Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Jest tu kto??????

Polecane posty

Nie wiem, jak Ty Krwawa, ale ja z facetem na randce nigdy nie byłem:D

To znaczy, że głównym punktem randki są twarz i ciemne oczy dziewczyny...?

A ty Student nadal o głównych punktach randki mówisz? Bo ja mam wrażenie, że jednak o atuty dziewczyny Ci chodzi...

Nie Fiku... Głównym punktem randki są skrzydełka z KFC:P

Dla mnie randka to próba przekonania dziewczyny do siebie i wspólne spędzanie czasu, dzięki czemu czegoś sie o niej dowiaduje. Chociaż przyznam się szczerze, że zamiast biegania po knajpach wolę z taką damą iść na imprezę.

Kentucky Fried Chicken (KFC) jedna z największych sieci barów szybkiej obsługi serwujących dania fast food, założona przez Harlanda Sandersa, bardziej znanego jako pułkownik Sanders. Centrala firmy znajduje się w Louisville w stanie Kentucky w USA. Obecnie w całej Polsce funkcjonuje 210 barów KFC, będących samodzielnymi jednostkami oraz do grudnia 2008 funkcjonowało kilkanaście lokali „2 w 1, zazwyczaj w połączeniu z Pizza Hut jednak Firma zrezygnowała z takich łączonych barów oddzielając obie marki. Od kilku lat w Polsce można spotkać również bary typu Drive-Through, w których klienci mogą zamawiać i odbierać dania bez wysiadania z samochodu. Wyłącznym franczyzobiorcą marki KFC w Polsce jest europejska spółka AmRest Holdings SE z siedzibą we Wrocławiu, która notowana jest na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. NA TAKIE ŚWIŃSTWO ZAPRASZASZ LASKE???Wspólczuję każdej Twojej poznanej:O:(

"KFC w Polsce jest europejska spółka AmRest Holdings SE z siedzibą we Wrocławiu, która notowana jest na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. NA TAKIE ŚWIŃSTWO ZAPRASZASZ LASKE???Wspólczuję każdej Twojej poznanej " Bo idąc na randkę myślę o tym, jakie notowania na giełdzie ma restauracja, czy kino, do którego się wybieramy....

Lomu co TY ocipiałeś z tym językiem:(.Przy uroczej damie? I TY chciałeś młodziez wychowywać?Dobrze że Ci sie nie udało,tam trzeba mieć powołanie.:)

Rozumiem, że Śmieszny Student jest uroczą damą :classic_cool: Bo ja nie wnikam co on między nogami ma, ale wątpię by narząd ten oznaczał przynależność do gatunku męskiego :)