Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toleczka8

Wspomnienia z czasow ciazy

Polecane posty

Gość Toleczka8

Dziewczyny jak wspominacie wasze ciaze?Jajo czas przyjemny i radosny czy moze nie byl to dla was najlepszy okres?Podzielcie sie wspomnieniami...

Gość jaka takaa
jeden z najwspanialszych i najpiekniejszych okresow w moim zyciu,dla mnie stan blogoslawiony :)

Gość koleżanka***
Czas jak każdy inny, pierwsza ciąża bezproblemowa, w ogóle nie czułam, ze w niej jestem. No pod koniec jedynie brzuch ciażył. wysypiałam sie, ile chciałam, super było. Wszystko na spokojnie, szykowanie wyprawki itd... Tylko czasami pojawiał się, lęk, czy to się sprawdzę w roli mamy itd... Trochę bałam się tego dziecka... Druga ciaza zupełnie inna, mdłosci, czasami wymioty, zmeczenie, którego nie mogłam do końca się pozbyc, bo 2-latek był w domu. wiec spokoju nie miałam. Ostatnie 3 miesiące ciaza leżana. Ale za to byłam juz bardzo swiadoma i cieszylam sie na 100%, nie balam się, byłam szczęsliwa, ze syncio bedzie mial siostrę a ja znowu malenstwo w domu, tym razem córeńkę ;-)

Ciąża? Dużo snu, czytanie książek, oglądanie filmów.... ale też spacery z psem, fitness, remonty, sprzątanie, bo energii miałam za dwoje:D Czas na pewno piękny, zwłaszcza jak poczułam pierwsze kopnięcie, albo jak dowiedziałam się że będzie dziewczynka o której marzyłam, oczekiwanie, radość pomieszana ze strachem, jak to będzie... Ale było i jest dobrze, i mam nadzieję że jeszcze kiedyś w ciąży będę:)