Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_32

Czy sąd może odebrać dziecko matce, która zyje w związku homoseksualnym?

Polecane posty

Gość onyxiaa
Moorland tak? to skomentuj sprawe 2 lesbijek ktore chlopca 6 lat tak wychowaly ze w wieku 11 lat blagal o zmiane plci bo "nie czul sie chlopcem"... pewnie powiesz ze to przypadek i wrodzone🖐️

Z sądownictwem na całym świecie...a to ciekawostka, bo u mnie jakoś nikt się nie czepia par homoseksualnych z dziećmi. Niezwykłe! Tylko w oświeconej Polsce mają takich ekspertów i takie statystyki :D

Tak, co roku dzieci chcą zmieniać płeć, ale JEDNO ze związku lesbijskiego potwierdza regułę, ze to wina związków homo. To jak chcesz JEDEN przykład to dziecko moich znajomych jest zupełnie normalne.

Gość ohyda po prostu
też o tym czytałam i one go nawet przebierały w dziewczęce ciuchy, dawały do zabawy dziewczęce zabawki, itp. no i dziecku się orientacja pozmieniała gdy wszedł w etap dojrzewania... więc jak najbardziej można zmienić orietancję🖐️

Gość ohyda po prostu
tak tak dzieci masowo chcą zmieniać płeć - kobieto idź się leczyć :D

Moorland to nie ma sensu, z nimi nie wygrasz, oini slyszeli o jednym przypadku gdzies kiedys ktory prawdopodobnie obok prady nie stal i juz maja opinie na cale zycie.... nie przekonasz nikogo z takim prymitywnym ograniczonym do 2 kolorow mysleniem do niczego... zal zal zal

Gość onyxiaa
czas pokaze czy jest normalne zgodnie z tamtym tekstem - w wieku doroslym moze miec problemy z zalozeniem rodziny i tak zapewne bedzie bo niby skad ma miec wzorce damsko-meskie? z dupy je wezmie idiotko?

Myślę, że ma większe szanse na normalne życie niż Twoje dzieci i to nie przez seksualność ;)

a dzieci ze "szczesliwych normalych" rodzin gdzie rodzice sa ze soba tylko dlatego ze wpadli, gdzie sie nienawidza i zdradzaja i napierdzala co chwila nie beda mieli problemow z zalozeniem rodziny??? a co to patologia tylko u homo???? co za prymityw ja nie moge....

Van K - przecież wiem, że nie wygram :) To trolle, podnieciły się mamuśki, plują na monitor i chcą na siłę udowodnić że ziemia jest płaska. I będą tak chodzić w kółku aż im sił nie braknie.

Gość uwazaj kobieto
najwięcej to wiedzą o temacie lesbijki prawda? są wtajemniczone, światłe i otwarte, a cały świat to skończeni idioci :D to także wpisuje się w przytoczoną opinię pewnego sędziego - skrzywiona osobowość i tyle!

Ja lesbijką nie jestem, Editta też nie z tego co pisała, ale może jakaś lesbija przyjdzie i się pośmieje, dlaczego nie. Śmiech to zdrowie.

Gość onyxiaa
patologia jest wszedzie ale to nie daje homo mandatu wychowywania dzieci na rowni z normalnymi rodzinami - nie dorabiaj falszywej ideologii bo zaraz wyjdzie ze lepsze 2 mamusie calujace sie po cycach niz pijany tatus i mamusia :D takie argumenty to sobie w swoja lesbijska pizde wloz i niech ci kolezanka wylize🖐️

Gość onyxiaa
no jasne wy jestescie hetero ale tak was temat zabolal akurat, bardziej niz lesby :D

ja zmykam sie napic jest piatkowy wieczor do chuja pana. bede tu czesciej mam nadzieje ze sie jeszcze spotkamy Moorland :)

Gość uwazaj kobieto
a może krypto-lesbami jesteście jak autorka tematu?

Gość uwazaj kobieto
no spoko, każda porządna kobieta powinna się nawalić w wekeend, zjeżdżaj już!

Jak kogoś zabolał to Ciebie, ja się od początku wypowiadam z uśmiechem na pół paszczy ;) I dla mnie rodzice homoseksualni są tak samo normalni jak inni - może zdarzyć się patologia, ale zabroń wszystkim ojcom kontaktu z córkami bo jeden swoją trzymał w piwnicy.

Gość onyxiaa
glupia suka jeszcze sie swoim alkoholizmem chwali :D ale jakby sie ojciec dziecka deklarowal ze chce sie napic to bylby alkoholikiem, swinia, pedofilem i nieodpowiedzialnym chamem a takim krowom wszystko wolno :D

nie, pozadne kobiety siedza w piatkowy wieczor po tygodniu pracy i ceruja mezom skarpery :) jaka szkoda ze nie jestem pozadna...

onyxxia ma pewnie sporo zadanie, więc jest uziemiona, a wiesz jak to jest z gimnazjalistami - zamiast pisać pracę domową siedzą na forach ;) Miłego wieczoru :)

Gość uwazaj kobieto
ah ty poprawna politycznie kretynko, jaka słodka jesteś, taka prawdziwa europejka głaszcząca gejów i lesby po głowach, no cud i miód. znikaj mi z oczu🖐️

Gość onyxiaa
gimnazjalistki to latwo poznac po takich pogladach jak twoje akurat🖐️

Boli mnie tylko, ze sama z nimi spędzę ten jakże uroczy wieczór, za to wczoraj się nagadałam ze znajomymi w pubie :D

Gość uwazaj kobieto
no idź juz idź lesbo... i tak każdy wie że spać, więc nie musisz się wysilać :)

Gość onyxiaa
oh... znajomi... pub... zaraz orgazmu dostane jaka ty swiatowa jestes...ooohhh... ohhhhhhh...... aaaaaahhhhhhhhh.....