Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba skoczę

Mój facet wiecznie nie ma kasy.

Polecane posty

Gość chyba skoczę

Nie, nie chcę jej od niego wyciągać, bo nie potrzebuję prezentów i innych dupereli, mimo że je dostaję i doceniam, ale chodzi mi o fakt, że popracuje 5h dziennie, zarobi chujowe pieniądze, zapłaci rachunki za własny dom, kupi coś do jedzenia i jest totalnie spłukany. Laptop ledwo mu działa i przydałby się nowy, jakiś sprzęt do domu też, zmiana neta na szybszy, ale o tym może sobie tylko pomarzyć, bo zbiera 4 miesiące i nie może uzbierać na nic :o Nie ma wyższego wykształcenia, ale uważam, że nawet bez niego można sobie nieźle w życiu poradzić zwłaszcza że facet jest inteligentny i niczego mu nie brakuje poza chęcią jakiejkolwiek zmiany swojej sytuacji. Niby się nie użala, a się męczy jak koń pod górę. Czy macie jakiś pomysł, żeby go jakoś przekonać do poszukania czegoś nowego? Słowne aluzje niestety nic nie dają :(

Gość ECH.......................
duze miasto nie kazdemu odpowiada a to co innego. Poza tym w wawie tez > 3,5 tys nie wyciągniesz. A mieszkanie 1400. Dla mnie masz za duze wymagania finansowe. Nie napisalas czy ty wogole pracujesz

Gość chyba skoczę
Fakt, nie każdemu odpowiada, ale kiedyś to był bardzo realny temat i chętnie chciał się do mnie wprowadzić, im bliżej realizacji było, tym jego zapał spadał, może tu nie problem w robocie i Warszawie, a dzieleniu ze mną życia :o Ze swojej pensji dorzucałby się 650 zł na mieszkanie, zostaje mu sporo, zwłaszcza że za jedzenie płacilibyśmy oboje, więc zawsze to lepsze rozwiązanie. Ale chyba nie dla niego :D A ja pracuję, kokosów nie zarabiam, ale ja nie mam takich potrzeb finansowych. Opłacę mieszkanie, wydam kilka złotych na jedzenie dziennie, bo nie mam czasu na żarcie skoro nigdy nie ma mnie w domu i tyle. Zawsze coś mi zostaje.

Gość chyba skoczę
I ja nie mam problemu z ilością pieniędzy jaką zarabia, bo ja bym za to spokojnie przeżyła. Tyle że on kasy potrzebuje cały czas, a nigdy jej nie ma, co za tym idzie czuje się strasznie niespełniony życiowo, a nie da sobie pomóc, bo wszystko mu się nie podoba.

Gość chyba skoczę
Wiem, coraz częściej tak o nim myślę i chyba mu to powiem, bo czasem to mi ręce opadają :D

Znam taki jeden przypadek podobny do Twojego, panienka go kopnela w dupe i teraz jest szczesliwa z innym ktory zachowuje sie tak jak powinien, a tamten sam bo ktora takiego zechce ; ]

Gość chyba skoczę
Jeśli nic się nie zmieni to mnie czeka identyczna decyzja. On już 4 rok w tej samej robocie siedzi i od 4 lat ten sam problem, wcześniej mnie to w oczy nie kuło, bo wierzyłam, że jak skończę studia i się jakoś usamodzielnię to go ściągnę do siebie. Niestety nie wychodzi :D

Gość iuiuoi1
Smieszą mnie bzdury co wypisujecie i wasze wydumane problemy. Ja to miałam faceta... Był niepełsnosprawny, miał 800 zł renty, pracy zero. Przez 10 lat małżeństwa, i 13 jak go znałam to pracował tylko 3 lata za 1000 zł, i to jako pracownik umysłowy w firmie komputerowej.

Gość iuiuoi1
Jesli to do mnie to rozstalam sie ale z powodu jego charakteru głównie... Ale zarobki faceta typu 1 tys, sa naprawdę niezłe ... jak dla mnie...

Gość iuiuoi1
sory, miało byc 2 tys.

Gość iuiuoi1
tylko jeszcze co do tego mojego- jakby on miał tę pracę nawet za ten 1 tys. to byłabym zachwycona... :( ale ten wieczny brak... taki posrany juz ten kraj.