Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam się

Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn

Polecane posty

Ja wiem że kobiety dzielą się na te mądre-piękne-dumne, oraz na płaczki wiecznie płaczące z powodu samotności. Tę druga kategorie reprezentuje chyba autorka. Sprawa 1. "Proroctwo" Faceci którzy sa sami zwyczajnie byli parę razy po drugiej stronie miłości i doświadczyli że fajerwerków nie ma. nadchodzi za to nuda, szarość i wręcz chęć wypchnięcia partnera, ze swojej strefy przebywania. partner będący zbyt blisko, staje się z czasem zupełnie aseksualnym, zwykłym obcym nudnym głupim człowiekiem. Widzi się w nim jedynie wady. A każdy obcy z ulicy jest Bondem o cechach zdobywcy. Więc lepiej być uwielbianym i pociągającym obcym, niż aseksualnym głupim słomianym Jasiem, w którym nie ma nic ciekawego czy fascynującego. jest na Kaffe kilka wspaniałych tematów, o tym, jak kobiety brzydzą się swoimi wieloletnimi facetami. Do stanu w którym nie mogą na nich patrzeć. teraz pytanie - czemu my żyjący pojedynczo, mielibyśmy się na takie doświadczenia godzić?. Czyż nie wykazujemy się roztropnością unikając przebywania z kobieta 24h/dobę ?. 2. kolejna sprawa: - Faceci nie potrzebują kobiet. Oni potrzebują pięknych kobiet. Potrzebują odpływać, przy seksownych twarzach i ciałach, swoich dziewczyn. Zwykłych i średnich dziewczyn żaden nigdy nie zechce. nie chodzi o sex ale o patrzenie na sexowne ciało, zgrabność, i cudowną twarz. Albo facet ma dziewczynę piękną "ścinającą atrakcyjnością z nóg", albo żadnej. Uroda dla faceta jest ważna, a nie codzienna obecność zwykłej szarej myszki. Kolejna już 3 kwestia: mężczyźni nie są zainteresowani związkiem partnerskim. Tzn. życiem z kobietą dzień w dzień. Dzieleniem obowiązków, wspólnymi zakupami. Nie potrzebują kobiety jako pomocy, jako kucharki, gospodyni domowej, jako kogoś, kto razem z nimi mieszka i śpi obok nich. Facet najlepiej wysypia się sam, po 4 h leżenia w wannie z pianą. :) . I kogoś kto ich wspomaga w trudnych chwilach. ( zrozumcie to bidulki ) trudne chwile przetrwamy sami jak "Alien we wrzącym ołowiu, w Obcym 3" :) . Na związku wspólno-mieszkaniowym, facet dużo traci. Myśli o dobru dziewczyny, i o spełnianiu jej wytycznych zaradnego mena. Tyje, przestaje dbać, o markowe ładne ubrania. Zostaje w pracy do 23:00. Nie myje samochodu. Zaciąga na jej życzenie kredyty. potem je spłaca do 60-ki. patrzy w lustro i widzi że kobieta zamieniła go w : 1. http://i.hityczykity.pl/uploads/tx_hck/zdjecia_pojedynki/kalisz_350.jpg 2. http://pl.euroanimal.eu/images/thumb/3/37/%C5%9Awinia_wielka_bia%C5%82a_angielska.jpg/180px-%C5%9Awinia_wielka_bia%C5%82a_angielska.jpg A on zawsze chciał być kims z zupełnie innej bajki: http://www.dvdfr.com/images/anecdotic/24102000_chippendales.jpg ///nawet nie podejmuja zadnych dzialan by to zmienic./// ODWAL SIĘ Wariatko - to jest nasza sprawa, co robimy z naszym życiem i czasem. Nie jesteśmy biedaczkami idiotko. Nie rozpaczamy z powodu tzw. samotności. Będzie na ulicy piękność, to ją się wyhaczy z miejsca. I wprowadzi do własnego życia. Nam samotność nie doskwiera. Brak piękna- w postaci fizyczności kobiety tak: http://i.pinger.pl/pgr478/f0a31854002761014aa52d80/VictoriasSecret.jpg można czuć jego deficyt, ale nie samotność. Nie potrzebujemy szarych myszek, czy zwykłych kobiet. Ich widok, dopiero by nam obrzydził życie.

To znaczy ja na dzień dzisiejszy nie piję, ale nie mam pewności co będzie później. Kobiety potrzebują stabilizacji i mężczyzn pewnych swojej przyszłości. Tak więc zostałem sam. Na finanse aczkolwiek nie narzekam, le bycie z kobietą mogłoby mnie przerosnąć. Bycie z kobietą to olbrzymie wyzwanie i odpowiedzialność.

Gość Wladimir sput
IMO bez urazy, ale Lucy Windsor chyba nie pracuje albo robi na kafe. ;]

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Chcę by w Waszym związku wszystko było dopięte na ostatni guzik." To jak z rodzicami, którzy swe niespełnione marzenia przerzucają na dzieci. :classic_cool:

Gość IMO13861
Wladimir sput "...albo robi na kafe." To się nazywa "tworzenie znajomości". :P

Gość Wladimir sput
IMO ale ta cala Lucy to jakas locha na rencie albo biurwa co nie ?

IMO13861 "To jak z rodzicami, którzy swe niespełnione marzenia przerzucają na dzieci." Nie, ja po prostu uważam, że każdy ma prawo do szczęścia, nawet jeśli wygląda tak jakby uciekł z objazdowego cyrku. :)

Gość Wladimir sput
Egoist31 chyba pomyliles tematy, co ?

Wladimir sput "IMO ale ta cala Lucy to jakas locha na rencie albo biurwa co nie ?" Wowa, przestań, przecież liczy się wnętrze. :D A poza tym nie ma nikogo lepszego dla IMO na horyzoncie.

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Nie, ja po prostu uważam, że każdy ma prawo do szczęścia, nawet jeśli wygląda tak jakby uciekł z objazdowego cyrku." Dokładnie! Na szczęście w tych czasach można sobie łatwo sprawić trochę tego szczęścia - Bóg jednak wiedział co robi wymyślając Koty. :P

Zgadzam się ze stwierdzeniem, jako, że mężczyźni nudzą się kobietom, ich pieniądze, samochody, i dom za to się nie nudzą! Stąd to dziwne zachowanie kobiet. Przede wszystkim kobiety to stworzenia bardzo emocjonalne, zmienne, i wrażliwe na wszelkiego rodzaju bodźce. Tak więc stabilne spokojne życie z kobieta gdzie wszystko się układa nie wchodzi w grę. Ze stworzeniem tak płochym i niezrównoważonym nie da się zbudować stabilności, wspólnych celów, i strategii. Jestem więc sam. Ale nie zmienia to faktu, że wciąć uważam,iż dziewczyny pełne są wdzięku i uroku. Ale zastanawiam się, czy przebywanie z manen 24/h nie odbiera im tego.

Gość Wladimir sput
Pytam powaznie o Lucy, co jest grane z ta kobieta ze jest ciagle na forum ?

Gość lekoman z włośnicy
"Dlaczego tak wielu facetow zyje samotnie, nawet nie podejmuja zadnych dzialan by to zmienic. Nie widza, nie wiedza ze zycie z kobieta, w dwojke jest znacznie ciekawsze niz zycie w samotnosci? Dlaczego pozbawiaja sie przyjemnosci obocowania z kobieta, dlaczego nie chca by ich kobieta kochala?" Bo strach ma wielkie oczy. A z drugiej strony to dobrze, bo jest mniej konkurencji na rynku randkowym. Kto by się tym martwił, że jakiś facet nie może sobie znaleźć kobiety. :)

cały czas to znaczy wypiję 4 piwa na tydzień, ale takie poważne zerwanie z nadmiarem tego miało miejsce w marcu tego roku. Do marca piłem przez pół roku.

Gość Lusia pracuje na forum o2
jak regres

Wiesz ja musiałbym powiedzieć o tym dziewczynie, co nie przejdzie mi przez usta, i nie chcę się więc wiązać. Z resztą ja jeszcze nie dorosłem...bo kobieta to przecież człowiek! A ja żyłem do tej pory tylko z rzeczami martwymi. Ja mam pasje, zainteresowania, a musiałbym w dużej mierze przerzucić moją uwaga na to płoche stworzenie ;P To olbrzymia zmiana!

Gość Wladimir sput
Nie wiem co ta kobieta robi w zyciu ale na pewno jest z nia cos nie tak, niby nie glupia a tu kiedy nie zagladne na kafe w tygodniu ona jest.

Gość offerma offerma
.

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "...bo kobieta to przecież człowiek!" Ech, ten alkohol - coraz mocniejszy dzisiaj robią. :classic_cool:

Gość do pielucha
Już sam twój nik jest aseksualny, :O

Gość bo to pewnie miłośnik
pissingu :classic_cool:

IMO13861 "Dokładnie! Na szczęście w tych czasach można sobie łatwo sprawić trochę tego szczęścia - Bóg jednak wiedział co robi wymyślając Koty." No ale nie zapominajmy, że Bóg także wiedział co robi dając kobicie po 30-stce zwiększone libido, jednocześnie obniżając je samcom w tymże wieku. Ergo, młode prawiki mogą korzystać z tych 'darów'. :D

Gość Luska pisze na erotycznym
w orencz :D

Gość lekoman z włośnicy
"3 nieudaczników nie potrafi sobie znaleźć dziewczyny. Bo wiedzisz w polsce rodzi się o 6 chłopców więcej niż dziewczynek. Czyli tych paru może nie miec a reszta i tak się bilansuje . Do tego występują różnice w układzie przestrzennym. Choćby w miastach jest % więcej kobiet a na wsi mężczyzn. " No, tych nieudaczników na 100 facetów jest znacznie więcej. :) Wystarczy zobaczyć jak w zastraszającym tempie przybywa kont na portalach randkowych. Coraz więcej jest facetów, którzy są na tyle przerażani albo leniwi, że nie chce im się lub nie mają tyle odwagi aby poznawać kobiety w realu. To znacznie zwiększa szansę tych, którzy mają jaja i potrafią zagadać do normalnej dziewczyny na ulicy. :)

Gość około 6% więcej
więc gdzieś 6 na 100. sprawdź sobie w gusie dokładną liczbę

Kobiety śmiesznie się poruszają. To mężczyzna jest standardowym człowiekiem. Powiedzieć, że kobieta zachowuje się jak wariat to zdecydowanie za mało powiedziane. Są niezrównoważone, i mają problem z podejmowaniem decyzji, silnie ulegają presji otoczenia, dlatego plotkują i podlizują się. Ostatnio usłyszałem od paru wiele komplementów, czego nie znoooszę!!!! To ja chciałem im złożyć komplement ale stwierdziłem, że skoro te dziewczyny tak nisko się noszą no to na nie nie zasługują i tyle...;P

Gość około 6% więcej
a myslisz, że ci faceci na portalach to nie mają dziewczyny? albo nie są cwani i nie wiedzą, że na portalu więcej dup sobie na sex wychacza niz w realu?