Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_69

MYJE SIĘ CO 3 DNI

Polecane posty

Gość Kobieta_69

Witam. Może to dość dziwne dla niektórych ale ja myję się co 3-4 dni. Głowę myję średnio 2 razy na tydzień /Moim zdaniem golenie jest złe dla skóry i robie to 3 razy na miesiąc Moja córka (18lat)przesadza biorą prysznic 1 raz dziennie wieczorem/ Goli się to znaczy : pachy, nogi robi peelingi dość często Ona mówi,że nie może wyjść z domu bez tych czynności./ Dla mnie to dziwne, bo jak w pracy sie spoce to po prostu wytre sie w domu ręcznikiem i jest dobrze;/ Jal ja oduczyć codziennego prysznica?

Gość migotka19993
o fuj pewnie śmierdzisz

Gość Malaniewiasta10
Pewnie mąż cie zdradza brudasie

Gość Kobieta_69
Po prostu oszczędzam wodę ;( nie mam czasu na mycie

Gość EllieLady
Nie uprawiasz sexu pewnie co ?

Gość Pachnącaaa
Śmierdzielu, bym nie chciała z tobą pracować fujj

Gość Pachnącaaa
No dokładnie ja też .Córce i mężowi współczuje bo kur.wa patologia się szerzy

Gość Tragediaa
żal

Gość o qrwa!
piszesz o prysznicu co trzy dni ? czy o tym ,ze dupska nie myjesz minimum 2 dziennie?:O

Ja się myje raz na tydzień i żyje ! Częste mycie skraca życie , skóra się wyciera i człowiek umiera !

Spoko Śmiało możesz powiedzieć o sobie brudas Ja biorę prysznic codziennie Golić się tylko 3 razy w miesiącu?Toż to całkiem zarosnąć można!!!! Kobieto dbaj o siebie

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
zwykla prowokacja a wy sie nabieracie jak dzieci

Gość japieprze
O kur.wa hahahahah nie wierzę patologia .. patolaa.. Sredniowiecze-

Gość raczej odwaga
Ja się myje raz na tydzień i żyje ! ja terz sie myje co tydzień i mamy niskie zużycie wody bo płacimy na 3 miesiące 20 zł

Gość lamspq
Fuuuujjjj ! Ale musi Ci z krocza śmierdzieć.. bleee

Gość jnhbvxhc
Ja kąpię się 2 razy w tygodniu, włosy myję co drugi dzień. Za to codziennie myję oczywiście twarz, stopy, pachy, ręce i krocze.

Gość ale z was niezla
patologia

Gość Patologia bo ktos nie myje sie
codziennie? Wy chyba nienormalni jestescie.Bierzecie prysznic codziennie i to uprawnia was do wyzywania innych? To jest dopiero "patologia" jak to piszecie.

Gość madre miaa
ja tam myje sie codzinnie no chyba ze wody cieplej nie ma to tylko myje pachy i cici

Gość Patologia bo ktos nie myje sie
Czy wy w ogóle zastanawiacie się nad tym co piszecie :O "Dewiacja społeczna odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z normami, a także z wartościami przyjętymi w społeczeństwie lub w grupie społecznej. Zachowania dewiacyjne nie są jednoznacznie interpretowane i ich określenie jest zależne od przyjętych systemów normatywnych w danym społeczeństwie" Czy w naszym kraju są określone jakieś normy odnośnie częstotliwości kąpania się? Gdzie jest napisane, że normalny człowiek myje się codziennie, a taki, który tego nie robi jest już nienormalny? To,że wy twierdzicie,że trzeba się kąpać codziennie, w przeciwnym wypadku jest się patolem, nie oznacza, że to realia. Żenada

Gość Ja tez myje sie co trzy dni
i jeszcze nigdy nie uslyszalam ze jestem smierdzaca,ze jestem chodzaca patologia i ze to obrzydliwe.Co wiecej powiem wam ze nie czuje potrzeby kapania sie codziennie. Kazdego dnia uzywam antyperspirantu, nie mam sladow potu, nie smierdze, swoja "mala" podmywam plynem do higieny intymnej, do twarzy uzywam peelingu, zeby myje i sa biale jak snieg. I niejedna z tych ktore myja sie codziennie wyglada gorzej niz ja. I zeby bylo smiesznie to w towarzystwie jestem uznawana za wzor mody. Kolezanki prosza mnie zebym doradzila im jakie ubrania maja kupic, jak sie malowac. Wiec nie sadze abym byla taka smierdzaca niezadbana swinia jak piszecie tylko dlatego ze nie kapie sie codziennie.amen