Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka total

CHCĄ UŚPIĆ WSZYSTKIE ZWIERZĘTA W SCHRONISKU W JÓZEFOWIE!!!

Polecane posty

Gość ajkaa23
Odezwały się święte krowy, Bachorów wam narobiono i teraz za pieskami będą stękały.

Gość Ernesto Host
O tak jak zwykle paniusie mają wiele do powiedzenia.

Gość ajkaa23
Księżniczka się odezwała. Już sam twój nick świadczy o prawdopodobieństwie IQ. Za robotę byś się locho wzięła.

Gość jestem zaaaa aa
I bardzo dobrze,oby to była prawda.W każdym schronisku powinno się uśpićzwierzęta,które po 1 roku czasu nie znalazły nowego właściciela. Lubię psy,koty.Od zawsze miałam i mam zwierzęta w domu,ale jeżeli dzieje sie tak jak dzieje,to powinni pousypiać zwierzeta. A inne,te złapane,bezpanskie wysterilizowac,ale takze po roku czasu usypiać.

Gość ajkaa23
idźcie lochy karmić swoje bachory i pchlarze.

Gość jestem zaaaa aa
Jestem kobietą dojrzała i uważam,że większym humanitaryzmem jest uśpić zwierzęta,któree i tak dobrego zycia nie mają,wręczprzeciwne,są głodne,zziębnięte,chore. Na prowadzeniu schronisk dorabiaja sie ludzie,oni kosztem tych zwierzat żyją.

Gość jestem zaaaa aa
Kaiovas no i co z tego.,Ja i tak obstaję aby likwidowac przepełnione schroniska i usypiac zwiertzetya. Tworzyc nowe,dobrzezaopatrzone i nie przepełnione.

Gość kurcze...............
Jestem za uspieniem... przestana sie przynajmniej meczyc :-O Przeciez za kilka lat i tak by zdechły. Taka jest brutalna prawda. A zycie w schronisku nie nalezy chyba do najfajniejszych. Z jednej strony idzie tendencja do popierania eutanazji (jestem przeciwko), z drugiej wielki szum o uspienie psa :-O

Gość jestem zaaaa aa
A ja jestem za eutanazją,bo sama bym chciała jej sie poddac gdybym śmiertelnie zachorowała lub sparaliżowana byłabym.

Gość Gość
Przeciez za kilka lat i tak by zdechły. Ty też kiedyś umrzesz, więc może lepiej już teraz Cię uśpić ? A ja jestem za eutanazją,bo sama bym chciała jej sie poddac gdybym śmiertelnie zachorowała lub sparaliżowana byłabym. Może wtedy się przekonasz jak wielka jest siła i chęć przetrwania. Organizm walczy o każdy oddech. Przykro was słuchać, tym bardziej że pewnie znamienita większość zapieprza w niedzielę do kościoła. Hipokryzja jest w sumie ludzką przywarą Przestaje mi być szkoda, że Was rząd dyma w dupsko. - Przecież taka jest brutalna prawda, a w przyrodzie wygrywa silniejszy. Przy takiej znieczulicy i podejściu wyrżnijmy wszystko dookoła i powycinajmy lasy, bo przecież liczymy sie tylko MY.

Gość oo to to to uspić to cholerne
stado porannych szczaczy i sraczy.których właściciele wypuszczają i wpuszczają do domu zamiast wyjśc z nimi na spacer :O :O

Gość oo to to to uspić to cholerne
"w przyrodzie wygrywa silniejszy. " "...tak |!zgadzam sie i dlatego zapodaje solidnego kopala w dopsko każdemu żebrzącemu psu!!!:O :O

Gość fbwfchwvef
Sacryficial Suicide o czym Ty piszesz.Nie kazdy ma ochote życ mimo wszystko.Znam siebie i wiem,ze wolę umrzec w mniejszych bólach niż umierać w niebotycznych boleściach. Moja mama umierała w takich straszliwych mękach i gdyby nie to,ze miałam małe dziecko,to sama bym Jej podała środek na godną śmierć.

Gość fbwfchwvef
Ja od jakiegos czasu ateistką jestem.

Gość Gość
Prawdopodobnie gdybyś podniósł kikuta przy którymkolwiek z moich psów, byłby nie tylko brak kikuta, ale także połowy tułowia. Twoje szczochy i gówno też się wala po świecie, najprawdopodobniej w najbliższej rzecze.

Gość mentaI cut
o dobrze, jak tak się tym przejmujecie to jedzcie do Józefowa i przywieźcie z 5 psów i je rozdajcie sąsiadom jakimś

Gość Gość
fbwfchwvef dopóki sama nie doświadczysz bólu i cierpienia, nie jesteś w stanie powiedzieć jak się zachowasz. Takie gdybanie to wiesz.

Gość fbwfchwvef
Sacryficial Suicide znam siebie i juz co nieco bólu zaznałam w swoim dojrzałym życiu,wiec wiem jak postąpię.

Gość Smoky eyes
"W internecie, głównie na portalu Facebook, pojawiły się apele o zbiórki pieniędzy i darów dla schroniska. Wśród nich czasem można przeczytać komunikat o groźbie uśpienia zwierząt zamieszkujących schronisko. Na szczęście według Bożeny Rajczak taki scenariusz jest niemożliwy. - Na pewno nie zostaną uśpione, bo nie ma w Polsce takiego prawa, które kazałoby uśpić zdrowe zwierzęta - tłumaczy. - Do innych schronisk też nie zostaną przekazane, bo ja się na to nie zgodzę. Prowadzę to schronisko wraz z wolontariuszami, którzy dbają o te psy, wyprowadzają je na spacer, uczą chodzić na smyczy. Wizyta w schronisku w Józefowie nie pozostawia wątpliwości, że pomoc jest potrzebna natychmiast. Psów jest więcej niż boksów, mieszkają wszędzie gdzie tylko mogą się schronić, łącznie z budynkami gospodarczymi i mieszkalnymi. Mimo tych warunków są zadbane i zdrowe." I tyle w tym temacie.

Gość Gość
Nie mam zamiaru się z Tobą wdawać w taką dyskusję. Kiedyś przyjdzie czas i będziesz ostatkiem sił łapała ostatnio oddech. Oczywiście nie życzę Ci tego.

Gość fbwfchwvef
Sacryficial Suicide nie mozesz sie ze mną spierac,bo eni znasz mnie,wiec nie wypisuj mi bredni o tym,ze będę sie trzymała kurczowo zycia.

Gość Gość
Istnieje coś takiego jak odruch bezwarunkowy. Zanurz głowę pod wodę i zaobacz jak długo powstrzymasz się od tego odruchu.

Gość fbwfchwvef
Sacryficial Suicide jezlei ktos chce umrzec,to anwet jak ten odruch zaistnieje,to i tak osoba chcąca umrzec zrobi to.