyte słowo świadczy dobitnie o intelekcie i to ty jak na razie dałaś wyraz temu, że ci słoma z butów wystaje. nie rzuciłam się poza tym od razu, dałam Ci wręcz szansę poprawić błąd pytaniem "jaka to inwestycja". gdyby to była tylko pomyłka z twojej strony, poprawiłabyś się. ty widać masz braki w edukacji, skoro nie zauważyłaś swojego błędu. Drugi argument na słomę z butów to podniecanie się pandorą

Gość sojjjaaa
jewyyy raczej stymulacja

Gość dgsdgdghfhcfchfcchf
jak chcesz mieć coś pięknego i ponadczasowego to kup branspoletkę złotą z perlami Akoya

Gość taka sobie żoneczka
spierdalaj z tego topicu skoro ci nie odpowiada moje słownictwo... nie uważam, żeby pandora była dziecinna, może kojarzysz ją z podróbkami - tandetnymi, które rzeczywiście są dziecinne.. http://www.pandora.net/pl-pl/

Gość okularnica 2888
hmmmmm, ten link ktory podalam wyzej zle sie skopiowal albo nie wiem bo wyswietla inna bransoletke:o moja jest oryginalna lancuszek sztywny z trzema delikatnymi koralikami, wisiorkiem w ksztalcie gwiazdy i kwadratowymi koralami z inicjalam osoby ktora mi ja podarowala. jest na pewno oryginalna bo dostalam w eyui pandora a poza tym kupiona u dobrego jubilera

Gość sojjjaaa
i znów mylisz pojęcia kretynko bez szkoły - nie odpowiada ( a raczej śmieszy ) mi twoja nieznajomość znaczenia pojęć, którymi operujesz a nie słownictwo

Gość jewyyy
Mam wrażenie że niektóry nie wchodzą tutaj żeby udzielać odpowiedzi na pytań zawartych w temacie (jak to się zwykło robić na forum) ale by tylko znaleźć jakieś słowo lub błąd ortograficzny i móc go wytknąć autorce. Albo to ja się mylę i to właśnie jest całą istotą tego forum,

Gość taka sobie żoneczka
popieram jewwy kiedyś tu było inaczej teraz siedzą i się przemądrzają.. ale ja się nie przejmuję...i nie zwracam na takie osobniki uwagi bo szkoda nerwów..a jak rajcuje ją, że odpisuje:P

Gość sojjjaaa
jewyyy mylisz się tylko , ja i jeszcze jedna osoba próbowałśmy autorce odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie - czy WARTO ZAINWESTOWAĆ :-D

Gość jewyyy
Nie próbowałaś. Wytykasz tylko błąd. Nie lepiej i milej dla innych ignorować takie drobnostki? Przecież wszyscy wiedzą o co chodzi w pytaniu? Dla mnie to jest takie rozsyłanie jadu.

Gość taka sobie żoneczka
niestety teraz coraz więcej jadu w ludziach.. nie dość, że w pracy to jeszcze w necie...........niedobrze się robi

Gość dgsdgdghfhcfchfcchf
weszłam na strone pandory i nadal uważam, że to bizuteria dziecinna...jakieś dzwoneczki, mikołaje :-P żenada

Gość taka sobie żoneczka
zależy co komu się podoba... :)

Gość dgsdgdghfhcfchfcchf
ale rozumiem, że to moje zdanie, każdy ma prawo mieć swoje zdanie - odmienne