Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiony !!!

Wysłać tym skur**synom ze studiów zadania czy nie !!??

Polecane posty

Gość thwerasza
studenciik; a to źle że umieszcza to chyba dobrze nie :o

Gość studenciik;
dobrze, ale tylko to, poza tym nic z nim nie jest dobrze :classic_cool:

Gość wkurwiony !!!
nosz w dupe jeża gdzie hymny pochwalne czyż nie zajebiście rozmazałem idealnie zrobioną fotę H2O gdzięs poszła, fote mi pochwal bo nie zasnę :o

Gość wkurwiony !!!
studenciik; pisz co to za przypadek bo ciekawie się zaczyna :p

Gość coco9999
jak można tak na złość robi, jak oni ci zdjęcia wysyłali to było ok a ty już im zamazujesz. mam nadzieję że ktoś z grupy to zobaczy vo zdjęcie zobaczy i się kapnie że to ty.

Gość wkurwiony !!!
a kto kurwa pisze że oni mi zdjęcia wysyłali jakby wysyłali to bym fot nie zamazywał i nikt tu nie zaglądnie bo te kwiotki o tej godzinie śpią albo sie uczą innej opcji nie ma. Aż sobie temat zapisze jak mi do jutra nikt zamazojka nie pochwali to spotęguje nick!

Gość studenciik;
nie mogę, no przecież kulturalny jestem 😠 on jest po prostu... inny :classic_cool:

Gość wkurwiony !!!
studenciik; jak to powiedział król julian mój autorytet w każdej dziedzinie życia "nie mozna smiac sie z dziwolągów" i przy tym zostańmy

Gość foty zajebiste
Coco jebnij sie w leb i przeczytaj jeszcze raz to moze zrozumiesz o co chodzi w temacie a foty??? poprostu zajebisteeeeeeeeee hehehe

Gość wkurwiony !!!
"foty??? poprostu zaj**isteeeeeeeeee " nosz kurwa wreszcie w spokoju mogę zasnąc

Akurat na polonistyce mam spoko ludzi, nie chodze wcale, a notatki wszystkie mam max. :classic_cool: Co do dalszej czesci tematu, bo nie doczytalam z racji tego, ze pierwszy poste mnie wkurwił - to troche przegiales z tym rozmazaniem. :D 🖐️

Gość wkurwiony !!!
wal ich w rogiii chojów, nie ma tak kurwa! jeszcze by się czegoś dopatrzyli skurwysyny a tak chuja, niech się ucza, boże jaki jestem zły cudowne uczucie :D

Gość iKOaaa
a u nas nikt notatek nie da jak kogoś nie było więcej niż trzy razy :o to jest dopiero masakra :o starosta grupy notuje kogo ile razy nie było i jak więcej niż trzy to zabrania wysyłać tej osobie notatek :o

Gość bo ci spartaczyli
no ja też mam pojebaną grupę na studiach. nie wiem co się teraz porobiło z tymi ludźmi. robię teraz drugi kierunek. na pierwszym miałam super grupę i super rok. każdy sobie pomagał, a teraz to jeszcze by ci długopis w oko wsadzili. sorki za stwierdzenie ale to chyba gimnazjum robi z ludzi takich ciuli, mnie na szczęście gimanazjum ominęło bo jestem z rocznika 83.

Gość fruuuuu maniakuuuuu
haha. u nas na studiach tez takie niemoty są , co innym nie chcą dać, a jak przyjdzie co do czego to wiedzą gdzie maja sie łasić... :D nie wysyłaj. skoro oni nie chcieli pomóc z jakiej paki Ty masz im pomagac? :O jak doradzali poprzednicy wyslij jedno i to jeszcze najbardziej zamazane i powiedz, ze wiecej nie masz:P

Gość juliasasasaaa
sytuacja z wczoraj : kolos, koleżanka przede mną ma wszystko bo widziałam kartkę mówię do niej pomóż kobieto bo nic nie mam wystarczyło tylko podac odpowiedzi a b c d albo e a ta do mnie nie mam nic sorki :o dzis przyszły wyniki dostała 5.0 a ja oczywiście pałe :o

Gość 6yjhj
Hehehehe, zabrania :D A co to, jakiś pan i władca?? :O

Gość iKOaaa
Wszyscy go słuchają i każdy się go boi bo jest od nas starszy dobrze się dogaduje z wykładowcami, nawet czasami kabluje a najgorsze jest to że wszyscy się z tym zgadzają i słuchaja go jak popieprzeni :( mam ochote mu cos powiedziec do słuchu ale już wolę nie ryzykować.

Gość 6yjhj
O matko, gorzej niż w podstawówce :O

a u nas nikt notatek nie da jak kogoś nie było więcej niż trzy razy to jest dopiero masakra starosta grupy notuje kogo ile razy nie było i jak więcej niż trzy to zabrania wysyłać tej osobie notatek Nie wierze :O:classic_cool:🖐️ Zatrybiłam, ale moja wypowiedz nie była powiązana w sposób przyczynowo-skutkowy z Twoją. :classic_cool:🖐️

Gość bo ci spartaczyli
juliaaasaaa, no ale popatrz to na to z tej strony, że ona się uczyła a Ty nie. ona ciężko pracowała na ta piątkę a ty? :p to jest trochę inna sytuacja.

Gość juliasasasaaa
bo ci spartaczyli no sorki ale tak zżynała od tej z przodu że aż podskakiwała, gdyby ona się uczyła to ja bym pretensji nie miała.

Gość bo ci spartaczyli
i powiem tak, że gdybym była kujonem i ktoś kto cały czas olewa sprawę by chciała ode mnie ściagać i dzięki temu zaliczać to też bym nie dała sciagnąć. No ale że nie jestem kujonem :( to już inna sprawa :(

Gość iKOaaa
"Nie wierze" mojej mamie ciężko w to uwierzyć i mojemu chłopakowi więc wam tym bardziej ale przysięgam że u nas tak jest :o na pierwszym roku aż przez to ryczałam ale teraz już się przyzwyczaiłam, niedługo kończe te głupie studia to sobie psychicznie odpocznę od tych idiotów !

Gość bo ci spartaczyli
oooooo...takiej suce bym nie popuściła normalnie :) pamiętam taką sytuację z egzaminu. siedzi przede mną laska i pyta czy mam 4 zadanie, ja mówię że tak. I głupia dałam jej swoja kartkę by sobie bezstresowo przepisała. A wiecie co ta sucz zorobiła? odwraca sie do mnie i pyta czy to na pewno dobrze. ja mówię, że na bank, pisz szybko by nikt się nie skapnał, a ona jeszcze raz czy to jest aby na pewno dobrze. nie wytrzymałam i mówię, że jak wie lepiej to niech nie pisze. ona zrobiła oburzoną minę. pytam jej czy może mi dac drugie bo widze, że ma. a ona na to, że nie bo to na pewno jest źle i nie ma sensu bym przepisywała. Co za głupia bezczelna krowa :D

Gość rówieśniczka_______
bo ci spartaczyli ahahahahahahahahahahahahahaha jaka szmata :D pełno takich typów na uczelniach :D u mie to połowa grupy taka jest :D

Gość bo ci spartaczyli
no ale to całe szczęście nie była laska z grupy, tylko z roku. ale po prostu w szoku byłam. niezła, co? :D