Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luuuustrzanaaaa

Po jakim czasie znajomosci powiedzieliście swojej drugiej połowce KOCHAM CIE?

Polecane posty

Gość Luuuustrzanaaaa

?? :)

Gość dgdsssgsdafsdas
ale kasi czy basi

Gość unholy
chyba dopiero po upływie ponad 6 miechów, mimo że ja od zawsze wiedziałam, że go kocham :P

Gość Luuuustrzanaaaa
Ktoś, z kim chcę spróbować, powiedział mi to po 2 miesiącach pisaniny i 4 dniach wspólnie spędzonych.... Zastanawiam się, czy to nie za prędko, zaznaczę od razu że jest po 30 ....Myślicie kobitki, że to zależy również od sytuacji..? np. odległość...tęsknota..czy wtedy ludziom łatwiej przychodzą takie wyznania? :)

Gość wyliniała stara torba
Sporo czasu upłynęło zanim użyliśmy tych właściwych słów, bo chyba niecały rok. Poznaliśmy się w necie i już po kilku godzinach spędzonych z nim wiedziałam, że jestem na maksa zauroczona, on też był i często mi to powtarzał. Nawet po miesiącu znajomości powiedział mi, że totalnie wpadł po uszy i sam nie wie jak to się stało, ale nie wyobraża sobie życia beze mnie. Dla mnie na tamten moment to było jak wyznanie miłości :D

Gość Luuuustrzanaaaa
My poznaliśmy się w sumie dzięki moim kuzynom...strasznie mnie do niego ciągnie, ale zszokował mnie tym wyznaniem... wolałabym, by był tego pewny..no ale jak tu być pewnym po 4 dniach ;) ?? Nie wiem, co o tym myśleć po prostu:D

Gość hmm no nie wiem wlasnie
mi on powiedzial po 4 miesiacach znajomosci, ale mowil, ze skrywal to w sobie dlugo, ze moze miesiac lub dwa. ale jego uczucie jest bez wzajemnosci

Gość wyliniała stara torba
Mi się wydaje, że czasem jak się trafi na odpowiednią osobę to się to wszystko po prostu wie od samego początku i nie trzeba zbyt dużo czasu, żeby to odkryć. Może rzeczywiście trochę się z tym wyrwał, ale Ty go znasz najlepiej, wiesz jaki jest i na co go stać, więc powinnaś wyczuć czy to rzeczywiście szczere uczucia, czy po prostu rzucanie ich bez przemyślenia. Ja swojemu facetowi mogłabym powiedzieć, że go kocham nawet po miesiącu, ale wolałam zaczekać aż będzie na to gotowy i sam mi to powie. Mimo że czułam całą sobą, że mnie kocha :P

ja czekam już 3 miesiąc.. facet się stara.. bardzo, widzę że mu cholernie zależy. Chciałabym mu to powiedziec ale czuje że za wcześnie, boje się.

Gość tutututututututu
Mój powiedział mi to pierwszy i czekał na moja reakcję :D Zrobiłam się czerwona jak burak i powiedziałam, że jeszcze nie wiem :) Dopiero po pół roku odważyłam się.

Gość Noemi30
po 6 spotkaniu