Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość gramatyka miłości
Kasia o co tu biega ? Ktoś podał dane potrzebującej dziewczyny i swój nr konta tak ? Ty wpłaciłas i teraz się wydało że to ściema ?

gramatyka miłości Tak, kilka dziewczyn wysłało paczki z jedzeniem ,odzieżą, ja przelew na podany nr konta. Tu nie chodzi o satysfakcję, czy o karę.Chcemy po prostu poznać prawdę, kto za tym stoi.I tyle.

Gramatyka no coś w ten deseń,albo podał swój nr konta z nieco przekręconymi swoimi danymi .

Numer konta autorki był w wątku,a adres na ktory wyslalysmy paczki dostalysmy na gg,albo w meilu,ale raczej wszystkie na gadu. Kasia dobranoc !

Gość dajcie tego linka
skończcie wałkować już ten chory temat do niczego nie prowadzący

Gość ten temat jest potrzebny
aby nikt wiecej sie nie nabral na pomoc "potrzebujacym" :O I aby nikt nie szukal prostego spsobu na "wzbogacanie sie" kosztem innych.

dajcie linka: na chuj podnosisz wiec temat? Zastanów si e, czekasz na sensacje? Kup sobie Życie na gorąco, akurat dzisiaj jest nowe wydanie,i spierdalaj stad jak Ci cos nie pasuje !

Gość i ja w banku pracowałem
co do banku , pani o nicku gramatyka miłości prawdę napisała , a wy ją zwyzywałyście . Nieładnie , a na marginesie ,nie mogę zdzierżyć takich wulgaryzmów u kobiet .

Gość psssssssst
witam 🖐️

I co z tego: "Ona sie o tym dowiedziala - ktos sie bawi jej kosztem, wykorzystujac w sposob niezgodny z prawem jej adres." No. Ktoś jej napisał, powiedzmy, z już nieaktywnego maila czy GG, albo sąsiadka jej powiedziała, albo wróżka. Nie ma na to dowodów. "Dzień dobry, panie władzo, ludzie gadajo, że ktoś się za mnie na Kafeterii w już skasowanym wątku podał". W rzeczy samej ktoś tu jest ciężko myślący. Tylko czy aby na pewno ja? I jaki numer konta ma im podać, bo nie wiem. Ani ona nie ma tego numeru, ani ja. Więc co? Z plotką ma do nich lecieć? Powtarzam: gratuluję. Aniołkowa: Nie zaprzeczam, ze dziewczyny mają złote serduszka. Tylko póki co z wypowiedzi wynika, że jedyną osobą, która robi cokolwiek w kierunku dowiedzenia się, kto oszukał, jest Kasia. Która wysłała kasę, nie paczkę, gwoli ścisłości. Reszta interlokutorów bije piankę na chudym mleczku i daje abstrakcyjne rady. Mamusiajacusia: A w czym formalnie ma jej przeszkadzać? I co? No owszem, cała ta poroniona afera jej nie cieszy, ale w spaniu jej to nie przeszkadza. Sprawę z paczkami [druga też dotarła] załatwiła, popisała sobie na maila z darczyńcami i cześć. Co ma zrobić z tym, że ktoś podaje ludziom jej imię i adres? Pochlastać się? Kasia: poniżej 250,- powództwo cywilne. I nawet jeśli odzyskasz te 20/90/140,-, to koszta sprawy będą znacznie wyższe. Nie, nie próbuję Cie zniechęcić. Informuję o faktach. Sagan: Owszem, bank *ma prawo*. Ja też mam prawo się odchudzać, co nie znaczy, że muszę to robić i robię. Konkretny przypadek może zostać wyjaśniony li tylko przez Kasię i bank bądź stosowne instytucje typu policja, prokuratura, sąd. I "a może" co ja? Piszę jako Gramatyka miłości? Nie. Moja córka ma 10 lat i nie umie preparować maili. Niemniej zgadzam się, że masz klasę. Koniecznie zostań prezesem PiS. Spadłam: Ktoś się posłużył imieniem i adresem. Dotarły dwie paczki, Anna kwestię omawiała z osobami, które je posłały. Konto... Nie wiadomo, czyje było. Gramatyka: Podano imię i nieistniejące nazwisko. Nie ma nikogo, kto by się nazywał Gawon. Dla niezorientowanych: Ktoś opisał fikcyjną historię, na GG podawał autentyczny adres i imię, zaś fikcyjne nazwisko, na forum podał diabli wiedzą czyj numer konta. Na podawany adres dotarły dwie paczki, osoba, która je otrzymała - skontaktowała się z wysyłającymi. Ten temat jest potrzebny: Ten temat, czy będzie wisiał, czy nie - nie rozwiąże problemu. Przewały były, są i będą. W necie nie widzisz, z kim piszesz, ja też mogę być obleśnym, zaślinionym staruchem. Acz zgadzam się, że warto ludzkość uświadamiać, ze takie historie się zdarzają, często, więc nie warto słać pomocy w ciemno, bo się można obudzić z ręką w nocniku, jak, niestety, Kasia i pozostałe poszkodowane.

Jeśli chodzi o ścisłość, to ze mną ta Ania się nie kontaktowała w sprawie paczki. Ja kontaktowałam się w tej sprawie mailowo z bj32 i ją poprosiłam o przekazanie adresatce co z tą paczką może zrobić. Dzięń dobry wszystkim :) Zakłamana, ja się czuje babcia? Już jej lepiej?

Dzięki za sprostowanie. Ja pisuję z taką ilością osób, że czasem mi się coś pomyli.

Bj 32 Spadłam: Ktoś się posłużył imieniem i adresem. Dotarły dwie paczki, Anna kwestię omawiała z osobami, które je posłały. Konto... Nie wiadomo, czyje było. Nie możesz wiedzieć tego czy A ma tylko to konto które Ty znasz . "Konto.....nie wiadomo czyje było ".No właśnie .....

Gość aniołkowa2283
bj jestes pewna na sto procent ze twoja podopieczna jest czysta??

Gość Bo jesteśmy maniaczkami
zadowala cię odpowiedz ?

jak by nie bylo tez czasem piszesz jako taka :P

kliknij se szybko w swojego nika klamczuszku :P

Nie... nie mam sily, a antybiotyk jeszcze 28 dni ;/ I jak bedzie miala 28 dni rozwolnienie to ja odpadam ;/ Dzien Dobry, kawy owszem, ja moge pistacjami poczestowac :)) BJ - wiesz moze,czy do podawania wegla leczniczego sa jakies przeciwskazania? Albo ktos inny moze wie. A Polska przegrywa z Japonia w setach 0:1 :(

Spadłam: Nie mogę wiedzieć. Pytanie tylko, po co komuś z niskimi dochodami dwa konta. Dla draki? Aniołkowa: Powiedzmy, że na 99,8% Moja podopieczna nie jest niedorozwinięta, nie ma deficytu w myśleniu. Skoro raz dała ciałka, to chyba musiałaby być kopnięta, żeby liczyć na to, że drugi raz jej się uda. W dodatku po licho miałaby prosić o dużo za duże rzeczy na dziecko? Żeby sobie potrzymać w szafie? No i przy trójce dzieci to ona ma dość zajęć, żeby jeszcze siedzieć na Kafe i dyskutować o głupotach. Zakłamana: O ile wiem, węgiel jest neutralny i nigdy nie słyszałam o kimś z alergią. Natomiast jeśli masz sraczkę po antybiotyku - zmień antybiotyk, bo to na niego jesteś uczulona. I raczej smectę, niż węgiel. I żadnego nabiału.

Końskie dawki probiotyku jej dawaj, ale nie z antybiotykiem minimum godzinę po lub przed. I duużo picia.

dzieki BJ, tos wolalabym miec ja, ale mam babcia ;/ Ale dziekuje. Antybiotyku jej nie zmienia,bo NIE,bo jest dobry,a rozwolnienie to skutek uboczny i tyle na temat. A mowilam,ze w Polsce ze sluzba zdrowia jest źle... Mirabelka, a mozna probiotyk przedawkowac?;/ Pojechaly na zakupy,maja kupic kolejny probiotyk ciekawe czy corka nie bedzie miala tapicerki do prania;/ Przynajmniej dzisiaj nie jest juz taka slaba,rzeklabym,ze w 80& jest tak jak zwykle. Dzieki dziewczyny!!!