Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowaaa

zwiazek z 29 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość krolowaaa

ktory nigdy nie byl w zwiazku, warto sie w to pakowac?

Gość Katooo
wyhaczyłaś go z kafe ?

skoro jest prawiczkiem w tym wieku to napewno nie jest babiarzem no to chyba to plus przynajmniej cie nie zdradzi

Gość krolowaaa
nie na kafe :P boje sie ze za jakis czas jednak zdradzi, bedzie chcial sprobowac z inna

Gość ile wiecie tyle zjecie
ja tam o zdradę na twoim miejscu nie była się, tylko zastanawiała się co z nim nie tak

Gość nocosTY
facet bedzie żył cnotliwie ha ha ha

Gość a weź przestań...
sorry to nie chodzi o prawictwo bo każdy to robi kiedy chce ale sam fakt, że 29 lat nie potrafil stworzyć jakiegoś związku z kobietą, jest sam ma 30 na karku nie mysli o rodzinie dzieciach ? to wydaje mi sie raczej podejrzane albo ma coś z deklem albo myśli, że jest za idealny dla kobiet bo taki porządny i nie babiarz. A tak naprawdę u takich ludzi (znam3) to tylko kompleksy, manie odnosnie tej czystości i brak głębszych relacji i wogóle daj spokój jak chciał byc tyle sam to niech sobie będzie. jak słucham jak oni oceniają kobiety i innych to mi sie zwracać chce.

Gość muahahaha
"boje sie ze za jakis czas jednak zdradzi, bedzie chcial sprobowac z inną" Jak będziesz kiepska w łóżku to na pewno.

Gość muahahaha
"jak słucham jak oni oceniają kobiety i innych to mi sie zwracać chce." Gratuluję kolegów.

Gość byłam z takim i nie polecam
sex fatalny, pierwszym az razem ręce mu się trzęsły ze strachu taki facet nie ma pojęcia na czym polega związek ma swoje kawalerskie przyzwyczajenia które ciężko zmienić jeśli szukasz zabawy to ok, ale jeśli poważnego związku to nie z takim, wg mnie koło 30 roku życia jeśli facet nadal nie ma na koncie żadnego związku to nie warto sobie takim zawracać głowy bo to robienie kroku wstecz, ty szukasz poważnego związku a on przeżywa pierwszą miłość daj sobie z nim spokój

do byłam z takim facetem - wiesz trochę się z Tobą zgadzam, ale z drugiej strony....skąd wiesz jakie były okoliczności tego że jest sam? Czy samo bycie w związku już stawiałoby go w lepszym świetle....?wiem, że to zabrzmi banalnie ale może nie trafił na taką kobietę, jakiej szukał... tak się zastanawiam tylko, w sumie dla mnie też byłoby to dziwne.

Gość krolowaaa
facet jest niesmialy, chyba przez to nadal jest prawiczkiem i nigdy nie byl w zwiazku

"wg mnie koło 30 roku życia jeśli facet nadal nie ma na koncie żadnego związku to nie warto sobie takim zawracać głowy" I dlatego właśnie panowie trzeba kłamać! Żeby wam do łba nie przyszło mówić prawdę, że z nikim się nie było Ps. A może zlitujesz się i po prostu kolesia zastrzelisz aby się nie męczył z takimi żmijami?

o boziu autorko musisz być nieźle zdesperowana! :P

wg mnie koło 30 roku życia jeśli facet nadal nie ma na koncie żadnego związku to nie warto sobie takim zawracać głowy no a mnie włąśnie zastanawia dlaczego niby nie warto

"autorko musisz być nieźle zdesperowana!" No właśnie proponuje aby kolesia zabić bo co go za życie czeka w takim kobiecym... "towarzystwie"?

oj darker wziął temat do siebie:P ciekawe czemu....:P:P:P

"no a mnie włąśnie zastanawia dlaczego niby nie warto " Jak jest się pustakiem a łeb jest od tego co by deszcz do szyi nie napadał to się twierdzi, że nie warto.

Sa różne powody braku związku...nie musi to oznaczać od razu nieporadności życiowej i przywiązania do maminej spódnicy. Jeśli Twoim zdaniem facet jest fajny to daj mu szansę i nie duszukuj się drugiego dna w tym że nie miał dziewczyny.

"Kłamstwo ma krótkie nogi." Ale wyda się PO a nie przed i nie będziesz musiała kłamać, że "to nie to". "darker wziął temat do siebie ciekawe czemu..." Jakaś taka sympatia do idiotek.

pisz śmiało darker:P co ci ślina na język przyniesie:P przynajmniej tak możesz sobie popieprzyć :classic_cool:

"i nie duszukuj się drugiego dna w tym że nie miał dziewczyny." Gdyby chciała dać mu szansę to by nie zakładała tematu. Facet został skreślony z pierwszym postem.

Darker jakby został z góry skreślony to pewnie też nie byłoby tematu. Dziewczyna może po prostu ma wątpliwości. Ale tutaj rady oczywiście, że pewnie jest z niego totalne zero.

"pisz śmiało darker co ci ślina na język przyniesie przynajmniej tak możesz sobie popieprzyć" Zapomniałaś napisać, że skoro ci w tyłek wsadzał facet to jesteś lepsza przez to ode mnie.

:D:D:D jeśli idiotka to taka, która nie chce marnować swojego czasu na zakompleksiałego, podstarzałego ciotowatego mamisynka , który nie wie jak sobie poderwać kobietę- to spoko:D mogę uchodzić za idiotkę :D:D

ja kiedyś poznałam prawiczka 27-letneigo i był normalny a nawet co więcej fajny :D nie uprzedzajcie sie dziewczęta :)