Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość aniołkowa2283
kocia zgadzam sie z toba bj ma niewiele do powiedzenia a nadrabia tym ze jest chamska

Agi: Ano jest wzmianka. Takich wzmianek każdy moderator ma o sobie setki. I o niczym specjalnym to nie świadczy. Kicia: Ty jednak jesteś beznadziejnie głupia. Ta woda sodowa to niby od czego miała mi uderzyć? Od moderowania? Litości. Aniołkowa: Chamska? Na tle tego gówna, które tu reprezentujecie, toja mogę uchodzić za wzór kultury. I nie bardzo wiem, co niby miałabym nadrabiać.

Gość aniołkowa2283
pewnie ze jestes chamska kazdy kto sie z toba nie zgadza zostaje zwyzywany. a to swiadczy tylko o braku inteligencji u ciebie sierotko:P

hej,więc sprawą zajęła się Policja, pewnie to potrwa,ale wierze,że znajdziemy winnego,jestem bardzo ciekawa,kto tak się zabawił z osobami,które mają otwarte serca,i są wrażliwe na ludzką biedę,chociaż same nie wiele mają,a umieją się dzielić. Jeżeli ktoś ma skopiowany główny wątek,proszę dać znać. Dzien Dobry :)

Mirabelka :D:D:D :* Dzieki,wszystko juz ok,zdrowe obie jestesmy no i nie dlugo jade do PL na swieta:) A jak u Ciebie,odezwij sie do mnie na gadu:) Milego!

Witajcie... To,że się sprawą zajęli to duży plus.Jednak jeśli nie pójdziecie na swoje komisariaty ze swoimi dowodami( korespondencja mail,gg,dowody wysyłki itp) sprawa może zostać umorzona z powodu braku dowodów. Przestępstwo jest ścigane z urzędu bez względu na kwotę, gdyż nawet sama próba wyłudzenia jest karana.

Gość wwwwwywal
to się Anna G zdziwi.. i nawet Blanka jej nie pomoże znowu będziesz musiała się tłumaczyć, że świeciłaś oczami za winna. Znowu powiesz oj pomylilam sie, nieporozumienie?

Gość aniołkowa2283
kasia brawo!!!!

Myślę,że nie do końca chodzi tylko o ten topik, bo dopiero po wbiciu danych w google sprawa ich zaciekawiła i zajęli się nią.

ok poprosze:) dziekuje z gory! ------------------------------------------------------------------------- A to z forum GW: Re: Do Blanki. nioma 06.12.11, 12:27 Odpowiedz tamten skasowala, chyba glownie ze wzgledu na niepochlebne opinie pod swoim adresem. a co do Villas... niestety polaczenie talentu i choroby pschicznej, na ogol ma tragiczny finał -- ... bridelle Re: Do Blanki. malgoska182 06.12.11, 12:50 Odpowiedz Moze gdyby Pani Villas miala wokol siebie przyjaciol,ktorzy w odpowiednim momencie by zareagowali i pomogli.Niestety ,byli tylko ci,ktorzy chcieli skorzystac z jej slawy. Co do usunietego watku............ Nie swiadczy to najlepiej o moderatorce. Problem zlej moderacji nie zginie.Czy takie usuwanie watkow jest az tak bardzo meczace? Re: Do Blanki. atena12345 07.12.11, 17:38 Odpowiedz Watek na temat śmierci VV niestosowny,ale.. rozumiem, że niełatwo znieść krytykę i że to było powodem usunięcia wspomnianego wątku? Autorka radośnie oznajmiła, że ma pluszaki -CZYSTE (nie stare jak dalej sugerowano) i że je wyśle dorzucając słodyczy. I co? I została skutecznie zniechecona przez moderatorkę głównie. Były chetne na jej propozycję, ale co tam... wazne by sie dowartościować.. Tabelę - przemilczę. Odechciewa mi sie tez ostatnio tu pisać, chociaż sama do łagodnych osób nie należę. Mozna cić moją wypowiedź. Można wywalić wątek Forum i tak ostatnio zdycha. Re: Do Blanki. kroliczyca80 07.12.11, 22:46 Odpowiedz Trzeba było wyciąć od razu, gdy się pojawił. Ale nie, osobiście zapoczątkowałaś pyskówkę, którą potem usunęłaś. Gdzie tu logika? Re: Do Blanki. bj32 07.12.11, 23:37 Odpowiedz Taaaa... Jak tylko się pojawił.Serio sądzisz, że jestem przyrośnięta do Pomocnych? Tkwię tu 24 godziny na dobę? Oraz jestem cyborgiem, więc nie mogę wyrazić własnej opinii na jakiś temat, bo "moderator to powinien/nie powinien"? Kurczę, jak to fajnie siedzieć z boczku i pouczać... Chcesz zostać moderatorem? Myślisz, że to taki wielki miód? Owszem, lubię to, ale nie lubię być traktowana jako jak urządzenie do moderowania. -- masz watpliwosci moralne? idz na forum o filozofii o wartosciach w zyciu i sie tam realizuj. - by Nioma napisz maila w tej sprawie na forum@agora.pl by Dzieneusz Re: Do Blanki. malgoska182 07.12.11, 23:45 Odpowiedz Naprawde idziesz w zaparte.Logiki w Twoich poczynaniach trudno sie doszukiwac. Przeciez najpierw sama zadrwilas z autorki watku.Nie wiedzialas z czego drwisz? Jak tylko nastapila (sluszna) krytyka Twojej osoby natychmiast ciach ,watek zniknal.Smieszne jest Twoje tlumaczenie.Gubisz sie Blanko . Czy zdajesz sobie z Tego sprawe? Raczej nie ,jak i z tego,ze zazdroscisz i jestes niszczera. Re: Do Blanki. malgoska182 07.12.11, 23:47 Odpowiedz nieszczera ( miali byc w poprzednim poscie) Re: Do Blanki. bj32 08.12.11, 00:00 Odpowiedz Czegóż to zazdroszczę, hę? Nie bredź i nie szukaj ze mną zwady, bo widzi mi się, że masz znowu atak niechęci do mnie i chcesz wykorzystać fakt, że "wszyscy się na mnie obrazili". Nie zawracaj mi głowy bredniami, napisz od razu skargę do administracji, oszczędzisz sobie czasu. Śmieszne to są Twoje notoryczne napaści na mnie. -- masz watpliwosci moralne? idz na forum o filozofii o wartosciach w zyciu i sie tam realizuj. - by Nioma napisz maila w tej sprawie na forum@agora.pl by Dzieneusz Re: Do Blanki. szary_ludz 08.12.11, 01:46 Odpowiedz Blanko zazwyczaj w pełni zgadzam się z Twoimi opiniami ale uważam że tym razem jednak popełniłaś błąd. Dziewczyna zaoferowała coś od siebie i uszanujmy to. Tak ciężko teraz znaleźć darczyńcę że naprawdę należy szanować takie gesty. Mówiąc wprost należy Ci się klaps za tamten wątek. Każdy z nas popełnia błędy, każdy ma prawo do gorszego dnia czy złego nastroju, moderator również. Tak więc moja gorąca prośba o zakończenie tych pojedynków słownych na ten temat. Każdy niech wyciągnie z tego co się wydarzyło jakąś naukę dla siebie. Jest taka podła pora roku że każdy z nas ma teraz dziwne nastroje. Szanujmy się nawzajem i szanujmy prawo każdego z nas do gorszego dnia. Re: Do Blanki. bj32 08.12.11, 10:40 Odpowiedz Dziękuje. Staram się, ale czasem wychodzi "jak zwykle". Widzisz... Momentami odnoszę wrażenie, że każdy ma prawo do gorszego dnia czy błędu... oprócz mnie. To czasem przykre i męczące. -- masz watpliwosci moralne? idz na forum o filozofii o wartosciach w zyciu i sie tam realizuj. - by Nioma napisz maila w tej sprawie na forum@agora.pl by Dzieneusz Re: Do Blanki. kroliczyca80 08.12.11, 09:01 Odpowiedz Blanka, nie jesteś głupia, więc nie udawaj debila. Nie siedzisz 24/7 na forum, ale odpisać wrednie (chociażby w takim wątku) zawsze masz czas. A ciachnąć już nie. Nie, nie chcę być moderatorką, jestem gdzie indziej i to mi wystarcza. I nikt nie mówi, że moderowanie to sam miód. Ale skoro nic Ci w tej "fusze" nie pasuje, to oddaj pałeczkę komuś bardziej kompetentnemu i gotowemu na poświęcenia. Re: Do Blanki. bj32 08.12.11, 10:59 Odpowiedz "nie udawaj debila" Po takim tekście mam chęć odpisać, że nie udaję. I zakończyć dyskusję. "skoro nic Ci w tej "fusze" nie pasuje" Większość mi pasuje. "komuś bardziej kompetentnemu i gotowemu na poświęcenia" Masz jakieś pomysły, komu? Kto będzie chciał się wrąbać w Pomocne? To specyficzne forum. Jeśli znajdziesz kogoś odpowiednio kompetentnego i "gotowego do poświęcenia", to ja sobie chętnie zrobię wakacje. Zwłaszcza, jeśli ten ktoś będzie się chciał bawić nie tylko w moderację, ale również w pomoc. I będziecie mu ufać w zakresie potwierdzania sytuacji potrzebujących. Brałaś to pod uwagę? -- masz watpliwosci moralne? idz na forum o filozofii o wartosciach w zyciu i sie tam realizuj. - by Nioma napisz maila w tej sprawie na forum@agora.pl by Dzieneusz Re: Do Blanki. zuzann-a 08.12.11, 08:18 Odpowiedz bj32 napisała: > Jeden wycięłam. Widzisz, jaki jest efekt? Moderuję ponad 5 lat. Akurat ten co wycięłaś był jak najbardziej związany z pomocą. 5 lat mowisz? nic dziwnego, ze sie wypaliłaś. Re: Do Blanki. bj32 08.12.11, 10:35 Odpowiedz "Wypaliłam"? Rozumiem, że zajmujesz się zarówno moderacją,jaki pomocą i masz orientację,o czym mówisz. -- masz watpliwosci moralne? idz na forum o filozofii o wartosciach w zyciu i sie tam realizuj. - by Nioma napisz maila w tej sprawie na forum@agora.pl by Dzieneusz Re: Do Blanki. nioma 08.12.11, 11:24 Odpowiedz Blanka, szkoda, ze nie potrafisz przyjac krytyki i sie nad soba zastanowic. Jeczysz, ze masz malo czasu, dlaczego zamiast napisac do autorki tamtego postu kilka slow nt zasad forumowych najechalas na nia w watku? To zajelo tyle samo czasu co dwa zdania wyjasnienia. Lubisz byc zlosliwa i antypatyczna, rozumiem ale na jaka cholere trzymasz sie kurczowo moderowania forum? Tylko narzekasz, ze nie masz czasu, ze sie poswiecasz, ze to czy tamto... daj sobie wreszcie spokoj. Bedzie z korzyscia dla wszystkich. -- ... bridelle Re: Do Blanki. bj32 08.12.11, 11:45 Odpowiedz Nioma, ciekawe, że to piszesz własnie Ty - wzór łagodności, nigdy nie złośliwa i zawsze sympatyczna... Nie chodzi o to, że nie miałam czasu napisać kilku słów do tamtej autorki. Chodzi o to, że pomagające, tak jak i potrzebujące, powinny się zapoznać z zasadami bez moich prywatnych maili. Fakt, dałam ciała, bo zamiast odpisywać, powinnam była przenieść na Oddam/ i tyle. Narzekam, że się poświęcam? Gdzie, na bogów? A kiedy mówię, że nie mam czasu, to nie *wyłącznie* przez moderowanie.Ja Cię uprzejmie informuję,że poza moderacją mam całą masę innych sprawna łbie. Z czym sobie dać spokój, jakie widzisz korzyści i kto to są "wszyscy"? -- masz watpliwosci moralne? idz na forum o filozofii o wartosciach w zyciu i sie tam realizuj. - by Nioma napisz maila w tej sprawie na forum@agora.pl by Dzieneusz Re: Do Blanki. nioma 08.12.11, 12:14 Odpowiedz ...tylko, ze ja jestem TYLKO uzytkownikiem forum, moge dostac bana jak bede niegrzeczna/wredna/zlosliwa itp. Moje wypowiedzi moga byc usuwane prze moderatora forum. Ty jestes moderatorka, to powinno do czegos zobowiazywac. Najechalas na dziewczyne, inna posadzilas, ze mieszka w jednej bramie z kims tam. Nawet tego nie sprawdzilas tylko od razu wyjechalas w watku z oskarzeniami... Narzekasz w prawie kazdym watku, ze nie masz czau, ze masz tyle zajec etc. Moze powinnas dac sobie spokoj z moderowaniem, keipsko Ci to ostatnio idzie. -- ... bridelle Re: Do Blanki. bj32 08.12.11, 12:30 Odpowiedz "Ty jestes moderatorka, to powinno do czegos zobowiazywac." Na przykład do czego? "inna posadzilas, ze mieszka" Wynikło nieporozumienie, które wyjaśniłam. Przeoczyłaś ten drobiazg? Przeprosiłam - o tym też pewnie nie wiesz? "Narzekasz w prawie kazdym watku" Serio? No patrz! To produktywna jestem niezmiernie... "keipsko Ci to ostatnio idzie" Ostatnio czyli od trzech dni? Wymierne... A co z tabelką, którą się zadeklarowałaś robić? Widzisz, to jest tak, że łatwo napisać "jako moderator powinnaś", a jednocześnie nie robić tego, czego się sama podjęłaś, prawda? I jako argumentu używać chybionego stwierdzenia, że moderator ma obowiązek, a zwykłemu użytkownikowi wolno. Pocieszę Cię, że ja też mogę dostać bana. A jeśli masz problem z moją moderacją - napisz a forum@gazeta.pl. Takie to proste. -- masz watpliwosci moralne? idz na forum o filozofii o wartosciach w zyciu i sie tam realizuj. - by Nioma napisz maila w tej sprawie na forum@agora.pl by Dzieneusz Re: Do Blanki. nioma 08.12.11, 12:51 Odpowiedz do czego? do kultury, zyczliwosci, pomocy innym Tak ja to widze. Na reszte pytan nie bede odpowiadac, bo Ty masz dziwaczny spsoob udawania, ze nie rozumiesz. W nieskonczonosc wklepujesz w swoje wypowiedzi cytaty + dodajesz glupkowate odpowiedzi. Od trzech dni? Nie badz taka skromna, od miesiecy Blanko. Tabelka: zglosilysmy sie z mamba, tabelka zostala opracowana, konsultowana z autorkami wczesniejszej juz istniejacej. My jako uzytkowniczki forum nie mozemy napisac komunikatu: prosze przysylac do nas wiadomosci o tym i tamtym. To wlasnie nalezy do moderatora. Opracowalysmy tabelke, zglosilysmy sie na ochotnika i zostalysmy olane. Tak, wiem, ze moge napisac na Ciebie skarge ale to nie o to chodzi. Przykre jest to, ze Ty w zaden sposob nie chcesz dostrzec swoich bledow. Nie zwracasz w ogole uwagi na to, jak wiele osob ma zastrzenia do Ciebia. I nie, nie mowie o pyskowkach tylko o racjonalnych i obiektywnych argumentach. Na wszystkie zarzuty odpowiadasz albo pyskowka wlasnie albo tekstem: napisz a forum@gazeta.pl. I to jest chyba glowny powod tego, ze przestalas byc lubiana na tym forum. -- ... bridelle Re: Violetta Villas nie żyje !!! puchatka29 06.12.11, 12:40 Odpowiedz biedny wariat ,sama wiesz,jest dla ludzi jest wariatem ,lecz pieniądze gdyby miał ekscentrykiem by się zwał ...

Gość kiciakamba
Czyli niezle wiesci, jak widac policja, wbrew przesmiewczym przewidywaniom co poniektorych zajela sie sprawa. Ciekawa jestem jak sie to zakonczy. Biedna, sfiksowana bj nie tylko nie dopuszcza prawdy do siebie, nie tylko tryska chamstwem i prostactwem ("Na tle tego gówna, które tu reprezentujecie, toja mogę uchodzić za wzór kultury." :D ) ale w dodatku brak jej umiejetnosci czytania ze zrozumieniem :O O wodzie sodowej uderzajacej do pustego lebka nie ja pisalam, ja podalam co dziewczyny na pomocnych o niej pisza :D

Gość Konto w Wawie
bo otwierane przez internet. Jeśli posiada się rachunek bankowy można bardzo szybko otworzyć nowy przez internet .Alior wymaga przelania kwoty 1zł z posiadanego już konta.

Gość paprotkataka
ale jestescie smieszne buhahahaha.Kaczmarkiem sie nie zainteresowali co wyłudza na wielka skalę pieniądze , a jej cos zrobi policja.żałosne jesteście.w dodatku Kasia kłamiesz jak z nut bo wbiłam w google jej dane i o niej w googlach juz nic nie ma

Gość kaczmarek to inna bajka
kaczmarek wyludza, ale na swoje nazwisko i rzeczywiscie posiada choroby jakie posiada. Ludzie sa po prostu naiwni. A ta pani wymyslila bajke o chorych dzieciach i podala nieprawdziwe dane, ale adres wlasciwy. Takze pod przykrywka innej osoby chciala zebrac dary, paczki i kase na konto.

Gość kiciakamba
Ja tam nie wierze w teorie spiskowe - ktos po roku raptem chcial zrobic kuku Anni G i w dodatku sprawa sie machnela przez przypadek :D Fajny dowcipnis. Jak by sie okazalo, ze faktycznie ktos sie pod nia podszyl to przyjde tu i trzykrotnie odszczekam :D Ale....nie wierze w takie "przypadki" :P

paprotkataka z czym niby kłamię ?????????? Zainteresowani ,którzy uczestniczyli w topiku,,Prośba" wiedzą co szukać i jak.... Ty nie musisz, bo sprawa Cię nie dotyczy.......więc nie wiem po co się w dyskusję tu wdajesz....

Gość paprotkataka
nie dotyczy mnie ale podczytywałam i po wbiciu anna gam.. w googlach juz nic sie nie pojawia,więc policja nie mogła nic znaleśc.Więc tu kłamiesz

Nie wiemy,kto tak naprawdę na 100% jest winny i pisanie A.G. jest trochę nie na miejscu. Mamy swoje tropy, poszlaki,domysły ...od całej reszty jest Policja ,która na podstawie zebranych materiałów znajdzie sprawcę.

Gość relte33453
a ja też znam taką historię. Facet zachorował przez to. Nie wiem dokładnie przez co bo jedni ludzie mówili że kobieta go oszukała na duże pieniądze a drudzy że za to że go rzuciła. Pisałem kiedyś o tym. Facet zachorował, jeździł do klasztoru modlić się, dawał na msze. Tą kobietę ponoć poznał w stanach była z polski. Nie wiem dokładnie o co poszło. Ale facet zachorował psychicznie i któregoś dnia coś mu się w głowę stało - facet zaciągnoł krowe nad jakieś bagno i tam spalił w Ofierze Bogu - chciał uprosić Boga żeby do niego wróciła. Karetka po niego przyjechała i wzieli go na leczenie psychiatryczne. Leczył się ale za wcześnie rodzina go odebrała ze spitala i się powiesił. Po części to wina rodziny bo lekarz prowadzący ostrzegał rodzinę żeby go nie zabierali ze spitala bo on nie jest do końca wyleczony. Po trzech dniach od wyjścia że szpitala się powiesił.

Gość kiciakamba
Kasia alez ja tylko wyrazam moje zdanie. Moje, wlasne. Za nikogo nic nie mowie. I jak napisalam, jak sie okaze ze to nie ona, to bede to publicznie odszczekiwac, te moje PODEJRZENIA. Bo to sa podejrzenia, nie twierdze, ze tak bylo na pewno.