Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnyjakbuc

ona mnie oszukała,zdradziła i zostawiła

Polecane posty

Gość Żeby było jasne !
Na reklamacje są tylko 3 dni, a i tak nikt nie poda ci prawdziwych danych odbiorcy,

Gość Żeby było jasne !
Jesli zostały już wypłacone są nie do odzyskania

To chyba jakaś bzdura. Trudno mi w to uwierzyć. Może powództwo cywilne wtedy, ale nie sądzę ,że nie do odzyskania...

Gość fruti magda
Kasiu, a dużo przelałaś?

Gość Żeby było jasne !
za sprawe z powództwa cywilnego sie płaci ale jak ci się to opłaca to składaj

Kasia nie oszukuje,i nie kładmie, nie rzucam slow na wiatr,bo mozesz tego załować,mnie też po druga osoba tutaj podejrzewala,ze sama robie sobie zakupy ... Kasia dobry wieczor :)

Mam dla was zonka tepe pały!!!!!!!!!!! Cytat z maila od ALIOR BANKU: "W odpowiedzi na przesłane zapytanie informuję, że Bank ma prawo odrzucić płatność, jeżeli dane odbiorcy przelewu (beneficjenta) nie są zgodne z nazwą posiadacza rachunku. W kwestii zaksięgowania transakcji proszę kontaktować się z bankiem odbiorcy przelewu." Czyli dla tych niekumatych iść do Aliora i zapytać czy przelew został zaksięgowany jeśli tak sprawa się rozwiązała :o🖐️

Załóżmy .....Jeśli ktoś posłużył się kontem pani A ,a ta pani ma małe wpływy,więc nie trudno stan konta znać ,to czy nie powinno ową panią dziwić to,że ma wpływy nie wiadomo skąd ?

Gość i co z tego..............
Bj nie jest zadnym autorytetem :O Jezeli Kasia zglosila sprawe na policje to sa duze szanse i na odzyskanie przez nia pieniedzy i na ukaranie sprawcy.

Nie obchodzi mnie co twierdzi bejotka . Skoroś taka obcykana bankowo to wiesz,że można mieć i 2 konta i pięć,a komuś podawać któreś z kilku zgadza się ?

Poniemiecki sagan, spadłam, zakłamana witajcie :-) Przecież pisałam ,że z Bankiem się skontaktowałam i moja wpłata została zweryfikowana poprawnie.Tylko nikt mi nie wierzy i kłamczuchą nazywa. A ja tego bardzo nie lubię.Jestem uparta i dowiem się czyje to konto nawet gdybym miała z 500zł za sprawę wydać. Zostałam już w życiu oszukana na prawie 60tys. zł. Bardzo skomplikowało mi to życie.Nawet nie macie pojęcia jak bardzo. Obiecałam sobie,że nigdy w życiu nie dam zrobić się już w balona.No i masz ,,babo placek" długo nie trzeba było czekać...:-)

Gość gramatyka miłości
Sagan ,przepraszam Cie bardzo ,ale ściemniasz aż się kurzy i zaraz Ci nos rozpieprzy monitor ! O ile mogę się zgodzić ze miomo obowiązującego prawnie zakazu , pracownik podał Ci dane posiadacza konta ( bo to tylko człowiek a Ty widać bajerujesz fachowo) ,o tyle nie ma takiej opcji że po 1 -bank odpisuje na maile ABSURD ,po 2- bankowi wielkie gówno do tytułu wpłaty i danych odbiorcy . Liczy sie zgodnosc nr konta.Każdemu bankowi gówno do tego- gwoli ścisłości ,bo prawo bankowe mamy jedno , niedowiarkom polecam telefon do NBP. Uwaga- biura czynne do 13. I Sagan nie wysyłaj mi żadnych maili bo te nawet moja 11 letnia córa umie spreparować. Osobiście nie wiem o co tu halo ,nie chce wiedzieć ,do Cioebie nie mam nic ,oprocz tego że wprowadzasz użytkowników w błąd.

gramatyka miłości puknij się w łeb debilko :o i twój bachor mnie nie interesuje :o Napisałam do banku czy mozliwe jest wykonac przelew na inne nazwisko gdy numer konta należy do kogo innego :o spreparować to możesz sobie mózg bo wiadć brak ci go, w dupie mam czy wierzysz czy nie -TAKA JEST PRAWDA Nikt nikomu żadnych danych nie podawał puknij się w ten pusty czerep :o🖐️

Gość gramatyka miłości
Sagan ,widać że masz klase ,duże brawa ...

Mi też nie podano danych, ale uzyskałam informację,że przelew został zweryfikowany i został zaksięgowany.

Gość Żeby było jasne !
Bank nie odpowiada za zle podane dane, baaa nawet przekrecona cyferka w numerze konta i pieniądze ida na całkiem inne konto a bank nic nie zrobi, dobra wola własciciela konta tylko nic wiecej.Prawo bankowe jest jedno dla wszystkich banków

Gość gramatyka miłości
a Tobie Kasiu -jeśli zostałaś oszukana ,życzę satysfakcji z wygranej i odzyskania kasy. Ktoś przedtem pisał że podano dane !

Gość gramatyka miłości
Sagan nie będę już Ciebie karmiła ,bo mam zasade Troli nie karmić .

Poniemiecki sagan a ty bijesz łbem w mur aż miło w dupie mam ciebie i twoje zdanie kłamczucho co ci tak zalezy co? To ja! Pojadę jak ty! Masz prawo mieć swoje zdanie ,a my mamy prawo mieć je w dupie zakumałaś ?