Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfddfsffdsfsdfsd

Kto z Was ma pieska/kotka za schroniska, albo znajdę?

Polecane posty

Gość kocham zwierzaki i
Nie mam zamiaru się rpzed nikim tłumaczyć, ważne ze pies obecnie jest szczęsliwy i własnie sobie chrapie na swoim materacyku:-) W ogole to powiem wam ze jak ktorys z psow mi zdechnie to odrazu ide po kolejnego do schroniska. I wezme nie szczeniaka a własnie już dorosłego psa. Taki pies naprawde kocha swojego pana podwójnie.

Jeszcze jedna historia mi się przypomniała :D Kiedyś moja siostra przyniosła do domu znajdę szczeniaka, ale my już mieliśmy dwa psy i kilka kotów więc mama nie chciała i kazała nam szukać domu dla tego psa. No i tato wpadł na genialny pomysł. Miał kolegę na wsi o którym wiedział, że nie ma psa ( ani innych zwierzaków) bo jakoś tak nie ma, ale lubi ogólnie. Nie chciał się go pytać czy chce bo mógłby gadać o wydatkach i że chyba nie chce itp to byłoby po ptokach, więc wziął kiedyś tego psa wieczorem na przejażdżkę i podrzucił temu koledze przez płot :D Później miał wyrzuty sumienia, że tak wpakował kolegę, ale psiak okazał się dobrym towarzyszem, dostał tam ciepły kąt i miskę :)

goldena znalezlismy na ulicy, byl brudny, krwawila mu lapka, zabralismy go do samochodu i pojechalismy do domu, okapalismy zrobilismy opatrunek i szukalismy czy czasem go ktos nie szuka ( mial imie i date urodzenia na obrozy ) znalezlismy wlasciciela ale nie zadzwonilismy bo kobieta jak nic znecala sie nad nim.. golden uciekal od niej kilkakrotnie, kobieta pisala ze ma problemy z lapa, ze urodzil sie bez palcow, w innym ogloszeniu pisala ze mial wypadek a jeszcze w innym ze nie udana operacje, i ze jest to pies ktory caly czas ucieka przez plot szybko zaprzyjaznil sie z nasza czarnula, ani razy nam nie uciekl, jest posluszny, nauczylismy go wchodzic i schodzic po schodach bo na poczatku mial straszna traume, wszystkiego sie bal teraz jest szczesliwym zdrowym psiakiem

Gość kijeczek
Posiadam oba te futrzaki-umilaki. Pies ze schroniska, a kot znajda. Chodź kot jest w moim domu rodzinnym i tęsknie za nim bardziej niż za chłopakiem:(

Gość pfffffff
ja mam kotkę podsamochodową :-D najkochańszy zgred świata :-)

ja mam kocurka znajdę...jest z nami już 2 rok "Leon",pamiętam jak dziś, wyszłam na fajkę z pracy był mróz i śnieg (styczeń był),a atm mały kiciuś stał no to ja kici-kici i za nim,jakiś dzikawy był,działkowy chyba:) ogólnie to kocham koty)no więc latam za nim i w końcu dał się złapać i pogłaskać,malutki był,chudziutki...chciałam go wziąć na chwilę do pracy dać mleka i żeby się ogrzał...ale przyjechał mój mąż popatrzył i pyta co to:D a ja się śmieję że mamy kotka (żartowałam wtedy),nie był zachwycony ale wziął go za pazuchę i do domu(też ma miękkie serce).Wyleczyliśmy go bo miał koci katar,teraz to pupil całej rodziny,chociaż mało chce się głaskać(pewnie traume ma z małości,boi się ludzi) to widać że jest u nas szczęśliwy,fajnie że uratowałam zwierzątko:P

Gość Anulkaaaaaaggg
mam pieska i kotka ze schroniska :)