Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Czesc i witam wszystkich :)

Polecane posty

prawda a moze wpadniesz do mnie na kawe? :) oprowadze cie troche po moim malym miasteczku :)

do lisbony jezdze do szkoly :D ale nie wiem gdzie jest ta alfama :d musze sie zorientowac ;)

Dobra, uciekam spać, dobrej nocy Wam życzę :)

baaa jak z dzidziusiem mi teraz nie wyszlo to nawet na drina:):):) bardzo chetnie tym bardziej ze rzut beretem bedziemy mialy do siebie:) prezes ..swinio TY:) nie badz tak nie mily co do szpitali ,pracowalam i wiem ze jest tragedia

prawda - zawsze do usług :D no zobaczymy co będzie ;) życie lubi płatać różne figle... ale cóż... co się stało to już nie ma na to wpływu, co będzie to będzie i nie zawsze od nas zależy ;) a ja już lepiej idę spać, bo jutro będę trupem, a mam full roboty do końca tygodnia na praktykach... jeszcze im zasnę przy kompie i kto za mnie to zrobi :P ehh no nic, więc uciekam... branoc wszystkim!! (wybaczcie nie mam siły wymieniać z osobna) 😘 😘 😘

kto wie moze jak mi sie spodoba to zostane . Mielismy zamiar sie gdzies przeniesc;):) ale zabawimy ho hooo ! wiesz ze mi tez tego brakuje:):) najlepsze polactwo przynajmniej jak dla mnie w dobrych znajomosciach (trwalych) to polacy na obczyznie ..:)ja przynajmniej tu na wyspach poznalam swietna kolezanke , nigdy tak dobrej dziewczyny nie znalam w polsce

ja poznalam 2 polki tutaj, jedna wyjechala do anglii - uciekla przed facetem druga sie na mnie obrazila bo ja zaprosilam do mnie na basen, a ona w ciazy.. to mi powiedziala ze glupia jestem, ze sie nabawi choroby, ze dla niej wazniejsze jest dziecko chcialam dobrze ale wyszlo jak wyszlo

umowila sie ze mna na 18-zrobilam ciacho mialam juz po nia wychodzic a ona mi dzwoni ze nie przyjedzie.. ( byla niedziela ) bo jej facet pojechal do mechanika - kij z tym ze w niedziele wszystko zamkniete - sciemnila.. a potem na mnie nawrzeszczala bywa

dlatego ja zawsze staram sie byc ostrozna.. spazylam sie tu na przyjaciolce niby .. 23 lata ja znam .. tu z nia wyjechalam w ciemno... wybrala murzyna zostawila mnie na lodzie gdy mialam 2 funty w kieszeni na szczescie poznalam faceta z ktorym do dzis jestem , jak by tak sie nie stalo to nie wiem co by sie ze mna podzialo ehh.... ja w sumie nie wierze w przyjazn po tym wszystkim ale ... wierze ze kiedys spotkam taka odddana kolezanke

prawda, no widzisz u mnie bylo dokladnie to samo.. od tamtej pory nie nazywam nikogo przyjacielem, no moze oprocz moich rodzicow i mojego mezczyzny sparzylam sie wiele razy, a mialo byc tak pieknie ;) trudno, moze kiedys znajdzie sie taka na prawde szczera osoba z ktora bede mogla o wszystkim pogadac :) a teraz ide juz :) pa

Witam Tych co są dla uroczych Pań zbyt destrukcyjni zabieram na widły:P:DPod kotłem już rozpalono.:P:D Poranek i pół dnia zimny jak ..........tfu diabli.:D