Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona zaniepokojona

Dziwne zdjęcie w portfelu męża !!!

Polecane posty

Gość mireczkaa
A co Wy się tak czepiacie tego, że zajrzała do portfela?? Mój facet, jak bierze z mojego drobnikai na kawę, też zaglada- wielki mi problem. A do autorki- czemu nie zapytasz męża co to za zdjęcie? Nie rozumiem. Jak wrócic z pracy zapytaj kto to jest i tyle. Ja mam w portfelu zdjęcie mojego kumpla. Mój facet kiedyś je zobaczył i jakoś potrafił zapytać. A nie jakies gadki-szmatki, że pewnie go zdradzam. I na koniec- Możesz sobie nie pracować- twoj wybór. Ale z łaski swojej nie obrażaj dziewczyn, które pracują. Bo wyobraź sobie, że nie każdy pracuje, bo musi. Niektórzy po prostu lubią swoją pracę.

Gość i co wiesz juz daj znac
bo czekamy

Gość żona zaniepokojona
chciałam nic nie mówić i obserwować, ale wytrzymałam tylko do niedzieli i zaczęłam wypytywać, powiedział, ze nie wie o co chodzi i ze nie nosi niczyich zdjęć w portfelu, ze pewnie miał jakaś karteczkę i coś zapisanego i więcej mam mu nie grzebać w rzeczach no i teraz już nic nie wskóram, bo będzie ostrożny, super :O

Gość żona zaniepokojona
i teraz to już w ogóle nie wiem, co robić

Gość zuuula
Tylko szczera rozmowa.Gzie to zdiecie,zniklo nagle ?

Gość żona zaniepokojona
no ja nie wiem gdzie je ma pewnie dawno schował powiedzial, ze nic takiego tam nie bylo albo to bylo cos innego i nawet nie zauwazyl tam zadnej kobiety

Gość zuuula
Sama pomysl jak Cie traktuje.Czy czujesz,ze kocha Cie.Zdaj sie na intuicje...

Gość a psik
pewnie to zdjęcie jakiejś niezależnej kobiety, ktora na nim nie żerowała i teraz ma do niej sentyment i nosi foty z przeszłosci

Gość gwoli wyjasnienia...
to na pewno jakis Jasio, Stasio, czy Jozek (tzn. jakis jego kumpel) zrobil mu psikusa i na ostatnim piwie, wlozyl mu dla jajcow zdjecie grubej baby do portfela. ale pomijajac wszystko, kobieto moze ty i atrakcyjna zes jest, ale glupiutka jak but. i jak nie wiesz jak sie w takiej sytuacji z chlopem rozmawia, to w ogole nie zaczynaj. az przykro ciebie czytac.

Gość żona zaniepokojona
no to coś mi poradźcie skoroście tacy mądrzy, bo ja nie wiem jak sie rozmawia w takiej sytuacji nigdy w takiej nie byłam

teraz to juz po ptokach, zdjecie zniknelo, facet wywinal sie sprytnie i koniec...wszystko jest znowu cacy. nie masz zadnych dowodow, moze wrecz urojenia.

teraz to mozesz jedynie czekac na nastepna jego wpadke, a jesli cos sie kreci, to bedzie on juz teraz mega uwazny po twojej "inteligentnej" rozmowie z nim

Gość pomyśl :)
Autorka napisała "ale jednak chyba jesli facet ma atrakcyjna kobiete to w przypadku kochanki tez bedzie mierzyl wysoko, prawda ? a nie lapal sie za pierwszą lepszą" Ta kobieta chyba jednak nie jest "pierwszą lepszą". Pomyśl (tak, tak, pomyśl!), że na figurze kobiety świat się nie kończy. Może jest mądra, ciepła, empatyczna, inteligentna. P.S. Moim zdaniem jestem mniej atrakcyjna od żony swojego kochanka. Jego zdaniem jest inaczej :)

Gość ciekawe jak sie wyjasnilo???
i co