Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA ......

mam ochote się upić

Polecane posty

Gość ZAŁAMANA ......
A sobie i innym tłumaczysz dlaczego zdradzasz meża? zdradzam , bo wiem , ze w ramionach innego będę bezpieczna , nie bedzie mnie dusił.po 2 daje mi tyle siły , by moc zyc przy kacie i dzieci przed nim chronic.

Gość Arado
Masochistki tez żyja na tym świecie. Wiem.

Gość Arado
Okazywanie miłości mężowi poprzez zdradzanie go z innym. Ciekawe. Wspólnie w małżeństwie omówiliscie takie triki? Czy narazie nie wtajemniczony Twój narzeczony, któremu zażartowałaś na ślubie mówiąc "tak"?

Gość ona 987 987
Autorko, proponuje zakończyć dyskusje z tym osobnikiem. Do niczego konstruktywnego ona nie prowadzi. Spiera się on o coś - sam do końca nie wie o co ani jakie tak naprawde ma zdanie, gdy nie ma argumentów- zmienia temat. Dyskusja z nim nie ma sensu, bo nie zna on jej podstawowych zasad.

Gość ona 987 987
Apropos komunii : Maja Ostaszewska u Kuby Wojewódzkiego : "w 3.klasie podstwówki dzieci zrzuciły mnie ze schodów bo nie byłam u komunii. Złamałam łokieć. Straszyły mnie też szatanem"

Gość yhoo786
Biedroń u Olejnikowej mówił że ma traume do dzisiaj jak zakonica go za ucho potargała na lekcji religii.

Gość Robert345
"Taka jest rzeczywistość ! Tylko po co to komu ? A jeśli ktoś wierzy to może się pomodlić zawsze, wszędzie i gdziekolwiek." Soczku, Jak księdza i kościoła nie potrzebujesz, to kto Ci dzieci ochrzści, ślub da, a matce i ojcu pogrzeb odprawi?

Gość taki jeden tu
"A do kościoła się idzie po to żeby zobaczył nas ksiądz i sąsiedzi (żeby nie gadali)" Może ty po to tam chodzisz, ja chodze z innego powodu.

Gość soczek zzzzzzzzzzz
załamana zaglądasz tu jeszcze co tam u ciebie jak sobie radzisz ?