Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

co wy macie do nas niskich ?

Polecane posty

Gość ALIEN VS PREDATOR 2
wiem cos kurwa o tym bo kiedys sam bylem atrakcyjny chodzilem silke wierdalalem rozne rzeczy jakis olej lniany itp i mialem inne cialo i inny po prostu przystojny ryj. Tera mi calkiem miesnie spadly bo nie mam kiedy cwiczyc nie jem special zarcia i inncyh wspomagaczy wygladu i wygladam jak chodzace gowno. Ludzie jak mnie widza na zdjeciach z tamtego okresu to nie wierza ze to ja. Najgorzej jak sie zasmakuje czegos zajeboistego i tego powodzenia u dziewczyn a pozniej sie jest dla kazdej jak powietrze. Ciezko sie przestawic. Kurwa. Moim zdaniem nigdy tego lepiej nie zaznac bo czlowiek jest szczesliwszy a jak raz np jestes mega bostwem dla nich a pozniej jestes jak smiec i sie dziwia ze mogles sie innym podobac kiedys (bo cie nie widzialy wtedy) to jest dopiero mega chujnia.

no, niski facet jest fajny, moze byc fajnym kochankiem, fajnym kumplem i fajnie jest jak jest smieszny. I w sumie to moze byc z nim kobiecie calkiem fajnie, ale to nie to samo co z prawdziwym facetem.......

"my tez mamy prawo do zycia a nie wegetowania " Jesteś za brzydki więc pozostaje ci wegetowanie.

Gość tak bo napewno wzrost
to oznaka meskosci :o jak jest koles zbudowany atltycznie ma meskie dlonie bary tors ale ma 175 to "napewno" bedzie mniej meski niz jakis chudziutki drobny chlopaczek sprzed konsoli do gier o wzroscie zalozmy 182 i waga 58 kg. wy jestescie naprawde dziwni :D

Gość jest taki stereotyp ze jak
ktoś rzuca haslo -nizszy lub wyzszy facet- to odrazu 90 % lasek sobie wyobraza tego nizszego ze jest chudziutki drobny waski w barkach , dosc chujowy z twarzy i lysiejacy itp a jak rzucisz kobiecie haslo wysoki lub wyzszy to w jej wyobrazni ten facet jest nie tylko wysoki ale i dobrze zbudowany , wlasnie atletyczny , ma przystojna twarz jak z tych zdjec o przystojniakach i wogole jest atrakcyjny i wysportowany. Ale w realu to tak naprawde tak nie ma, rozni sa ludzie . Widuje nizszych 100 razy przystojniejszych od tych wyzszych ktorzy stoja obok nich 9 (i lepiej zbudowanych). Czesto jest chlopak wysoki ale ma kiepska budowe ciala, jest drobniutki albo po prostu brzydki i w zyciu nie daloby sie o nim w zaden naciagany sposob powiedziec ze jest "atrakcyjny" Takze kafe swoje a zycie swoje.

Gość ja ma 163
mój facet 195 :D na mnie wzrost faceta działa seksualnie, na widok wysokiego i w miarę przystojnego mam mokro w majtkach:P poza tym przy wysokim czuję się maleńka i bezpieczna. ale do niskich nie mam nic- mam wielu kolegów średniego wzrostu, bardzo ich lubię, są obiektywnie atrakcyjni. po prostu na mnie działają wysocy, powyżej 186:D

Gość gdet43ty654
Facet powinien mieć 185-190 cm

Gość niskie laski sa fajne
a niscy faceci to porazka

Gość Chłopak sprzed konsoli.
Wysoki facet to zazwyczaj anorektyk albo tłuscioch. Mezczyzn powyzej 190 cm o naprawde dobrej budowie ciała jest dosłownie garstka. Jesli szukacie prawdziwego faceta nie kierujcie sie czyms takim jak wzrost ( to jest po prostu żałosne).