Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

prawiczki nie mają dziewczy bo nie robią pierwszego kroku

Polecane posty

Gość IMO13861
Krwawa Wilczyca "...waluta kiedyś gdzieś zostanie zaakceptowana." Cieszę się, że nie starasz się ukryć ewidentnych preferencji niemal wszystkich kobiet. :classic_cool: "Zapomniałam o skromności powalającej" Tak bywa - nie ma 'waluty' - nie ma 'pamięci'. ;) Drabino - krągłości skali globalnej. Wszakże Ziemia jest okrągła, acz z naszej perspektywy wydaje się płaska. :classic_cool:

"Drabino - krągłości skali globalnej. Wszakże Ziemia jest okrągła, acz z naszej perspektywy wydaje się płaska." Z Twojej perspektywy to wszystko wydaje się płaskie, nic dziwnego skoro głowę masz prawie przy chodniku. Żałuj, że nie urosłeś. :)

"Podobno patrzenie się na rybki w akwarium odpręża i relaksuje. Jak widać to kolejny mit. " a właśnie, że prawda. :) mi bardzo pomagało. miałam parę akwariów, najpierw takie najmniejsze, a na końcu 150 litrów. teraz niestety za często się przeprowadzamy żeby mieć rybki. jak będę miała własny dom, to może założę sobie cały pokój akwariowy :classic_cool:

Pchełko, no jak to, lubisz krągłości :) Z pewnością niedługo wyłudzisz od niej zdjęcie;) "Cieszę się, że nie starasz się ukryć ewidentnych preferencji niemal wszystkich kobiet. " A niektóre są wręcz profesjonalistkami. O czym niektórzy pewnie doskonale wiedzą :classic_cool:

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Z Twojej perspektywy to wszystko wydaje się płaskie..." Z mojej perspektywy, często udaje mi się właśnie dojrzeć przerażającą 'głębie' co niektórych kobiet. :classic_cool:

"Z mojej perspektywy, często udaje mi się właśnie dojrzeć przerażającą 'głębie' co niektórych kobiet" ty się lepiej nie wgłębiaj, bo się utopisz :P

Gość IMO13861
Krwawa Wilczyca "Pchełko, no jak to, lubisz krągłości Z pewnością niedługo wyłudzisz od niej zdjęcie" Pewnie słowo "niej" niczym tysiąc szpilek raniło twe gardło. :classic_cool: "A niektóre są wręcz profesjonalistkami." Cóż za EGO! :classic_cool:

IMO13861 "Z mojej perspektywy, często udaje mi się właśnie dojrzeć przerażającą 'głębie' co niektórych kobiet." Ty nie bądź taki ciekawski, bo jeszcze któraś Cię rozdepcze. :)

Gość IMO13861
żaba Letycja ty się lepiej nie wgłębiaj, bo się utopisz Chciałaś powiedzieć "wtopisz". :P Bielyje Rozy "Ty nie bądź taki ciekawski, bo jeszcze któraś Cię rozdepcze." Typowa kobieta - najpierw funduje agorafobię, a potem szybki zgon. ;)

"Pewnie słowo "niej" niczym tysiąc szpilek raniło twe gardło." Nie, na całe szczęścia nic nie rani mego gardła :) Ale i tak po wyłudzeniu nie dasz nic w zamian :P Ciekawe why? "Cóż za EGO! " Oparte na solidnych podstawach przetrwa długo:)

Gość IMO13861
Krwawa Wilczyca "Nie, na całe szczęścia nic nie rani mego gardła" Szczęście w nieszczęściu - ale nie załamuj się młoda. :classic_cool: "Ale i tak po wyłudzeniu nie dasz nic w zamian Ciekawe why?" Bo mam małe cycki? :P "Oparte na solidnych podstawach przetrwa długo" Jak mawiają - nauka do potęgi klucz. :classic_cool:

Gość IMO13861
żaba Letycja "lub wpadniesz" Jak śliwka w kompot...chociaż w przypadku Drabiny, kompot ten będzie w imponującym kotle. :classic_cool:

"Szczęście w nieszczęściu - ale nie załamuj się młoda." Od kiedy kobieta w sklepie wybierając ciuch się załamuje?:P Czasami wyjątkowo rzadki rozmiar jest potrzebny, ale i taki się znajdzie :classic_cool: "Bo mam małe cycki? " Mam powiedzieć co masz a czego nie masz? :) Czy oszczędzić Ci wstydu?:P

Gość przestańcie flirtować
tylko się wreszcie spotkajcie i wypieprzcie. Przeciez to żałosne :O Jakby on tak w realu słodził to by w dupach przebierał :O

Gość IMO13861
Krwawa Wilczyca "Od kiedy kobieta w sklepie wybierając ciuch się załamuje? Czasami wyjątkowo rzadki rozmiar jest potrzebny, ale i taki się znajdzie" A jeśli nie ma odpowiedniego rozmiaru? Co wtedy? Ano kompleksy wtedy. :P "Mam powiedzieć co masz a czego nie masz? Plotki Ci niestraszne? :classic_cool:

Gość IMO13861
przestańcie flirtować "tylko się wreszcie spotkajcie i wypieprzcie. Przeciez to żałosne Jakby on tak w realu słodził to by w d**ach przebierał" W zaistniałej "sytuacji" rozbawiła mnie ta wypowiedź. :D

"Plotki Ci niestraszne?" A jest powód dla którego miałyby być straszne? Nie sądzę :) Chyba, że powodem samym w sobie jest ...... druga strona;) "A jeśli nie ma odpowiedniego rozmiaru? Co wtedy? Ano kompleksy wtedy." O to się nie martw, rozmiar jest :)

Gość przestańcie flirtować
3 baby na kafe nic innego nie robią tylko gadają z tobą o cyckach i cipkach. Ja po takich rozmowach to zawsze w łózku ląduję

"przestańcie flirtować "tylko się wreszcie spotkajcie i wypieprzcie. Przeciez to żałosne Jakby on tak w realu słodził to by w d**ach przebierał" W zaistniałej "sytuacji" rozbawiła mnie ta wypowiedź." Nie mam zielonego pojęcia czemu Cię to rozbawiło :D

Gość IMO13861
Krwawa Wilczyca "Nie sądzę Chyba, że powodem samym w sobie jest ...... druga strona" Zasada naczyń połączonych. Albo to inaczej - You are, what you eat. ;) "O to się nie martw, rozmiar jest" Ale jakość! JAKOŚĆ! :P A teraz, żegnam się, bo agresja innych ludzi, źle na mnie działa. :classic_cool:

Gość IMO13861
przestańcie flirtować "3 baby na kafe nic innego nie robią tylko gadają z tobą o cyckach i c*pkach. Ja po takich rozmowach to zawsze w łózku ląduję" Tu nie liczy się sama gadka, ale także CHARAKTER. :classic_cool: 🖐️

Gość gadka to charakter
jak umiesz gadac na kafe to umiesz i w realu.

Gość przeciez imo to ruchacz
w dzien w dzien pierdu jak nie z jedna to druga :O🖐️ nudne to sie stalo umow sie z ktoras z dziewic i zalicz a nie piszesz z nimi o dupie marynie

"przeciez imo to ruchacz" Buhahaha:D "gadka to charakter jak umiesz gadac na kafe to umiesz i w realu. " Podejrzewam, że przy charakterze cudzysłowy zabrakło ;) Ale tak Wam powiem (sory za uogólnienie), po kiego czytacie coś co Wam się nie podoba? Tylko po to by mieć powód do marudzenia?

Gość co kolejna cyniczna dziewica
? najpierw czasy prawikow nieucznikow teraz tepych dziewic :O

Gość dziewice zwykle nie są zbyt
sprytne. szczególnie te 30+ jak zuzanna amelia

Myślę, że piszę w miarę kulturalnie,czy przejawem naiwności była by nadzieja na odwdzięczenie się tym samym? Notabene, chce ktoś porozmawiać, jasne nie ma sprawy, ale niech to chociaż rozmowę przypomina.