Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiony !!!

Wysłać tym skur**synom ze studiów zadania czy nie !!??

Polecane posty

Gość bo ci spartaczyli
co masz do studentów ?

Gość oto pozom studnetek ;?
bo ci spartaczyli wyluzuj dziołcha. jak masz branie za 1000 zl to korzystaj ile się da. on i tak ma pewnie większe wyrzuty od ciebie i to on jakby cię spotkał to by się zapadł pod ziemię i na pewno nikomu nic nie powie skoro ma żonę więc o dykrecję się nie martw. teraz 60% gimnazjalistek i 40 % studentek pierwszego roku rucha sie za telefon komorkowy lub ciucha w galerii i nie mają żadnych wyrzutów. ile zon daje d**y swoim mężom, którzy ich nie szanuja a one są z nimi tylko dla kasy. poziom studentki dupodajstwa stosowanego :o

Gość bo ci spartaczyli
a ty to niby co? student pierwsza klasa? sam język jakim się posługujesz mówi wiele za siebie. nikt tu przecież nie pisze, że ktoś ma obowiązek dawać sie wykorzystywac tylko o tym, że wszyscy by chcieli skorzystać a nie chcą być sami wykorzystani. dla mnie to chore.

Gość bo ci spartaczyli
oto pozom studnetek ;? studnetek? :) nie rozumiem co się czepiasz? a co nie napisałam prawdy, tak jak jest? popatrz na swoje koleżanki ze studiow i oceń skąd mają kasę? od mamusi i tatusia? ja już nie studiuję dziennie. studiowałam na wecie, dziewczyny z wieczorowych musiały płacić za rok ponad 6 tys zł. myslisz, że skąd miały? nie każdy ma bogatego tatusia. jesli masz to pozazdrościć. ja całe szczęście też mam ojca, ktory mi pomógł na studiach.

Gość bo ci spartaczyli
[zgłoś do usunięcia] J. Palikot Studenci w tych czasach mają poziom licealistów w moich czasach. Lub niższy. hihihhi...dobre dobre :)

Gość bo ci spartaczyli
a najgorsze jest to, że studia nie przystosowują do dorosłego życia. współczuję odebrania dyplomu - jak końćzą się zniżki, stypendia, człowiek idzie do pierwszej pracy - o ile ją znajdzie bo teraz to same magistry co tyłek wyżej mają niż wiadomo co robią. i skończy się cwaniakowanie. ja skończyłam niby prestiżowy kierunek ale co z tego, przez 2 lata tyrałam za marne grosze i już nie byłam takim cwaniakiem jak przy zdawaniu egzaminu magisterskiego, że ja to jestem bóg wie kim i świat jest u mych stóp. tak niestety nie jest. no ale to nie ten wątek, dobranoc

Gość i co i jak ???
Hej wkurwiony!!! i jak dzis na uczelni? opowiadaj!!