Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka total

CHCĄ UŚPIĆ WSZYSTKIE ZWIERZĘTA W SCHRONISKU W JÓZEFOWIE!!!

Polecane posty

Gość fbwfchwvef
KSU z dwoma jabolami w ręku UŚPIĆ ZWIĘRZETA.

Gość Gość
KSU nie szalej :D Aż dziw, że Ty w dzień trzeźwy. fbwfchwvef gorzej jak w ostatniej chwili, skacząc z bloku, zaczniesz żałować.

Gość fbwfchwvef
Sacryficial Suicide na pewno nie będę załowała.

Gość Gość
KSU i za to Cię lubię :D Zaraz Ci znów nicka zabiorą, ale przynajmniej jesteś sobą. Tak trzymaj i masz u mnie flaszkę.

Gość Gość
W porządku

Gość oo to to to uspić to cholerne
o kafeteryjna ćpunka sie obudziła !🖐️

Gość Gość
Można zrobić mały wypad. Noxelia :D jak zawsze bezbłędna :D hahaha

Gość ajkaa23
jest dziwka następna

Gość a wezcie juz dajcie spokój
sama mam psa znajde -staruszka i 2 bezdomne koty jeden juz 10- letni ale wcale nie chciałabym brac wiecej bo zwierze to nie zabawka !Wsystkim niestety sie nie pomoze a ci co bredzą ,ze uspic dzieciaki a pomóc psom to -szkoda mi na nich słów.

Gość ajkaa23
ale ze mnie szmata :D

Gość Gość
a wezcie juz dajcie spokój - owszem, masz rację. Zarówno dziecko, jak i zwierzę wymaga Naszej opieki i My bierzemy za nie odpowiedzialność. Porównywanie kogo uśpić, czy dziecko, czy psa jest ogólnie wskażnikiem brakiem jakiejkolwiek wrażliwości i braku nawet znikomej ilości inteligencji. Problem jest bardzo głęboki i szerszy jak już pisałem wcześniej. Trzeba zacząć od ludzi i od sterylizacji zwierząt. Wtedy za parę lat znikłby problem nadmiaru i niechcianych psów i kotów. Wspaniale by było gdyby zwierzeta te mogły dożyć swoich dni w cieple, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim to pisane.

Gość sdffsdfsdfdfdfd
zgadzam się z SS

Gość Gość
Noxelia sama kiedyś będziesz matką. Nie możesz pisać tak o dzieciach, bo są ludzie którzy zarówno kochają dzieci, jak i zwierzęta.

Gość DO NOXELIA
lecz się SUKO

Gość alogaw
Ty tak serio? Musiałaś być bardzo skrzywdzona w dziecinstwie.

Gość a wezcie juz dajcie spokój
no fakt !Porządna edukacje na ten temat zacząc trzeba od rodziców ,którzy kupili Jasiowi pieska ....a kiedy piesek sie Jasiowi znudził wypierdzielili pieska z samochodu jadąc na wczasy (przypadek u sasiadów) a na pytanie gdzie pies ...uciekł :O :O Nie mam słów ...moje dziecko widzi jak w naszym domu ja,maż i wszyscy domownicy traktujemy zwierzęta i siebie wzajemnie ...W życiu nie przyszłoby mu do głowy ,kopnać czy inaczej skrzywdzić zwierze :O Jeśli by to zrobił nie wiem ale chyba dostałby lanie (choc nigdy nie uderzyłam ) takich rodzin z małym Jasiem i jego zwierzęcymi "zachciankami" jest masa ...Miedszkam w kurorcie nadmorskim i po sezonie letnim mamy zawsze plage "zapomnianych" piesków ,kotów ,które wałesaja sie od domu do domu bez celu ...Jak mam dziecku wytłumaczyć ,że podły człowiek zostawił zwierze bo zabrakło mu miejsca w samochodzie czy co??:O nie chce mi sie juz pisac bo to i tak nic nie zmieni

Gość Gość
Noxeliaa jeszcze niedawno czytałem jak marzysz o córeczce. Szybko zmieniasz zdanie.

Gość Gość
Dziecko wychowujące się ze zwierzęciem jest o wiele bardziej wrażliwsze. Uczy się odpowiedzialności, jest bardziej opiekuńcze i wykazuje co najważniejsze zachowania empatyczne. Oczywiście dziecko bierze przykład, z rodziców, więc Noxi nie obrażaj wielu dobrych ludzi.

Gość alogaw
Noxelia masz problem z sobą.Matka i ojciec widocznie niezbyt Cię kochali.

Gość Gość
Przez pierwsze lata życia to My jesteśmy światem dziecka. Dziecko będzie miało w dużej mierze taki świat, jaki My mu stworzymy . A po drugie, nie każdy czuje się nieszczęśliwy na tym świecie.

Gość 3esawwa
ja egoistka nie jestem jak maciory inkubatory - ty dopiero jesteś egoistką. Co za debilne stworzenie z ciebie.

Gość alogaw
Noxelia a te psy ciebie czasami nie posuwają?

Gość inny niż ludzie
hahahahahhahahahhahahahah

Gość Gość
Noxelia nie każe Ci zastanawiać nad słowami, bo rozumiem Twoją sytuację po lekach. Nie każdy na tym świecie ma tak przejebane jak Ty o są ludzie którzy umieją pogodzić Swoje życie, z posiadaniem dzieci i zwierząt. Jesteś zwykłą hipokrytką. Miłośc w Twoim wydaniu do zwierząt, kojarz mi się z miłością typu kocham psy, a koty do gazu. Jesteś na niskim poziomie czucia czegokolwiek. Dzięki takim ludziom jak Ty kształtuje się nienawiść, do zwierząt. Chcesz walczyć o prawa zwierząt, rób to umiejętnie nie zrażając innych ludzi, którzy prawdopodobnie pomogliby Ci, ale Twoje bezdusznie wypisywane słowa robią swoje Zastanów się , bo trochę sama sobie zaprzeczasz. A do tych co chcą uśpić psy, może właśnie kurwa można pogodzić oddanie 10 zł miesięcznie na te zwierzaki ? Nie wiele kosztuje, a wiele można zdziałać. Kurwa szkoda mi słów, do jednej i drugiej strony. W taki oto sposób rodzi sie cały problem, nakręcanie siebie nawzajem. Jest w Was tyle miłości, co wody na sacharze.