Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość relte33453
a ja też znam taką historię. Facet zachorował przez to. Nie wiem dokładnie przez co bo jedni ludzie mówili że kobieta go oszukała na duże pieniądze a drudzy że za to że go rzuciła. Pisałem kiedyś o tym. Facet zachorował, jeździł do klasztoru modlić się, dawał na msze. Tą kobietę ponoć poznał w stanach była z polski. Nie wiem dokładnie o co poszło. Ale facet zachorował psychicznie i któregoś dnia coś mu się w głowę stało - facet zaciągnął krowę nad jakieś bagno i tam spalił w Ofierze Bogu - chciał uprosić Boga żeby do niego wróciła. Karetka po niego przyjechała i wzieli go na leczenie psychiatryczne. Leczył się ale za wcześnie rodzina go odebrała ze szpitala i się powiesił. Po części to wina rodziny bo lekarz prowadzący ostrzegał rodzinę żeby go nie zabierali ze szpitala bo on nie jest do końca wyleczony. Po trzech dniach od wyjścia że szpitala się powiesił.

Gość relte33453
a ja też znam taką historię. Facet zachorował przez to. Nie wiem dokładnie przez co bo jedni ludzie mówili że kobieta go oszukała na duże pieniądze a drudzy że za to że go rzuciła. Pisałem kiedyś o tym. Facet zachorował, jeździł do klasztoru modlić się, dawał na msze. Tą kobietę ponoć poznał w stanach była z polski. Nie wiem dokładnie o co poszło. Ale facet zachorował psychicznie i któregoś dnia coś mu się w głowę stało - facet zaciągnął krowę nad jakieś bagno i tam spalił w Ofierze Bogu - chciał uprosić Boga żeby do niego wróciła. Karetka po niego przyjechała i wzieli go na leczenie psychiatryczne. Leczył się ale za wcześnie rodzina go odebrała ze szpitala i się powiesił. Po części to wina rodziny bo lekarz prowadzący ostrzegał rodzinę żeby go nie zabierali ze szpitala bo on nie jest do końca wyleczony. Po trzech dniach od wyjścia że szpitala się powiesił.

Jestem naprawde ciekawa,co z tego wyjdzie i kto okaze sie owa Anna G... A jak bedzie to ta sama Panienka co pisze na gw to bedzie ubaw po pachy :) A wcale bym sie nie zdziwila

Gość relte33453

Gość paprotkataka
ja googluje właśnie ń i nic nie ma.jest tylko temat o podanych id nie istnieje

Gość paprotkataka
tak jasne ma wgład ale wy chore jesteście,sledzenie kobiety za make i makaron

Gość Do paprotaki
Aleś ty głupia...kto pisze o siedzeniu? Po drugie ktoś tę mąkę ,makaron itp kupił no nie? Po trzecie w sprawie o wyłudzenie nie jest ważne co i za ile się wyłudziło, tylko sam fakt wyłudzenia.

Gość do zakłamanej
a co to jest to gw o którym piszesz??

Gość i co z tego..............
bj32 " Chamska? Na tle tego gówna, które tu reprezentujecie, toja mogę uchodzić za wzór kultury. I nie bardzo wiem, co niby miałabym nadrabiać." Nooo prostactwo z kafeterii, czapki z glow :D Bj przyszla nas kultury nauczyc :D

Skoro sprawa została zgłoszona policji to sie wkrótce okaże kto był "życzliwy" dla AG, a może to ona sama się tak postanowiła poratować jak kiedyś :D ciekawe jest to, co piszą dziewczyny, ze policja prawdziwą AG też się zainteresowała :D:D:D:D:D:D:D

Gość psssssssssst
Witam🖐️ Ktoś pytał o kopie topiku "prośba". Mam tą kopię. Brakuje w niej tylko tego posta z nr konta, bo ktoś go usunął. Reszta jest w całości.

Gość psssssssssst
poszło :) odbierz poczte

Gość rozczarowana ona
up up

Aniołkowa: Gdzie Ty widzisz wyzwiska? Wwywal: Jak zobaczę wyrok na tę konkretną osobę, to publicznie przeproszę za omyłkę. Ale coś mi się widzi, że nie zobaczę. Zakłamana: I co z tego wynika prócz tego, że osoby bez wiedzy próbują mnie pouczać w zakresie moderacji, a nieboszczka Villas w tym nie uczestniczyła nigdy? Lepiej Ci od tego? Żałosne. Kicia: Dobrze, że się policja zajęła. Tylko nie wiadomo jeszcze, co odkryje. Kaczmarek to: Kaczmarek to duża skala i jeszcze ostatnio razem z koleżanką usiłował z TVN wydusić 200 tysięcy. I co, że na swoje dane, skoro dupczy nieletnie, częstuje ludzi grassem i łżę, że bidny, skoro głodem dzięki wyłudzeniom nie przymiera? Paprotka: Policja mogłaby, gdyby się z nakazem zjawiła w Biurze Kafeterii i poprosiła o sprawdzenie skasowanych wątków. A panny dalej szukają taniej sensacji i jak im nie wyszło sprowokowanie Anny, to rzucają łajnem we mnie, jakby mi to robiło różnicę. Do paprotaki: Paczki, które doszły - sztuki - zostały dogadane z wysyłającymi. Reszta to brednie. Kasia komuś podobnież przelała pieniądze [nie mam powodów w to wątpić], tylko nie wiadomo komu. Też powody do oskarżeń konkretnej osoby i grożenia stosem, hehe. I co z tego: Niczego Was nie uczę. Ot, dopasowuję poziom, żebyście zrozumiały, co piszę. A teraz, Drogie Panie, Wesołych Świąt. Bo póki co, biegacie w kółko i potykacie się o własne nogi. Na dłuższą metę nie da się na to patrzeć bez znudzenia.

Gość zaamana-ja-86
pssssssst zien Dobry :) I dzieki za linka :)))

Gość aniołkowa2283
bj no powiedz ze zdanie idiotow od metra i troche nikogo nie obraza?? tak pisalas na topiku prosba :O

Gość chwila chwila
Bj po jaką cholerę przychodzisz sie tu nudzić ? też biegasz zachaczając o swoje kostki ?

Gość tak sobie mysleeee
dziewczyny wiecie cos? wyjasniło sie? to był jej numer konta czy nie? ciekawa sprawa i odpowiedz mnie nurtuje