Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOiiiiGITARA

Pytanie do kobiet! Tyłek u faceta ogolony?

Polecane posty

Gość NOiiiiGITARA

No bo chyba nie zarośnięty? :)

Gość zboczone babki :-p
wole obrośniętych :classic_cool:

Gość NOiiiiGITARA
A inne panie?

Gość Eeerrr...
No jak ma zarosniety tylek, to koniecznie golic!

Gość MSka;)
zgadzam się z ,,autorką tego tematu,,,facet który goli dupe to ciota jakaś a nie facet prawdziwy,zresztą w dzisiejszych czasach dużo niestety takich mamy...

Gość Eeerrr...
Gdyby "prawdziwi" faceci wedlug pomyslu matki natury mieli byc obrosnieci koltunami, to wszyscy by tacy byli, a na szczescie nie wszyscy sa, wiec Ci z NADMIERNYM owlosieniem powinni sie golic albo chociaz wlosy przystrzyc, zeby wygladac bardziej ludzko.

no ale co się dziwić teraz kobiety lubią takie ciotunie z długimi włoskami ulizanymi, w pół-damskich ciuszkach, gejowatych trochu... to i dupsko musi mieć gładkie:) ja ogólnie lubię, jak facet jest facetem, takim z prawdziwego zdarzenia, a nie tanią laleczką ustawioną pod durną modę

eeer, przycięcię bardzo długich włosów to co innego niż golenie ich;/ ja jestem osobiście za przycinaniem przy genitaliach, ale na łyso, na gładko? bleeee, jak dupeczka u dziecka. zero męskości niech jeszcze wytnie skórki, wyreguluje brwi i zrobi makijaż permanentny, przecież teraz wszyscy tak robią:D

Gość Eeerrr...
osobiscie nie gustuje w trendy metroseksualnych facetach, ale ilosc wlosow na tylku nie jest dla mnie wyznacznikiem meskosci, w ogole ilosc wlosow gdziekolwiek. To kwestia preferencji, jedne wola ogolonych, inne nie, tak samo jest z preferencjami facetow. W tym temacie autor pyta o zdanie roznych osob, wiec to, ze ktos ma inne niz Ty nie znaczy, ze nia ma racji, wiec nie rozumiem prob przekonywania kogos do swojego zdania.

Gość a co mi tam!
bez przesady, żeby facet tyłek sobie golił, to już przegięcie jak dla mnie

Gość Eeerrr...
Gdybys czytala ze zrozumieniem, to zauwazylabys, ze sugerowalam, ze Ci z NADMIERNYM owlosieniem powinni cos z nim zrobic...

Gość gol dupę gol
nigdy nie wiesz, czy zamiast na randkę z Karoliną to z Karolem pójdziesz, a potem z owłosioną może być Ci wstyd

Gość MSka;)
dokładnie autorko zgadzam się,teraz to ciężko znaleźć PRAWDZIWEGO mężczyzne,same cioty i pedały robiące sobie maseczki,depilujące się,maniciure,pediciure,różowe ciuszki ,a teraz jeszcze faceci walczą o to żeby mogli spódnice zakładać....no sorry panowie ale dla mnie to przesada i jak bedziecie tak robić to NIGDY nie znajdziecie porządnej kobiety

Gość Zainteresowana24
tylka nie golic. Nie wyobrazam sobie faceta z pupa gladka jak u niemowlaka :D a pozniej by odrastaly i kluly. Nieeeeeeeee!

Gość gość
Kobieta i facet powinni mieć włosy na głowie, brwi i rzęsy. Reszta włosów na ciele jest zbędna i uciążliwa. Doznania seksualne gładkich są większe. Jak ktoś tego nie wie to jego strata...