Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciągutka

Mam dość-zerwac z nim?

Polecane posty

Hej. Pisze tutaj bo może Kobietki coś poradzicie :(.Kocham mojego faceta ale zawsze miał trudny charakter.Jakoś jednak zawsze umieliśmy się dogadać ale ostatnio on zachowuje się jak ostatni palant.Wyjechał do Niemiec na miesiąc z firmy bo mają tam jakieś zlecenie i się zaczęło.Mam wrażenie,że kompletnie mi nie ufa,obraża się o byle co,robi awantury o byle gówno :(.Jestem już tym bardzo zmęczona i smutno mi,że mnie tak traktuje.Dziś na przykład obudziłam się o 4 rano bo chciało mi się pić,więc myslę sobie:"Napiszę K.smsa,że tęsknie,że myślę o nim i takie tam".On wstaje własnie o tej porze,więc miałby niespodziankę.Napisałam mu straaasznie zaspana:"Dzień dobry Kochanie.Życzę Ci miłego miłego dzionka i dużo uśmiechu.Wstałam na chwilę ale chętnie wróciłbym do łożeczka,najlepiej z Toba :) ".I wiecie co?Przyczepił się,że napisałam "wróciłbym" a nie "wróciłAbym".Zamiast się ucieszyć,zrobił mi awanturę,że ktoś kto pisze z mojego tel.ma mnie od K.pozrowić,normalnie zrobił ze mnie jakąś szmatę bo byłam zaspana i nie napisałam "A" w wyrazie.masakra :O.Poczułam się strasznie,bo ja tak tęsknie,brakuje mi go a on słuchajcie potraktował mnie jak gówno,powiedział,że raczej mi tego nie wybaczy i nic nie pisze już,zresztą ja też nie bo tak mnie zabolało jego zachowanie.I teraz nie wiem,czy jakoś próbować tłumaczyć czy olać go bo się zachował jak dupek i zerwać z nim.Kocham go ale nie chcę,żeby mnie tak traktował.Co zrobić?

kochana rzuć go. szkoda zycia na takiego niedojrzałego pajaca. Jak go takie pierdy wkurzają to co dopiero powazne sprawy, problemy....

no to powiedz mu dokładnie to co tu napisałaś , jak się czujesz, że masz tego dość że go kochasz ale jak sie nie zmieni to go zostawisz. A z reguły Ci przeraźliwie podejrzliwi sami maja coś na sumieniu . Pozdro

No kurcze dorosły gośc a tak się zachowuje :(.Próbowałam mu wyjaśnić,napisałam mu,że zamiast się ucieszyć,że w każdej chwili chcę mieć z nim kontakt i piszę do niego z uśmiechem i całym sercem a on takie coś?Ale taki był jakiś już nakręcony,że nic nie docierało,ranił mnie słownie,wyzywał a teraz falnął focha i tyle a ja w pracy się nie mogę na niczym skupić bo mi tak strasznie przykro :(.Mam ochotę zlać go na kwaśne jabłko.

Gość Eleeene
powiem Ci tak , jak bym sama postapila.Jesli juz Ci to ciazy , to po co to ciagnac.Czemu Ty masz ciagle udawadniac, ze wielbladem nie jestes. Poki nie jestes mezatka , prosciej wyplatac sie z toksycznego zwiazku.

Gość niedlapsakielbasa
takie problemy maja 16latki ,rany ....jakby moj facet o takie glupstwo zrobil jazde,raz bym wytlumaczyla sprawe,jakby dalej robil problem-to bym go olala

pomilcz przez jakiś czas niech ochłonie i przemysli swoje zachowanie a jeśli to juz nie pierwsza jego scenka to go zostaw bo to jest chore i może się pogłębiać

Gość cvbcvbcv
Ty go kochasz, a on Ciebie nie. co Ty z tym zrobisz, to juz Twoja sprawa

No własnie on się zachowuje jak 16 latek a ma po 30-tce :(.To już nie pierwszy raz.Daławałm mu 2 razy szanse bo już miałam dośc jego oskarżeń z kosmosu ale dziś to już naprawdę się wkurzył i nie przebierał w słowach a ja zamiast się cieszyć,być zakochana i szczęśliwa to chodzę smutna i boję się mu cokolwiek powiedziec czy napisać.Chyba nie tak powinno to wygladać..

Gość o maj god o maj god
no pewnie, ze nie tak gosc Cie nie szanuje, obraza, a Ty nic Kopnij palanta w 4 litery i bedziesz miala swiety spokoj

Hihihihihi. Zrobić awanturę o brak jednej literki :D Strasznie zabawny ten Twój facet :D Oczywiście zdaję sobie sprawę, że dla Ciebie to zabawne nie jest, ale możliwe, że za jakiś czas, jak już ochłoniesz po zerwaniu z tym dupkiem(bo to właśnie powinnaś zrobić), też zauważysz jakie to zabawne w swojej irracjonalności i głupocie. A tymczasem nie odzywaj się do niego. A jak on się odezwie, to powinnaś go poinformować, że niestety swoim zachowaniem doprowadził do tego, że już nie jesteście razem.

Nogogłaszczka-dziękuję. No właśnie dlatego jestem taka wkurzona,że to jest tak smieszne o taką piedołę zrobić mi awanturę.I to jeszcze jaką.Jakby z mojego telefonu conajmniej 10-ciu kochanków pisało :O. Palant!!! Aż mi para uszami idzie ze złości :P

Gość cholercia 288
zazdrosny ....traktuje cie jak swoja wlasnosc i dlatego ci nie ufa bo pojechal i zostawil i nie wie czy ty wierna mu jestes..jest podejrzliwy...pewnie juz mysli jak wymknac sie z tych niemiec i byc w domu zeby kontrolowac sytuacje...

Gość jewyyy
Rzuć go. Znam ten typ. Oni się nie zmieniają.

Ale to nie pierwszy raz kiedy się przyczepia o coś w smsie.Albo,że jakieś literki nie ma albo,że jakiś wyraz jest na początku lub brak przcinka.No idiota :O poza tym to,że niby jest zazdrosny to nie znaczy,że ma zaraz ze mnie szmatę robić a tak się dziś zachował to przepraszam bardzo :(

Gość o maj god o maj god
siebie przepros, ze dajesz tak soba pomiatac

Gość bajeczkka
Podziwiam piszące tu dziewczyny z podobnymi problemami za cierpliwość do takich dupków. Dla mnie wystarczyłaby jedna taka awantura. A Wam nie dość że naście to nadal się zastanawiacie. Niesamowite!

bajeczka-wiem ale to jest aż smieszne,że o takie coś robia faceci nam straszne awantury.Z jednej strony nie chcę rozwalać rozwalać związku dla takiej głupoty ale wiem,że nie pozwolę siebie traktowac jak szmaty :O

Gość Killerus
Nie odzywaj się do niego absolutnie. A jeśli się odezwie pierwszy oczywiście z pretensjami że nie raczysz się odezwać to zapytaj po co się odzywa do szmaty. Toż kurwisz się na prawo na lewo i nie jesteś godna by dzielić życie z takim ideałem i miłym akcentem wypierrdalay śmieciu zakończ ostatnią waszą rozmowę. Kolejne jego próby odezwu ignoruj. Będzie próbował przepraszać a jak zmiekniesz dalej będzie się zachowywał jak skurwiel.

Gość kijeczek
Ale powiem Ci że byłam z podobnym facetem. I drugi raz na coś takiego sobie nie pozwolę. Zerwij z nim i nie daj się. Czekam na dalsze losy. Jak się to skończy.

Gość Killerus
Byłem 3mies. za granicą ale żeby takie jazdy żonie robić? He he. Takiemu to tylko brudna tirowka z hajfi czy adidasem bo na normalną wartościową osobę nie zasługuje 'poyep'

Póki co siedzi cicho i pewnie czeka na mojego smsa lub telefon z moimi przeprosinami.Się ździwi dupek!

Gość no wiecie co ludzie...
"Ale to nie pierwszy raz kiedy się przyczepia o coś w smsie.Albo,że jakieś literki nie ma albo,że jakiś wyraz jest na początku lub brak przcinka." Nie wróżę nic dobrego, na razie przyczepia się do takich bzdur. Ale co będzie dalej? Jeżeli np.razem zamieszkacie, to będzie się czepiał o każdy drobiazg który Tobie nie będzie przeszkadzał a on zrobi potężną awanturę. To taki typ człowieka. Może lepiej, ze teraz to wyszło a nie za jakis czas? Pomyśl.

Zadzwonił,zwyzywał od dziwek i że mam o nim zapomnieć.Nie dał mi dojśc do słowa.Boli mnie strasznie ta sytuacja ale to koniec.

Gość ciagutka
Pół nocy wydzwaniał i wypisywał obrazliwe smsy.Co za palant :O Strasznie mnie boli to,jak mnie potraktował i oczywiście wszystko to moja wina,powinnam go na kolanach przepraszać za coś co nie miało miejsca...

Gość spifot
znam to jesteś na wyjeżdzie a koledzy podpuszczają ze sama ze sasiad listonosz itp każdemu można coś wmówić siła sugesti szczegulnie jak ktos kocha i jest zazdrosny wraca myślami o dawnych byłych i ze puki jest blisko to ma wszystko pod kontrola

Gość spifot
znam to jesteś daleko od domu a koledzy podpuszczaja że sąsiad listonosz kolega itp kazdemu da sie wmówić siła sugestii on uwieżył dlatego jest zły