Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona że hej

depilacja laserowa - groupon pytanie

Polecane posty

Gość azalka
czy ktoś może poddawał się depilacji w Opolu i może polecić konkretny salon?

Gość I2PL Ellipse - najskuteczniej
Gratuluję odwagi wszystkim osobom, które poddają się jakimkolwiek zabiegom medycznym z Groupona...... Badania naukowe: 1. Najlepszy jest I2PL Ellipse 2. Drugie miejsce - laser diodowy LightSheer 3. Potem dopiero aleksandryt, a dalej zwykły IPL.... Same poczytajcie: http://www.supernova.com.pl/ellipse_pliki/Fotoepilacja_porownanie.pdf Lista gabinetów na: http://www.ellipse.org.pl/index.php/gabinety-ellipse Filmiki z zabiegów: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gB0ROZsX0F0 Pozdrawiam!

Gość studio laser
Przeczytałam mnóstwo różnych for i studio laser jest najczęściej polecane. Więc tam się wybrałam. Byłam na 4 zabiegach (na jerozolimskich w warszawie) i jestem bardzo zadowolona. Ale chodziłam zawsze do tej samej pani i dzięki Bogu, bo podobno zatrudnili teraz tam jakąś nową, która już poparzyła kilka osób.. Także nie tylko salon się liczy ale też osoba wykonująca (!) A niedawno ta pani, do której zawsze chodziłam otworzyła sobie swój salon (na rogu nowogrodzkiej i kruczej) i tam się przeniosłam. I nawet troszkę taniej jest :D. Także uważajcie do kogo idziecie!

Gość maryśka90
ja ostatnio korzystałam z oferty gabinetu body-lab http://www.body-lab.com.pl/ właśnie kupioną przez groupon i byłam mile zaskoczona, gdyż pani, która się mną zajmowała była przemiła i ciepło mnie przyjęła, chętnie odpowiadała na wszelkie pytania, a sam zabieg oczyszczania buzi był na wysokim poziomie. Polecam skorzystać nawet przez groupon, na pewno się nie zawiedziecie. Ja na pewno jeszcze tam wrócę.

Gość niezapominajka90
o ale zbieg okoliczności również wykupiłam groupon do gabinetu body-lab i teraz przynajmniej nie będę miała oporów pójść skoro taka dobra opinia się trafiła. Wiadomo jak to z tymi ofertami grouponowymi różnie bywa :) niedługo się wybieram do gabinetu body-lab, dam znać co i jak. Pozdrawiam

Gość mani_cure
Wykupiłam Groupona na serię trzech zabiegów laserowych w Revision w Krakowie. Miałam lekkiego stresa, bo na tych ofertach z serwisów grupowych przejechała się nie jedna osoba. Ale ku mojemu zaskoczeniu wszystko było tak jak w ofercie. Panie w salonie wcale nie patrzyły na to czy to groupon czy "normalna" klientka, tak samo miłe i profesjonalne podejście do wszystkich. Byłam tak pozytywnie zaskoczona, że zapisałam się jeszcze na kolejną serię, tym razem na łydki.

Gość Annan_79
A ja jakoś nie jestem przekonana do zakupów grupowych, tym bardziej jeśli w grę wchodzi moje ciało. Kiedyś oglądałam taki program, że oszukują itd. bo jakoś muszą się "odkuć". Jakiś czas temu kupiłam sobie urządzonko http://www.barefoot.pl/59,rio-scanning-laser-hair-remover.html. Oszaleć można, bo usuwane są pojedyczne włoski, ale jestem zadowolona. Mam nadzieję, że jeszcze 5-6 razy i już pozbędę się owłosienia. I żadne grupony nie są mi potrzebne

Dlatego własnie takich zabiegów nie kupuje się na gruponie bo to jest kwestia tylko przyciągnięcia klienta i zrobienia bubla. Zabiegi powinno się konsultować z lekarzem i sam zabieg powinien byc przeprowadzony oprzez przeszkolony personel. zdecydowanie łatwiej jest usunąć włoski ciemne, ale nie jest już prawdą, że tych jasnych nie da się usunąć wcale. Przy użyciu systemu Harmony XL i głowicy IPL SHR-PRO 650 nm możliwe jest usuwanie zarówno ciemnych jak i jasnych włosów, a precyzyjna kontrola ilości stosowanej energii umożliwia dostosowanie zabiegu do każdego fototypu skóry i czyni go bezpiecznym.

czy ktoś jeszcze był w Q10 w Chrzowie?? mają tam laser LightSheer ??

Te kuponowe zniżki to naprawdę jedna wielka ściema! Korzystam po prostu z depilacji z -40% w Time Clinic. No i jeśli to Light Sheer Duet to nie mam pytań o skuteczność - widzę ją już po pierwszych zabiegach a kilka jeszcze przede mną :)

Gość ggrudek
Polecam Active Woman na Józefińskiej. Przynajmniej tam nie oszczędzają na sprzęcie i mam efekty dużo szybciej niż gdzie indziej. Męczyłam się w różnych miejscach i wkońcu zaczęłam sama szukać najpierw sprzętu po forach. Trafiłem na informację, ze najmocniejszy jest Light Sheer. Sprawdzałam opinie o sprzęcie i szukałam kto pracuje na Light sheer w krakowie . Tak trafiłam do Active Woman. Wejdzie na: http://www.uroda.krakow.pl/depilacja-laserowa/opis/

Gość graża99999999
Nie wiem czy zdecydowałabym się na jakiś zabieg z grupona, kilka razy sama się przekonałam jak się traktuje takich klientów, np. w restauracjach i szczerze mówiąc bałabym się w przypadku zabiegu, w końcu tu może stać się coś gorszego. Myślę, że w tym przypadku lepiej wyszukać jakiś sprawdzony salon, popytać znajomych czy poszukać czegoś na forum. Ja w taki sposób znalazłam Melitusa w Warszawie. Byłam tam na laserowej depilacji pach i zabieg był przeprowadzony bez zarzutu. Efekty też są super, a cena niewygórowana (200zł), więc wydaje mi się, że lepiej pójść do takiego gabinetu, a nie ryzykować z gruponem.

ja też mam jakieś lekkie obawy związane z tym, żeby się decydować na zabiegi z grupona, różnie może być. jak już iść na depilacje laserową to każdy chce mieć jak najlepiej zabieg wykonany.

Gość Karolinamalina
Ja tam jestem wielką fanką zakupów gruponowych, zwłaszcza tych związanych z depilacją laserową właśnie. Prawda jest taka, że normalnie nie byłoby mnie stać na taką przyjemność… nie wiem od czego to zależy, ale u mnie IPL sprawdził się całkiem nieźle. Jestem po 4 zabiegach i naprawdę widzę rewelacyjne efekty, no i z tego co słyszałam, to IPL boli o wiele mniej. Robię bikini głębokie, zabieg trwa ok. 30 minut i prawdę powiedziawszy nie liczę ile razy pani kosmetyczka przykłada mi tę końcówkę do ciała. Chodzę do prestiże Spa w Katowicach.

Ja miałam IPL z Groupona, ale wcześniej miałam jeszcze diodowy normalnie. Różnica między jednym a drugim jest spora. Nie wiem na ile to wina tego, że klientów Groupona się gorzej traktuje (no bo skoro na nas nie zarabiają, to co się mają starać - durne podejście, ale niektóre salony tak mają), ale IPL, co prawda mniej boli, ale faky=tycznie trwa sekundę i efekty też są mniej widoczne. Jestem po 4 zabiegach na nogi i niby tych włosów mniej, ale nie jakoś znacząco. A na partii ciała, gdzie miałam laser diodowy (przyznaję, nie było to bezbolesne), odrosły mi po kilku zabiegach dosłownie ze 4 włosy. Czyli dioda kochane nie IPL!

Gość gość
Nie mylcie lasera z IPL, to dwa rozne urzadzenia

Gość gość
też bym się trochę bała tak z grupona, bo to różnie może być jak się wybierać na depilację laserową to tylko do Studia Laser, najlepszy sprzęt, świetna kadra, dzięki temu efekty się utrzymują bardzo długo.

Gość Marionaa
Również korzystałam z promocji na grouponie z salonu prestige w Katowicach i uważam, że lepiej trafić nie mogłam. Myślę, że mając wcześniej świadomość, jak wysoki poziom prezentują, to nie czekałabym, aż pojawi się ta promocja i od razu tam poszła.

Gość gość
polecam salony yasumi epil - moja koleżanka tam miała robioną depilację i jest super zadowolona.

Gość amtaogro
Prawda jest taka, że najlepsza jest depilacja robiona samodzielnie. U mnie dobrą zmianę dał wosk do depilacji HB. Po prostu przy jego pomocy włoski tak szybko nie odrastały, no i koszt nie ma porównania, w stosunku do normalnej depilacji.

Gość ania mizian
Ile mniej więcej masz spokoju po takiej depilacji? Gdyby to było kilkanaście dni to chętnie spróbuję - u mnie depilacja laserowa dała zaskakująco słabe efekty...

Gość amtaogro
Mój rekord to ponad 3 tygodnie - po zwyczajnym wosku. Sama nie wierzyłam, tym bardziej, że u mnie za każdym razem, po każdej depilacji, włoski bardzo szybko się pojawiały ;/ Prawdziwa masakra ;/

Gość martamas
Yyy... że jak? Z czystej ciekawości zamówię, ale jakoś nie wierzę, że cokolwiek może pozwolić tak długo nie depilować powtórnie nóg. Mniejsza z tym - wkrótce przetestuję to wam napiszę jak jest naprawdę.

Gość Gostka123
Depilacja w salonie nie ma sensu. Byłam na niej w Opolu i wyszłam niezadowolona. Straciłam niepotrzebnie pieniądze. Lepsze efekty uzyskuję, gdy stosuję wosk do depilacji HB. Depilacja laserowa wcale nie jest taka skuteczna.

Gość gość
Ja byłam na depilacji laserowej w salonie Prestige w Katowicach i jestem zadowolona. Po serii zabiegów mam spokój z depilacja już od miesiąca. Nie wiem, jak długo utrzyma się efekt, ale na razie jestem wniebowzięta i chętnie powtórzę serię, jak tylko będzie trzeba.

Gość gość
Ja również mam ogromną ochotę zrobić sobie depilację laserową, ale strasznie się boję. Czy zabieg jest bolesny, a drogi? Też słyszałam dużo dobrego o Prestige, moja bratowa była tam na mikrodermobrazji, więc pewnie się do nich wybiorę.

Gość gość
Jak juz to mikrodermabrazji!

Gość lilka85
Hej dziewczyny, nie nabierajcie się na depilację laserową z gruponu w korzystnych cenach, robią zabiegi ipl-em który w ogóle nie usuwa włosów na stałe, ja robiłam takie zabiegi zupełnie bez efektu i w końcu posz,łam na konsuyltację do Estetici i okazuje się ze tylko laserem light sheer można na stałe usunąć włosy, jeszcze się okazało ze na udach mam za jasne włosy i w ogóle sie nie nadają do lasera. Po 2 zabiegach w estetice mam duży ubytek włosów oczywiście cena jest wyższa ale przynajmniej mam efekt i nie mam robionych zabiegów bez sensu! Pełen profesjonalizm.