Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka total

CHCĄ UŚPIĆ WSZYSTKIE ZWIERZĘTA W SCHRONISKU W JÓZEFOWIE!!!

Polecane posty

Gość zalamka total

CHCĄ UŚPIĆ WSZYSTKIE ZWIERZĘTA W SCHRONISKU W JÓZEFOWIE!!!! Sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Będziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć trochę ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Proszę was wklejajcie to gdzie się tylko da!!!!

Gość chyba lepiej aby ich nie bylo
po co maja sie tulac, zyc w schronisku lub trafic do zlego domu?

Gość zalamka total
:(

Gość kaff olaffff
gdzie oni te zwłoki zutylizują?:(

to smutne ale niestety nie możemy nic poradzic... tak jak ktoś powiedział - lepiej żeby zostały humanitarnie uśpione niż trafiły w rece jakiegos psychola/sadysty

Gość wiesz co ten swiat jest juz
wystarczająco podły .Nie myslałam ze kiedys to powiem :O Ale mam dwoje dzieci -chorych i wali mnie to ze jakis kot zostanie uśpiony sorry ale mam dzisiaj mega doła !Moje dziecko znowu choruje :O :O

A CO MNIE KURWA OBCHODZA TWOJE CHORE DZIECI. MAMY JE W DUPIE, TEMAT JEST O ZWIERZETACH:O

Gość tikapolopolo
na co?

Gość zdesperowana bez pracy
biedne zwierzaki. My ostatnio wzieliśmy 2 koty ze schroniska. Na więcej zwierząt nie możemy sobie pozwolic.

Gość a ja powiem odwrotnie
nie ruszaja mnie dzieci, chore czy zdrowe, nie jestem bezduszna, ale dzieciom zawsze ktos pomoze, chorym czy pokrzywdzonym, a zwierzeta traktuje sie jak smieci, mozna je utopic, przetopic na smalec czy odrabac glowe, widzialam mase zwierzat skrzywdzonych przez podlych ludzi, dlatego sto razy bardziej wole pomoc zwierzetom niz ludziom.

Gość zalamka total
Proszę was wklejajcie to gdzie się tylko da!!!!

Gość fffffffffffffffff12
No i niech uspia. Zwierzeta i tak sa bezproduktywne 🖐️

Gość a ja powiem odwrotnie
fffffffffffffffff12- takich ludzi jak ty powinno sie usypiac, prewencyjnie

a ja powiem odwrotnie nie ruszaja mnie dzieci, chore czy zdrowe - nie wywołuj wilka z lasu bo może przyjść i cię dopaść a raczej twoje dziecko , dopiero wtedy pogadamy.

Gość dodaj to
na wykop.pl

a ja powiem odwrotnie - moge sie pod tym co napisałas podpisac obiema rękami! dzieci w Polsce nie umierają jak w Afryce... zawsze jest jakiś socjal czy coś a zwierzęta...zdane na siebie i wolontariuszy :(

eh kogo to obchodzi...te zwierzaki? po co w ogole robic takie molohy po 600 psów? no kurw to chore jest i tylko cierpia te zwierzaki. powinno byc tak ze schronisko max 100 zwierząt! ... masowo usypiać te zwierzaki. wprowadzic zakazy, kary itd i regulować i pilnować by sie nadto nie rozmnażały. psów i kotów jest więcej niż chętnych na nie więc trzeba część zlikwidować w jakiś bezbolesny sposób. innej rady nie ma... można dofinansowywac schroniska gdzie 1000 zwierzakow sie kisi i marznie w zime, i zagryza nawzajem ewentualnie meczy w ciasnych klatkach. myslicie ze są wtedy szczesliwe????:/ watpie. masowe uśpienia psów i kotów ze schronisk w calej polsce proponuję:)

proponuje masowe uspienia dzieci, ktore zajmuja miejsca w szpitalach i biora nasze pieniadze na leczenie,. wtedy starczy pieniedzy na miejsce dla zwierzakow i jedzenie. i kastracje takich idiotow, jak wyzej:O co by sie pospolstwo nie rozmnazalo

" 11:13 [zgłoś do usunięcia]a ja powiem odwrotnie nie ruszaja mnie dzieci, chore czy zdrowe, nie jestem bezduszna, ale dzieciom zawsze ktos pomoze, chorym czy pokrzywdzonym, a zwierzeta traktuje sie jak smieci, mozna je utopic, przetopic na smalec czy odrabac glowe, widzialam mase zwierzat skrzywdzonych przez podlych ludzi, dlatego sto razy bardziej wole pomoc zwierzetom niz ludziom." tylko ze te dzieci skrzywdzone przez podlych ludzi pozniej tak traktuja zwierzęta i innych ludzi również.

Gość ERRT6Y
PIERDOLIMY TWE DZIECKO - UKOCIŁAŚ TO SIE MARTW ! - NAM ZALEŻY NA LOSIE BIEDNYCH ZWIERZĄT

11:27 [zgłoś do usunięcia]kciukiem kciukiem@tlen.pl'; proponuje masowe uspienia dzieci, ktore zajmuja miejsca w szpitalach i biora nasze pieniadze na leczenie,. wtedy starczy pieniedzy na miejsce dla zwierzakow i jedzenie. i kastracje takich idiotow, jak wyzej co by sie pospolstwo nie rozmnazalo http://kciukiem.powiedz.to http://www.voila.pl/071/fq3ne/?1 ' :D mowie o bezpanskic psach i kotach,...wiec zla analogie zastosowalas. powinnas byla napisac "uspijmy wszystkie dzieci w domach dziecka" 🖐️ ps. no tak. lepiej niech te zwierzaki sie morduja wzajemnie w molochach po 10 psów na metr kwadratowy🖐️ lecz sie na główke...

11:27 [zgłoś do usunięcia]kciukiem kciukiem@tlen.pl'; proponuje masowe uspienia dzieci, ktore zajmuja miejsca w szpitalach i biora nasze pieniadze na leczenie,. wtedy starczy pieniedzy na miejsce dla zwierzakow i jedzenie. i kastracje takich idiotow, jak wyzej co by sie pospolstwo nie rozmnazalo http://kciukiem.powiedz.to http://www.voila.pl/071/fq3ne/?1 ' :D mowie o bezpanskic psach i kotach,...wiec zla analogie zastosowalas. powinnas byla napisac "uspijmy wszystkie dzieci w domach dziecka" 🖐️ ps. no tak. lepiej niech te zwierzaki sie morduja wzajemnie w molochach po 10 psów na metr kwadratowy🖐️ lecz sie na główke...

nie, chodzilo mi o to, co napisalam. a ty kurwa kieruj swe madrosci w inna strone, bo z kims takim rozmawiac mi sie nie chce:O i dlatego czytaj ze zrozumieniem,. uspi sie dzieciary ze szpitali, to pieniadze beda. moze fundacja polsat i okriestra zaczna w koncu zbierac, na to co w tych czasach wazniejsze.

śmiesza mnie tacy miloscici zwierzat jak wy... którzy uważają sie za lepszych i spelnionych w misji ratowania biednych zwierzatek ...a sami trzymaja psa w bloku w mieszkaniu 2na2 metry. wychodza z nim bardzo malo na dwor. tyle zeby zrobil siku i kupe. ponadto odbieraja zwierzakom możliwość realizacji instynktów! myslicie ze taki piesek przerobiony n maskotke pod wasze widzimisie ui upodobania to jest szczesliwy??? kot i pies co sobie nawet nieporucha? wykastrowany i wysterylizowany bez pytania o zdanie! chuj a nie miłościciy zwierzat z was. jedynie zwierzęta dzikie, na wolności są szczesliwe. pozostale to szczęscie jakie człowiek im narzucił i ja osobiscie wolalbym zostac uspiony niz wykastrowany i zamknięty w klatce czy w malym mieszkaniu gdzie musze calymi godzinami zaciskac nogi bo jk sie zleje na podloge to bedzie opierdol. i czekanie az ktos laskawie wroci i mnie zabierze na dwór. smiac mi sie z was chce. ci co naprawdę pomagają i cos robią pozytecznego w sprawie zwierząt i cih zlemu traktowaniu nie pierdolą o tym tyle tylko działają.

żenada kciukiem:D ps.ile zwierząt ze schroniska adoptowalas? ile miesiecznie wydajesz na ciuchy,alkohol, slodycze , kosmetykii inne przyjemnosci a ile na dotacje schronisk dla zwierząt??? :) cos mi sie wydaje ze tylko piertolic na forum potrafisz...

i najlepiej generalizowac. zamknij sie cepie, bo nie wiesz jak u kogo jest. moje psy w domu maja dobrze, pol dnia biegaja luzem, jak tylko maja ochote wchodza do domu. i zaden wykastrowany nie jest. akurat trafiles na kogos, kto ma zajebista reke i warunki do zwierzat

adoptowanych nie mam, ale wiekszosc psow, ktore mialam to znajdy. co do plartnosci, nie musze ci sie tlumaczyc, rozpisac sie moge komus, kogo naprawde to interesuje. zle trafiles, oj zle, wiec spierdalaj madralo.:)

Gość zalamka total
ale poco tu sie uzerac !!! POMAGAC SLAC DALEJ I RAZ JESZCZE POMAGAC !!!!!!!!!!!!!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
a ja powiem odwrotnie- masz absolutna racje, czuj e dokładnie tak samo i zawsze jak mam wspierać finansowo ludzi lub bezbronne zwierzęta to wybieram te ostatnie.Ludzie to ponoc istoty myślące, najwyżej w hierarchii ewolucyjnej więc zakładam,że jakos sobie poradzą, ze zwierzakami jest gorzej.Jakim trzeba byc bydlakiem,zeby krzywdzic bezbronne istoty.Ale miarą kultury i człowieczeństwa jest ponoc stosunek ludzi do zwierząt i w tej kwestii naprawdę mamy czego się wstydzić.