Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabsik

Mam 18 lat,nie dawno ur córkę która oddałam do domu dziecka , źle się z tym czuj

Polecane posty

Gość a nie chcesz spróbować?
Ciężko ci wierzyć skoro znikasz tak sobie w połowie rozmowy... ale jak będziesz chciała pogadać to napisz do mnie na cya2012@o2.pl

Gość Tabsik
A ty nie byłbys zmęczony po całym dniu płaczu i palenia trawki ? Ledwo już widziałam klawiaturę. Nie będę nikogo przekonywać że to prawda. Ważne że ja wiem że przechodzę tragedię życia i jestem w tym wszystkim sama jak palec. Wiem że oferujesz mi swoją pomoc ale ja nie szukam chłopaka ani ojca dla córki. Potrzebuje pomocy ale w innej wersji. Jakiś odwyk czy terapia. Myślę że po czymś takim stanęła bym na nogach. Ale sama z własnej woli nie zgłosze się tam.

Gość marlenaaaaa
a niby jak sama zamierzasz sobie z tym poradzić i to jeszcze wychowując dziecko?

Gość a nie chcesz spróbować?
Pisałem, że właśnie tobie chciałbym pomóc odzyskać równowagę, a potem współuczestniczyć w wychowaniu dziecka i uratować je przed przykrym losem poniewierki w jakimś bidulu, ale jasno dałaś do zrozumienia że nie potrzebujesz opieki mężczyzny ani ojca dla dziecka więc życzę ci powodzenia choć żal serce ściska🖐️

Gość Sidney Prescott
Co za tragedia pewnie jest ci ciężko chętnie udziele pomocy napisz do mnie natalianatinatuś85@wp.pl mam znajoma psycholożkę

Gość Tabsik
Sidney dziękuję i napisze . I panu "nie chcesz spróbować " też dziękuję

Gość marlenaaaaa
ty pójdziesz na terapię a dziecko z kim zostanie? stracisz to dziecko prędzej niż myślisz i uważaj na różnych psychologów bo jeszcze bardziej zryją ci beret!!! sama nie wiesz czego chcesz chyba

Gość dfvgfrhgftgh
biedne dziecko, matka cpala w ciazy oj zle zle

Gość Tabsik
:-D:-D:-D leżę

Gość psycholożka hehe
pewnie lesba jakaś i już się owija wokół niej ;)

Gość leniuszkaaa
Jakbyś kochała to dziecka to byś przestała ćpać. Nie ma za młoda, nie ma reguły wieku - wiem o tym doskonale. Albo jesteś konsekwentna i odpowiedzialna, albo ćpasz.

Gość dobre to jest
"nie szukam ojca dla córki" - no to już wszystko jasne - zrobiłaś dziecko dla alimentów i zasiłków żeby dalej i łatwiej ćpać! zabiorą ci to dziecko prędzej niż myślisz i bardzo dobrze!

Gość Tabsik
przeciez ja was nabieram :-D a ci dalej piszą oj ciemna maso kafetryjna:-D

Gość psycholożka hehe
internetowa psycholożka załatwi sprawę i przy okazji zapieprzy jej dziecko🖐️

Gość 5y6ukilo;oiu6567
moze i nabierasz, ale ja te mam problem paleniem trawki... jestem w 7 tygodniu ciazy prypale casami;/

Gość Tabsik
wiem,ze cięzko przyznać sie do własnej głpoty,ale żegnam juz państwa i zyczę wielu przyjemnych lektur i niezapomnianych przezyć ,buraki :-D

Gość noinienoxi
idiotka, ile ty masz lat autorko? oby cie to nigdy nie dotknęło kreaturo bez sumienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tabsik
noto trymajcie sie buraki bo nedlugo mam spotkanie ze sponsorem najaram sie jak swinia!

Gość psycholożka hehe
uważaj autorko bo ja mówię serio - niedawno jedna psycholożka owinęła jakąś matkę oferując pomoc a potem złożyła papiery o opiekę i w ciągu miesiąca sąd przyznał jej prawa do dziecka... nie bądź naiwna, ty potrzebujesz faceta i normalnego życia rodzinnego, a nie psychologów

Gość noinienoxi
a psycholożka swoje niewidzisz, ze to jaja?????

Gość psycholożka hehe
a ty nie widzisz że tamta zupełnie inaczej pisze? to nie ta sama osoba

Gość psycholożka hehe
autorka poszła pisać z tą psycholożką... dziecko już stracone jak nic🖐️

Gość noinienoxi
taa, autorka leży i kwiczy ze miechu

Gość marlenaaaaa
to jest faktycznie prowo bo jakby w szpitalu wykryli trawę u matki i inne narkotyki (rutynowe badanie krwi) to od razu powiadomiona byłaby policja i dziecko ląduje w domu małego dziecka

Gość marlenaaaaa
a jeszcze pisała że pracuje... ciekawe gdzie pracuje 18-letnia narkomanka :)

Gość Tabsik
Oj wy ludzie wy ludzie. Nie umiecie wczuć się w moja sytuację. Jak ja mam się nią zajmować jak jestem narkomanka ? No niby jak ! Potrzebuje pomocy czyli terapi. Jeśli nie pójdę na terapię i wezmę to dziecko to zniszcze nie dość że siebie to jeszcze pociągnę za sobą ją ! Tego właśnie ode mnie oczekujecię ?! Właśnie że mam pracę w sklepie spożywczym. Choć chyba przestanę pracować żeby nie mieć kasy bo jak ją będę mieć to będę brać. A dziecka mi nie odebrali. Nie zdążyli mnie zatrzymać żebym podpisała papier że zrzekam sie praw bo uciekłam ze szpitala. Mam prawo jeszcze ją zabrać i potem mi mogą robić sprawę o prawa rodzicielskie. Ale nie wiem czy ją wezmę. Ona ze mną zginie. . . Nie mogę być taka samolubna. Aha. I chyba każdy rozpoznaje moje podszywy.

Gość gfhgfhgfhgf
Nie chcesz faceta i ojca dla dziecka więc stracisz to dziecko🖐️