Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata_ghj

Panowie - czy lubicie kobiece gierki, udawanie, odmawianie spotkań dla zasady?

Polecane posty

Gość Zwykly facet
Oj dziewczyny zalosne jestescie w tych czasach naszczescie nie ktore maja jeszcze troche oleju w glowie. Pytanie zostawie bez komentarza:).

Gość gość
nie, k***a nie lubimy durnych gierek, są debilne i świadczą o braku inteligencji, a takie d**y, które stosują gierki są tylko do wyr****nia

Gość hehehehEEEEEE
a ja wam powiem, ze u mnie w pracy jest jeden taki pajac, ktory przechwala sie ciagle, ze to zona go poderwala. dumny jak paw. tylko z czego? ze jest pseudofacecikiem, w ktorego zwiazku to kobieta nosi spodnie? ciekawe jakby ona sie poczula slyszac co on wygaduje :D co jak co, ale ja taka podrywaczka nigdy nie bede :D

Gość gość
Czy lubicie kobiece gierki - czyli udawanie ze jej nie zalezy, celowe klamstwa, opowiastki jak to fajnie spedzilam czas jak jego nie bylo. A co myslicie o celowym odmawianiu spotkan, dla zasady, zeby nie pomyslal ze zawsze sie zgadzam. Jak jej nie zalezy to i mi przestaje:P Jakie kłamstwa? Wole niedopowiedzenia i elementy flirtu i niepewnosci ale to juz wyzsza szkola jazdy jak widac dla wielu kobiet. Nie odmawiasz dla zasady a musisz wyczuc kiedy trzeba troche ochlodzic atmosfere i nie okazac zbyt duzego zaangazowania. Ale to nie na zasadzie ze nie bo nie tylko musisz miec powod najlpiej taki ktory go zaciekawi. Gdy np kobieta mi odmowi spotkania "bo jej sie nie chce, zmeczona jest" to odbiore to lekceważąco a ona ma mi pokazac ze jestem wazny ale ma tez inne zobowiazania np musi odwiedzic kolezanke badz obiecala jej ze pojdzie z nia na zakupy ale musi miec to ugadane przez moja propozycja i co najwazniejsze musi to byc prawda a nie gierka z jej strony. Czyli musisz pokazac ze masz alternatywne zycie a nie tylko jest on jednak on jest najwazniejszy ale tez nie bedziesz dla niego zmieniac planow i sie poswiecac.

Gość gośćWiatr1000
Jako facet powiem że nie lubię gierek podrywów flirtów i innych G**IEN od was kobiety i dziewczyny! Czy nie można dziś normalnie pogadać zwyczajnie tylko trzeba się gimnastykowac by zainteresować czymś faceta? Ja się pytam czym?! Jedna teraz stosuje jakieś gierki wobec mnie i ją po prostu oleje dosłownie a widać desperatka bo starsza. Was pogięło już wszystkich. Żadnego szacunku i szczerości wobec innych. Traktowanie osoby jak kukiełki na sznurki by grała tak ja 2 osoba chce. CHORE! Nie zdziwię się że będzie więcej facetów singli którzy będą mieli dość pusty kobiet które jedyne co umieją to jak omamić i uwieść faceta. I będzie to jedyna u nich umiejętność. O to problem współczesnych singli. Zero rozmowy głupie gierki i zabawy by swoje pi**ne ego zadowolić i wykorzystać innych dla siebie...

Gość gość
biedny goryl z poziomem fizola od łopaty :, weż nie wywalaj tych swoich głupich mądrości, bierz posrany temat i jazda stąd ! oki? zrozumiano ?

Gość NieZeMną
Sprawa prosta: Poznałem pierwszą dziewczynę (ona 23, ja 24). Na początku była bardzo fajna, zakochałem się. Jak już widziała, że mi zależy, to zaczęła robić coraz to gorsze gierki, więc mi się obrzydziła i kopnąłem ją w tyłek. Poznałem drugą dziewczynę. Też mnie omamiła, była bardzo szczera i uczciwa, więc się zakochałem. Ta też zaczęła z gierkami, kiedy była pewna, że mi zależy. Kopnąłem ją w tyłek. Gierki są dobre na facetów bez mózgu, ale nie na mądrych i znających swoją wartość. Same musicie wiedzieć, jakiego typa faceta chcecie. Aha i jeszcze coś. Bywają kobiety, które są milutkie aż do ślubu, a po ślubie zaczynają szantażować brakiem seksu, aby facet sobie zasłużył, np. wymianą kafelek w łaziencę, czy nowymi butami dla żony. Działa to może na krótką metę, ale zwykle kończy się rozwodem, jeżeli to facet z charakterem. Odradzam więc.

Gość NieZeMną
Aha, jeszcze dodam: Między pierwszą a drugą dziewczyną poznałem jeszcze taką, która dała mi swój numer i powiedziała, że jedzie na pewien koncert. Sam lubię ten zespół, więc zaproponowałem, że możemy razem pojechać. Odpowiedziała, że chętnie. W dniu koncertu powiedziałą, że jedzie do siostry, i nie będzie Jej na koncercie. Odpowiedziałem "Spoko, pojade sam". Podczas koncertu napisała mi "Gdzie stoisz na koncercie? Nie widzę Cię.". Olałem SMSa i cieszę się, że mnie nie znalazła.

Gość gość
hehehe tutejsze odpowiedzi można w skrócie podzielić na takie: kobiety - "tak facecic to lubią bo to sprawia że zalezy im bardziej i uwielbiają polować" faceci "nie k....a nie lubimy" Kobietom się zdaje że jak zaczną traktowac faceta jak debila i błazna to ten jeszcze bardziej sie zaangażuje. Niestety obawiam się że tak to nie działa. Jak ja widzę że laska dje mi swoje namiary a potem coś kręci odpuszczam - szkoda zdrowia,zachodu i nerwów. Grajmy w otwarte karty.

Gość gość
wy serio jesteście powalone jeżeli wam się wydaje ze takie sciemnianie,kręcenie,udawanie podziała:) ja nie wiem gdzie są tacy goście co lubią takie podchody - jeżeli są to wam pogratulować:) Dla mnie sprawa jest prosta TAK lub NIE, żadnych półśrodków. Potem się dziwić że co drugi facet to singiel lub jeżdzi na prostytutki.

Gość gość
Nie mam czasu w tym tygodniu.. A potem zdycha w samotności i myśli że przyjadę wyglodnialy jak pies. Zwróć uwagę że te gierki są bez sensu to powie ci że ją ograniczasz. Powiesz ze nie robisz tego to usłyszysz że odwracasz kota ogonem. Odchodzisz to zostaniesz podłym człowiekiem. Teraz inna sprawa, trzeba to olać bo miała podrażnienie po depilacji i potrzebowała kilka dni na wyleczenie. Czasem trzeba wybaczać tą głupotę.

Gość gość
ja stosuję prostą zasadę - jak mi daje swój nr,zgadza się na kawę a potem nieoczekiwanie stroi fochy,obaża sie,olewa - wywalam jej numer do kosza:) Nie to nie,łaski bez :) Ze mną trza grać w otwarte karty, jak nie chce,jej strata. I nie słuchaj tutejszych bab bo one ci zaczną prawić te swoje mądrości których nikt nie rozumie. Gdybyś miał zrozumieć baby musiałbyś chyba przestudiować całą ksiażkę telefoniczną.

Gość gość
"Kobety nie nalezy rozumieć,ją nalezy po prostu r....ać"

Gość gość
nie, to nigdy nie działa 0 ktoś tu wcześniej napisał że osobiście sprawdził to i przetestował na jakimś faecie i on w końcu tą osobę zdobył tylko obawiam się że ta osoba dawała jakieś subtelne znaki że jest zainteresowana - inaczej facet by po prostu odpuścił. Sorry ale latanie za kimś kto udaje że nie chce niczego więcej po prostu nie działa - nikt nie lubi być olewany, a o to cały jest ambaras aby dwoje chciało na raz prawda?

Gość gość
a któż zrozumie kobietę?:) to istoty w większości iracjonalne,nie kierujące sie rozumem tylko emocjami:) sorry ale tak właśnie jest każdy w miarę doswiadczony facet to wie - niestabilne emocjonalnie wariatki trzeba omijac szerokim łukiem bo po pewnym czase same zaczną niszczyć fajny zwiazek a na końcu powiedzą że to nie ich wina.Nie ma co bawić sie w gierki kobiet 0 nie to nie , poza tym sekret opanowania kobiety polega na tym by samemu subtelnie ją olewać,podbechtywac,adorować ale przesadnie za nią nie latać - kobiety poczytują to za słabość u faceta po czym bezlitonie wykorzystują. Może dlatego właśnie przysłowiowy gnoiek zawsze znajdzie sobie fajną laskę a spokojniejszy i bardziej ułożony facet będzie nadal sam?Niezgłębione są pokłady kobiecego umysłu:)

Gość gość
2017.03.11 potwierdzam - gdy okażesz że ci przesadnie zależy poczytaja ci to za słabość i zaczną manipulowac,wykorzystywac, ogólnie - robić trudności. Miałem tak z pewną dziewczyną,polubiłem ja choc specjalnie ładna nie była bno i już mocno starsza że tak powiem - zrobiło mi sie jej zal bo była po tzw przejścia, no sporo w zyciu wycierpiała nie tylko ze strony byłych partnerów ale też w rodzinie Gdy tylko laska zobaczyła że chcę jej po prostu pomóc i ją zaczynam lubieć bardziej niz koleżanke stałą sie zimna wredna i oschła. Serio, was kobiet nie da sie niestety niekiedy zrozumieć - wy same nie wiecie czego chcecie,psioczycie na facetów że są tacy i owacy no ale jak wy sie zachowujecie w stounku do mężczyzn któzy okazują wam że jesteście dla nich ważne. Cytując Bakę z "Reichu" czemu tak ci zależy (kbieto) by unurzać fajnie zapowiadajcą się rzecz w gó...e?

Gość gość
Faceci to gnojki którzy chca wykorzystac kobiety szczególnie drk takie pomagacze niby a chodzi im jedynie żeby przeleciec takie to fałszywe dranie,

Gość gość
jeżeli szukasz faceta który ma ci pomagać ale nie będzie myslał o twoich majtkach to serio idż do eunucha,ministranta lub geja.O księżach nie wspominam bo oni tak traktują celibat jak były prezydent abstynencję do mocnych trunków. Facet myśli o seksie bo tak go zaprogramowałą natura , podobnie jak i nieuchronne jest to że kobieta ma okres.

Gość gość
jestem kobietą i myślę o seksie , taka moja natura, gierki to dziecinada, co innego przyciąganie

Gość gość
A wg mnie to nie powinny być gierki, ale powinno to wychodzić samo z siebie, że kobieta nie pozwoli sobie na brak szacunku. Do tego jeśli nie jest pewna faceta, czy moze mu ufać, jej dystans powinien byc naturalny i wynikać z tego, że jest pewna swojej wartości kobietą, więc nie pozwoli sobie na jakąś niepewność, bylejakosć... Będzie więc traktowała faceta z jakimś dystansem dopóki on nie okaze jej ,ze naprawdę mu na niej zależy. I to dobrze o niej świadczy. A jeśli ma na tyle ciekawe zycie pracę, pasję, jakichs znajomych, to też nie będzie miała za każdym razem czasu dla tego faceta, tyle, ze to wyniknie samo z siebie, a nie z gierek. To źle świadczy o kobiecie kiedy zgadza się na lekceważenie faceta, kiedy znosi brak szacunku, kiedy facet ją olewa, a ona sie za nim uagania i kiedy brak jej pasji, przyjaciół i jedynym celem jest zdobycie faceta i utrzymanie zwiazku