Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to sie wkurzylam

Odwiedzila mnie kolezanka z dzieckiem i kazala zamknac mi psa w osobnym pokoju

Polecane posty

Gość kurwyyyy
kurwyyyy zebraly sie do kupy

Gość kozabrzoza
oj dziewczyno masz rację nie warto z Tobą dyskutować bo nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. post nie był adresowany do Ciebie ale skoro sobie tak to wziełas do serca coś w tym musi być :) hipokrytką może jesteś sama skoro tak łatwo osądzasz drugiego człowieka. jesteś jakaś ograniczona i żadne argumenty do ciebie nie docierają żal,,,

Gość a moja kolezanka ma psa
i jak sie urodzilo dziecko , pies zwariowal . Byl tak zazdrosny , kilka razy chcial ugryzc w stope podczas przewijania . Pies byl spokojny , do czasu az sie pojawil noworodek .

Gość czyj to utwor ???
hehe , zaraz napisza , ze to wina dziecka :-D pewnie niemowle psa meczylo , chyba swoim widokiem :-P

Gość bo nie pokazala psu dziecka dl
atego byl zazdrosny!juz nie moge czytac tych nawiedzonych Matek Polek!wrrr!

o rany co za tupet, wiedziała jak sie do cibie wybierała ze masz psa, jak jej sie nie podoba to niech nie przychodzi !!

jak to nie pokazala psu dziecka ? :-0 Pojebalo cie czy co ? Kurwa , nastepna wszystkowiedzaca hahahaaa, wie lepeij co kto robi ze swoim psem i swoim dzieckiem omg :-0

wolność Tomku w swoim domku tak wiec, skoro koleżanka wiedziała,że masz psa, mogła darować sobie wizyte z dzieckiem, a nie od progu "ustawia" Cię po swojemu Ty kochasz tego psiaka, i dla Ciebie jego dobro, może byc nawet ważniejsze od dobra obcego dziecka...no sorry,koniec końców to Twój dom i Twoje zabawki

Gość ale wy jesteście jebnięte
ale popierdolone matki polki :O

Gość bo nie pokazala psu dziecka dl
,,a moja kolezanka ma psa,,bo jak sie przynosi dzieciaka po porodzie do swego domu gdzie jest zwierze[w tym wypadku pies]to daje sie mu dziecko do powachania zeby sie oswoil debilko!kazdy madry czlowiek Ci to powie!i tyle w tym temacie!

hahahaaa ja pierdole , ale debilka :-D Sluchaj debilka to wlasnie ty jestes , bo ona dziecko pokazala :-D wiec sie nie wymadrzaj , bo wyskakujesz przed orkiestre , a nie znasz tych ludzi :-0 hahaaa co za tlumok . Napisze wiec wyraznie , dziecko pokazala , poza tym robila wszystko tak jak jej radzili ,zeby pies zaakceptowal dziecko , czytala fora , dowiadywala sie duzo na ten temat jeszcze przed porodem . Pies nienawidzi i nie akceptuje tego dziecka . Jest zazdrosny i niebezpieczny .:-0 , a dziecko mu krzywdy nie robi , bo tego jeszcze nie potrafii ...idiotko , bez odbioru :-0

Gość oo!juz sie wylewa frustracja j
akiejs Matki Polki!naprawde zalosne jestescie kobiety!sama jestem kobieta ale mi czasem wstyd za nasza plec!

Gość rtgsrthtrtt
jesteście jebnięte i tyle w temacie