Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Przystojniak :) zakłamana lubi bobaski wszelakie ślij co masz :D byle nie jakieś podróby.

zakłamana no proszę Cię :) napisz mu o bobasie nie o bobasku ,nie wierzę,że stawiasz tylko na małe co nieco :D :D

odpowiadając na Twoje pytanie dot. Villas, to w tym topicu w ktorym teraz piszemy powklejalam 99 proc.tamtego topiku jak znajde go jeszcze to dam Ci link,jak bj nie usunela go z pomocnych, a powiedz mi Twoj adres @ zzaczyna sie od literki m?:D:D:D

nie wiem czy pytanie do mnie ? Mój adres jesli to na b poda Ci Kasia chyba jeszcze ma :) tak myslę

przystojniacha ja Cie moge poczestowac winkiem grzanym:) w kubeczku zimowym:) ale wiesz,jeszcze dobre na poprawe humoru jest jajao z bita smietana mniam:))) Dziekuje za róże są śliczne:))

przystojniacha,no musisz mnie poznac,moj komputerek zjada literki:) miialo byc kakao:) a przypadkiem wyszlo jakao:D ale nie czepiaj sie,chcialam dobrze:D

spadłam,ja ewentualnie wytocze sie z wyrka na podloge uwielbiam baterie lapka,ktora trzyma 8h:))) A w ogole wy nie idziecie dzisiaj spac?:D my tak do rana? To moze jakiejs kawki?:P

Przystojniak ,mnie się skojarzyło z rękodziełem :D Już wiem,czemu Twoja dziewczyna dziś nie odbiera telefonu :)

ale jajeczko na twardo na chlebie i na gorze majonez i duuuuuuuuzo soli pycha:)) jak jeszcze tak pomyslimy to sie zwleke z wyrka i odwiedze kuchnie:P