Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodahfhjshjdh

co sądzicie o związku ze starszym facetem?

Polecane posty

Gość mlodahfhjshjdh

j.w Co sądzicie o związku ze starszym facetem takim o 10 lat starszym?

Gość nmvvmnmnm
Jak dla mnie ok, sama mam takiego faceta. Ważne jest tylko aby się dobrze dobrać :)

Gość Enligghty
o ile starszym ? Ile masz lat , a ile on ?

nie widzę w tym nic złego o ile oboje są dorośli ;) bo jak 14 latka zwiąże się z 24 latkiem to trochę nie bardzo

Gość Świeża mama
Mój jest 7 lat starszy.

Gość mlodahfhjshjdh
ja mam 20 on 30... ja wiem,że to kwestia dogadywania się,itd ,ale co sądzicie jakie mogą napotkać trudności mnie w takim związku?

Gość mlodahfhjshjdh
owszem,też tak myślę,jakoś nie wyobrażam sobie związku z 20-paro latkiem hmm ale jak mozecie jakies rady moze

Gość marcel_wr
zbyt duża różnica - pokolenie, chyba, że jesteś nad wyraz dojrzała na 20 lat, ale faceci wiążący się z tak dużo młodszymi laskami, albo mają kryzys wieku średniego (30 lat na to jednak nie wskazuje), albo jakiś problem z sobą ..

Gość Świeża mama
Mnie przeraża tylko jedna myśl że mój może wcześniej umrzeć niż ja... a ja bez niego żyć nie potrafię. Gratuluję szczęśliwego związku:)

Gość mlodahfhjshjdh
zawsze byłam bardziej dojrzala,nie jak wiekszosc dziewczyn w moim wieku...marcel swieza mama jestem szczesliwa :)kocham

Gość Świeża mama
:) ja też kocham i wiek w ogóle nie ma znaczenia...

Gość mlodahfhjshjdh
chyba ,ze naprawde jakas paradoksalna roznica wieku ale mysle ze 10 lat te miedzy nami to nic,wazne ,ze sie kochamy mloda mama a ty ile masz lat i Twoj mezczyzna?:)

Gość Świeża mama
21 a mój 28:)

Gość mlodahfhjshjdh
rozumiem a tez masz tak ze dziela was pewne rzeczy jakies?

Gość Świeża mama
TO WYŻEJ TO JA.

Gość mlodahfhjshjdh
tak,wiem,to wszystko kwestia zzycia sie ze soba jak sie jest blisko itd..ale ja mam taki problem ze poprostu on jest bardzo inteligentny i ma inne zainteresowania i ja np nie wiem jaki np mialabym mu kupic prezent bo to musialo by byc cos takiego niezwyklego nie jakas glupotka taka typowa i no nie wiem jak go zaskoczyc

Gość mlodahfhjshjdh
i nie wiem tez jak sie odnalesc w gronie jego znajomych :/

Gość xcsdzmnhb
10 lat to nie jest az tak kolosalna roznica:)) jw. jezeli umiecie sie dogadac, macie ''wspolny mianownik'' to czemu nie? moj mąz jest starszy 5 lat czego nie czuje w ogole..ba..czasem wydaje mi się ze to ja zachowuje się dojrzalej od niego.. mojeg męza ojciec jest starszy od swojej zony 16 lat, jakos zyją;)

Gość kiedyś też tak miałam,,,,
ja byłam w związku z 12 lat starszym facetem, na szczęście tylko 3 miesiące, bo niczego dobrego z tego nie było(oszukiwał mnie od samego początku) a teraz mam chłopaka 3 lata młodszego i nie zamieniłabym go już na starszego, ale to wszystko zależy od charakteru człowieka

Gość mlodahfhjshjdh
no różnie to w życiu bywa nigdy nie wiadomo kiedy i w kim się zakocha człowiek...wtedy nic nie ma znaczenia no oczywiscie w granicach rozsądku ale napewni nie wiek,ja chce miec z nim dziecko,rodzine,,,

jeśli go kochasz i on ciebie to w czym problem???

Gość mlodahfhjshjdh
no w sumie zawsze jest jakis problem...spotykamy sie rzadko,ja chciaalbym byc z nim on tez,ale najlepiej byloby jak bysmy zamieszkali razem,ale nie odwaze sie chyba tego zaproponowac

Gość Yebus Maximus
sądzę, że jest duża możliwość, dostania odprawy pośmiertnej, czyli potocznie " za skórkę"

a dlaczego się rzadko spotykacie?w sumie ja z tym moim byłym 12 lat starszym też rzadko się spotykałam, ale dlatego, że okazało się po moim "dochodzeniu", że ma żone i dziecko o czym mi nie powiedział:-)i od tamtej pory powiedziałam sobie, że nigdy więcej starszego faceta, tacy starsi o 10 lat i więcej są grupą ryzykowną...bardzo często z przeszłością o której nie mówią

Gość mlodahfhjshjdh
no wiesz praca szkola on nie ma czasu zbyt wiele masz racje to jest grupa ryzykowna ale rowni dobrze moze byc kazda inna grupa wikowa tez ryzykowna:) nie wiem ciezko,kocham bardzo go...

to nie wiem co ci radzic, związek bez częstych spotkan po prostu wypala się, usycha, a miłosc to ciężkie uczucie wbrew pozorom, od tamtej historii nie jestem już w stanie nikogo pokochac, teraz do związku podchodzę z rozsądkiem i jestem szczęśliwa a milosc jest slepa na szczescie w moim przypadku byla do czasu, bo w porę przejrzałam na oczy także ja bym się w życiu nie kierowała wyłącznie uczuciami bo one nie gwarantują stabilizacji i szczęścia w związku

Gość już nie taka młoda
a ja jestem w związku z facetem o ponad 20 lat starszym. Jesteśmy ze sobą 4 lata. Ja mam 27 a on 49. W ogóle nie widać tej różnicy wieku. Mój ukochany wygląda najwyżej na 36. Ponadto mamy wspólnych znajomych. Ja dogaduję się z jego znajomymi, a on z moimi. Nie czułam nigdy że dzieli nas pokolenie. Najważniejsze jest to, czy jest wam razem dobrze. Ja w ogóle nie czuje tej różnicy. Planujemy wspólne życie, ślub, dzieci, już niedługo..

i Twój facet w wieku 49 lat będzie chciał miec dzieci???nie ma ukrytej przeszłości???