Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu pech!

Moj chlopak zniechęca mnie do siebie brakiem intelektu.

Polecane posty

Gość Starzec
Gdyby Twój facet kupił chociaż 50% intelektu, poczucia humoru i błyskotliwości Kuby Wojewódzkiego, byłby pewnie Twoim spełnieniem.

Gość po prostu pech!
Nie należę do trajkotek. Mówie konkretnie do niego. Czasem mam wrażenie,ze gdy zaczynam mówić drugie zdanie,on pierwszego już nie pamięta. To wręcz dziwne,skoro rozmawiamy w 4 oczy lub przez telefon i wiem ze jest skupiony na rozmowie

Gość po prostu pech!
Tak. Kuba choć wizualnie mnie odraza,mógłby mnie w sobie rozkochac właśnie intelektem i niesamowitą błyskotkotliwością

Gość rolusia krak
pewnie za duzo MJ jara . I bynajmniej nie o Jacksonie pisze. Po tym sie tak idzie przywiesic

Gość rolusia krak
ja bym nie dala rady , ja musze z facetem porozumiewac sie milczeniem ,wtedy czuje ze jestesmy blisko ,jak typ nie kuma co mu mówie to dostaje szału .

Gość po prostu pech!
Nie. Nic nie pali,nie jara. Na tysiąc procent. Nie ten typ. Jest sportowcem ale nie strongmanem. Nie pakuje. Nie ten rodzaj sportu ale dużo ćwiczy. Nie ma opcji na żadne palenie bo zdrowo sie odżywia. Przynajmniej sie stara.

Gość po prostu pech!
Rolusia Krak .... Ja również. Czasem ma przebłyski. Potrafi mnie rozśmieszyć ale zdecydowanie częściej jest irytująco. Już nie raz zwracałam mu uwagę,aby użył swojej pamięci. Po coś ją posiada

Gość ^metamorfoza^
Nie ma nic gorszego od faceta z brakiem błyskotliwości, inteligencji :O

Gość po prostu pech!
Rolusia Krak .... Ja również. Czasem ma przebłyski. Potrafi mnie rozśmieszyć ale zdecydowanie częściej jest irytująco. Już nie raz zwracałam mu uwagę,aby użył swojej pamięci. Po coś ją posiada

Gość po prostu pech!
No naprawdę nie wiem,co myśleć. Najpierw to ignorowałam. Ale z czasem robi się irytująco.TERAZ Co nie powiem,to czekam na jego durne pytania,wyciągnięte z kosmosu. Albo pytania o to,co powiedziałam przed chwilą

Gość rolusia krak
to nie jest tak ze on nie ma intelektu /błyskotliwosci , nie nadajecie na tych samych falach ,ot co . Ty masz intelekt ,prawda ,ale i tak kiedys spotkasz faceta z ktorym nie bedziesz mogla sie porozumiec

Gość zgroooza
Facet czysta abstrakcja, to raczej ty do niego nie pasujesz. Nie czaisz tego kosmosu.

Gość po prostu pech!
Zobaczę jak będzie dalej. Spędzę z nim niedługo bardzo dużo czasu i zobaczymy

Gość po prostu pech!
Tak zgrooozo,to ja do niego nie pasuje. :-) ciężko mi żyć z kimś,komu muszę powtarzać dwa proste zdania po kilka razy,bo wkręciwszy sobie jakieś wyimaginowane myśli.

Gość po prostu pech!
Aż ciśnie sie na usta : O zgrozo !

Gość ona chyba ,,
jakas taka pierdolnieta jestes, takie mam wrazenie jak czytam to co piszesz, nie wiem dlaczego taka trajkota rozwydrzona

Gość rolusia krak
a tak całkiem powaznie , jak ma takie haloo to moze kiełkowac jakas schizofrenia. Znam taki przypadek