Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość aniołkowa2283
bj Nie mogę wiedzieć. Pytanie tylko, po co komuś z niskimi dochodami dwa konta. Dla draki? ja mam dwa konta. jedno na rodzinne a drugie walutowe tyle ze pustka na nim swieci. tak wiec mozna miec wiele kont bo teraz zalozenie konta w banku ani zlotowki nie kosztuje. Powiedzmy, że na 99,8% czyli nie jestec na 100 procent pewna. ha.

do Zakłamana..... na biegunkę przy antybiotyku najlepszy Enterol tylko odstęp od antybiotyku 2 do 3 godzin , tu link poczytaj . http://www.doz.pl/leki/p233-Enterol_250 Wegiel nie jest wskazany bo pochłania wszystkie szkodliwe bakcyle i te z antybiotyku również więc niweluje jego lecznicze właściwości .

Gość i co z tego..............
Bj, sorry ale i ty i twoja kolezanka jestescie ciezko i wolno myslace. Tamta to juz w ogole beton bo o nia w kocu chodzi. Kiedy sie dowiedziala o przewalce, byl poprzedni temat, byl numer konta jak byk na pierwszej stronie. Jak Anna woli chowac leb w piasek to niech go sobie tam trzyma. I nie pisz w kolko tych samych dyrdymalow bo akurat jak dziala policja w sprawie uzycia cudzych danych to ja wiem :P Swoich spraw nalezy pilnowac samemu a nie posylac kolezanke w posly :D

Gość Witajcie dziewczyny
a ja to się muszę wziąć za jakąś pracę, bo jak tak dalej pójdzie to będziecie mi paczki słać:-)

Aniołkowa, 100% zaufania to ja nie mam do nikogo. Ba! Nawet do własnej dupy, bo kiedyś myślałam, że chcę pierdnąć, a się zesrałam. Konto walutowe zapewne założyłaś w jakimś celu. Na przykład miałaś walutę. A teraz chce Ci się je utrzymywać mimo braku waluty. Wolno Ci. Może miałaś/masz wyższe dochody, niż Anna. Pytałam, po co kobiecie *z niskimi dochodami* dwa konta, a Ty mi opowiadasz o swoim walutowym. I co? Mam Ci podesłać dwa Euro? I co z tego: Może i jesteśmy ciężko i wolno myślące, ale przynajmniej w ogóle myślimy. Ty w tym kierunku nie masz nijakich predyspozycji. Robisz za trolla i usiłujesz chamstwem obrażać nieznane Ci osoby. Żałosne to i głupie. Jak działa policja w sprawie użycia cudzych danych możesz sobie wiedzieć. Pewnie nawet jesteś w stanie przesylabizować to, co ja piszę. Ale sens sylabizowanych treści wyraźnie do Ciebie nie dociera. Klasyczny okaz na dwa młotki i ucieczkę. I co? Anna miała tu przyjść i się z takimi użerać? Po licho? Oraz nie ona mnie wysłała, a Zakłamana ściągnęła, wzorze iltelektu.

Gość Witajcie dziewczyny
Zakłamana...właśnie wrócili moi Panowie. Bj ja mam 3 konta.Wszystkie na minusie:-)...tzn -0,27,-0,33,-0,22:-). He he

Gość aniołkowa2283
bj podalam tylko prosty przyklad. twoja podopieczna mogla tak samo zalozyc konto tylko i wylacznie na ta kase ktora chciala wysepic na kafe..:P

witajcie dziewczyny, to wyzej tez bylo do Ciebie :P jakbys nuie wiedziala :)) Ja Ci wysle ... podpaski niemieckie sa dobre:))) podaj adres na gadu :D:D:D

Gość Witajcie dziewczyny
zakłamana chodź zajarać:-)

Gość i co z tego..............
Bj obrazac to na razie probujesz ty. Chyba, ze masz takie plytkie poczucie humoru. Jeszcze raz powtarzam i mam nadzieje, ze ostatni - Anna powinna udac sie na policje. Nie interesuje mnie jej zycie ani dlaczego tego nie zrobila. Obawiam sie, ze czytanej tresci to ty, droga panno nie przyswajasz. I po raz enty pisze - nie tu Anna miala przychodzic (skad w ogole ci to do lba wpadlo? :O) Po co ty sie bidulko tu w ogole udzielasz? Aby setny raz napisac, ze Anna jest niewinna? :O A ktos ja tu oskarza? Mnie sie zal zrobilo dziewuchy bo nie dosc, ze ktos sie zabawil jej kosztem to jeszcze dobra Bj, zamiast pomoc dziewczynie wyjasnic sprawe, tu gdzie jest na to odpowiednie miejsce (nie kafeteria, powtarzam :D) to kaze siedziec dziewczynie cicho :O Wzorze intelektu, czasami pomysl! I nie oskarzam Anny tylko smieszy mnie twoja obrona :D To nie Anna bo Anna nie ma takiego konta (a skad ty o tym wiesz? Bo tak powiedziala?) To nie Anna bo ona tak powiedzial (uuuu...mocny argument!) To nie Anna bo kazdy moze zalozyc kilka numerow gg (no...wlasnie KAZDY :P) I tak dalej, i tak dalej..... :D

bj32 Spadłam: Nie mogę wiedzieć. Pytanie tylko, po co komuś z niskimi dochodami dwa konta. Dla draki? Nie wiem czy dla draki, dla niepoznaki czy na inne braki .

Gość paprotkataka
jakie wy jesteście poprane szok, dalej to wałkujecie ech

Gość ona5555555555
Chodź chodź zajarać Chcesz te podpaski? Ja już przekwitłam ha ha

Gość do:paprotkataka
A po kiego grzyba wchodzisz na nasz topik? Nikt cię nie zapraszał

Gość psssssssst
"myślałam, że chcę pierdnąć, a się zesrałam." A ja myślałam, ze prezentujesz ciut wyższy poziom.

Gość tak sobie mysleeee
wyjaśniło sie cos?

Witajcie: Ale co w związku z tym? Aniołkowa: Aaaaa! Spisek! Chyba jednak ją trochę przeceniasz w jedną, a nie doceniasz w drugą stronę. Nie jest mistrzynią intryg, co udowodniła rok temu. Nie jest też tak popieprzona, żeby robić takie partactwo ze świadomością, że sprawa się stosunkowo szybko rypnie, a wtedy z Pomocnych już do końca świata nie otrzyma wsparcia. I co z tego: Zapytam jeszcze raz, geniuszu: *z czym* Anna ma iść na policję. Załóżmy dla dobra dyskusji, że jestem beznadziejnie tępa. Napisz mi wyraźnie i powoli: Anna idzie na komendę i mówi im - i tu mi właśnie napisz, co. Udzielam się, bo czasami lubię się pobawić w piaskownicy typu Kafe. Nie wymaga to ekstra wysiłku intelektualnego i człowiek sobie przypomina, że społeczeństwo składa się nie tylko z ludzi inteligentnych i kulturalnych. Kazać Annie to ja sobie mogę. Gdyby chciała, to mogłaby pisać. Ja jej mogę co najwyżej odradzać. Szczęśliwie nie muszę, bo sama woli. Natomiast sens tego, co piszę, w dalszym ciągu do Ciebie nie dociera, więc odpuszczę sobie uzasadnianie co i dlaczego, bo równie dobrze mogłabym to tłumaczyć Meksykaninowi. Spadłam: Nie wiesz. No i właśnie to jest sedno. Nikt nie wpadł na pomysł, po co. Nikt nie jest w stanie udzielić odpowiedzi na to proste pytanie. No, ale temat pięknie się rozwija i można poklepać w klawiszki. Pssst: No cóż, widać byłaś w błędzie. Nie przeszkadza mi to w spaniu. Tak sobie myśle: Nie i nie sądzę, żeby się kiedykolwiek wyjaśniło. Mam wrażenie,ze teraz to już chodzi o samą czynność "wyjaśniania", a nie efekty;)

Gość a ja mysle.......
Bj Spadłam: Nie wiesz. No i właśnie to jest sedno. Nikt nie wpadł na pomysł, po co. Nikt nie jest w stanie udzielić odpowiedzi na to proste pytanie. No, ale temat pięknie się rozwija i można poklepać w klawiszki. No ręce i cycki opadają :D Żartujesz ...Ty nie wiesz po co niektórzy tak robią ? Ja Ci to muszę klarować ? Po to,żebyś tu ciągle też w te klawiszki klepała ? :D Czyżbyś też się zaliczała do społeczeństwa kafe ,którego nie wymieniłaś :D :D

Gość a ja mysle.......
To ja Spadłam,żeby jasne było. Za zmianę pościeli dziś tu banują więc się nie loguję :D

A ja mysle: Wiem, po co *niektórzy* tak robią. Nie wiem, po co konkretnie Anna miałaby tak robić. Musiałaby mieć nierówno pod sufitem. A nie zauważyłam u niej objawów zidiocenia. Przeciwnie, od zeszłego roku wyraźnie jej się polepszyło.

Gość wyraźnie
nadal nie pracuje to jak mogło się polepszyć ?

Gość pssssssst
"Zapytam jeszcze raz, geniuszu: *z czym* Anna ma iść na policję." Jednak jesteś głupia bj :( Nie wierzę, że można być tak tępym. Z gównem ma iść(tłumaczę na twój mały rozum)) i powiedzieć, że to do do badań państwowej inspekcji sanitarnej :o Szkoda na ciebie czasu...

Gość Widzę za złotówki
pssssssst jej badania nie są potrzebne.I tak d*py do roboty nie ruszy.