Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam się

Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn

Polecane posty

Gość Anka;[0
Znam pewnego faceta, który jest moim sąsiadem i nie mogę zrozumieć dlaczego taki mężczyzna jak on jest sam. Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, a mieszkamy obok siebie od dziecka. Co z nim jest nie tak ? Facet będzie miał w tym roku już 29 lat. Z tego co wiem to pracuje w budownictwie, jako inżynier, więc chyba głupi nie jest. Jak wygląda ? Zwyczajnie, ale ma śniadą karnację i czarne włosy. Co prawda jest szczupły i nie jest zbyt wysoki, ale te 175 cm, a może i więcej na pewno ma, bo sama mam 169 i widzę, że jest wyższy. Dobrze się też ubiera w porównaniu do innych facetów. Widzę że ma swój styl. Od znajomych, którzy go znają wiem, że jest on bardzo nieśmiały i małomówny, rzadko gdzieś bywa, na jakiś imprezach itd. Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale przecież i nieśmiali mają dziewczyny. Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno. Długie jesienne wieczory itd., a on nie ma się do kogo przytulić wieczorem, porozmawiać itd. Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta.

Gość Może nie podczas libacji,
Nikt chyba nie lubi nudnych ludzi, ale poświęcenie dla osoby, którą kochamy nie musi oznaczać, że osoba, która się poświęca jest nudna, tak mi się wydaę

Może Twój sąsiad ma jakiś problem albo kompleks z przyrodzeniem. I strach przed odrzuceniem go zżera.

Gość dobre dobre dobre
no to bierz sie dziewczyno za niego. na co czekasz ?

Gość Może nie podczas libacji,
Anka;[0 Może jest po prostu innej orientacji.

"Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno. Długie jesienne wieczory itd., a on nie ma się do kogo przytulić wieczorem, porozmawiać itd." Ojej, wzruszające. Może ma taki podryw na 'biednego misia' i widać skutkuje, skoro już jakieś dziewuchy chcą się wcielać w role pocieszycielek. :D "Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta." Masz na myśli siebie?

Gość Anka przyznaj się
ciągnie cię do niego :-)

no ale przyznajcie że to jednak jest dziwne żeby atrakcyjny facet na którego panny jak widać lecą nie miał żadnej.

Gość Anka;[0
Jego kolega mówił że on szuka sobie wartościowej kobiety i ma zasady jak w średniowieczu.

Anka;[0 "Jego kolega mówił że on szuka sobie wartościowej kobiety i ma zasady jak w średniowieczu." Drugi Luzer. :)

Gość Anka przyznaj się
a ty nie czujesz się wartościowa?

"Jego kolega mówił że on szuka sobie wartościowej kobiety i ma zasady jak w średniowieczu" czyli jakie?

Gość to już kilka razy rozpowszechn
ten post pod psuedonimem Anka juz był na tym forum wklejany kilka razy, np http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4739549 i na innych forach również: http://www.kowbojki.pl/pokaz/30-letni-facet-jest-ciagle-sam-czy-to-niedziwne-234091 http://pytamy.pl/page,2,title,dlaczego-taki-facet-nigdy-nie-mial-i-nie-ma-dziewczyny-wytlumaczcie-mi-to,pytanie.html?smclgnzlticaid=6d6a9

!offerma "no ale przyznajcie że to jednak jest dziwne żeby atrakcyjny facet na którego panny jak widać lecą nie miał żadnej." Czemu dziwne? Skoro stawia sobie wysoko poprzeczkę, dodatkowo jest nieśmiały to nic dziwnego, że jest singlem.

Gość Anka;[0
Tylko dziewica, ja na niego nie lecę, ale znamy się od małego. Dobra spadam, bo idę do kina🖐️

Gość Anka;[0 --żaba letycja juz cie
namierzyla :D:D

"Czemu dziwne?" tak mi się wydaje. że samotnymi onanistami to zostają raczej ci co nie za bardzo pannom się podobają. a ten i dobrze ubrany i inżynier i niebrzydki. to mi się wydaje dziwne.

Gość to już kilka razy rozpowszechn
jestem szpiegiem forumowym :classic_cool:

a on nie jest żadnym singlem. singiel to jest wtedy jak wprawdzie nie jest "w związku" ale na brak panienek nie narzeka a taki co "nigdy z żadną" to co z niego za "singiel".

Gość wczoraj na ogolnym kobiety
pisaly ze CHCA TAKIEGO mezczyzne JAK EDWARD ZE ZMIERZCHU, zaraz poszukam linka :P

Gość dlaczego pytam się napisal 1
post i spierdolił

Gość ludzieeeeeeeeee eeeee
przeciez to już było z tym facetem "Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno." 1 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5030107 2 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4829729 3 http://pytamy.pl/page,2,title,dlaczego-taki-facet-nigdy-nie-mial-i-nie-ma-dziewczyny-wytlumaczcie-mi-to,pytanie.html?smclgnzlticaid=6d6a9 4. http://pytamy.pl/title,dlaczego-taki-facet-nigdy-nie-mial-i-nie-ma-dziewczyny-wytlumaczcie-mi-to,pytanie.html to dyżurne prowo :O🖐️

!offerma "tak mi się wydaje. że samotnymi onanistami to zostają raczej ci co nie za bardzo pannom się podobają. a ten i dobrze ubrany i inżynier i niebrzydki. to mi się wydaje dziwne." Być może ta Anka go sobie za bardzo wyidealizowała, może ten facet wcale nie jest takim ideałem. I druga sprawa, to, że nie jest w żadnym związku nie oznacza, że jest samotny, może korzysta jednorazowo z tego, że się podoba.

Gość sranie w bekaaa
"" dlaczego pytam się Dlaczego tak wielu facetow zyje samotnie, nawet nie podejmuja zadnych dzialan by to zmienic. Nie widza, nie wiedza ze zycie z kobieta, w dwojke jest znacznie ciekawsze niz zycie w samotnosci? Dlaczego pozbawiaja sie przyjemnosci obocowania z kobieta, dlaczego nie chca by ich kobieta kochala?""" A czemu tak wielu facetów z kafe ma się za chuj wie kogo a ciągle sami :O Weekend kazdy "Szukanie dziury " siedzi sam albo piertoli na babskim forum :O Kucharzyna następny pizduś ,

dlatego ze ja chce tej jedynej po 2 nie chce sie zarzic HPV lub jakis innym syfem po 3 nie chce zeby przyszla matka moich dzieci uwazano za laske lekkich obyczajów

Gość ANKA TO PROWO
tempaki :O🖐️

LoOoOsEr "Co w tym dziwnego. Przecież na tym forum mamy taki przykład - PBW." O właśnie, Wiara jest bardzo dobrym przykładem. :)