Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka1980......

syt z allegro oceńcie i poradżcie

Polecane posty

w niedzielę (20,11) kupiłam buciki dla córci. Od razu zapłaciłam gdyż zależało mi na czasie. Pieniądze płaciłam poprzez " płacę z allegro" więc kupujący otrzymał je błyskawicznie. Dodatkowo napisałam do sprzedającego wiadomość iż proszę o szybką realizację ( wybrałam priorytet)ze względu na wyjazd. W środę odzywa się sprzedająca i informuje mnie że buciki wyśle we czwartek bo miała jakieś tam problemy. Ok rozumiem ale proszę żeby wysłała je do południa aby doszły w piątek bo wyjeżdżam. Na to sprzedająca stwierdza, że nie da rady bo pracuje. W piątek piszę do niej maila z zapytaniem czy wysłała, ona twierdzi że nie i że może wysłać albo odda mi kasę. W końcu proszę ja o zwrot gdyż takie ściemniania nie ma sensu a ja i tak mam wyjazd. Ona odpisuje, że w zasadzie to ona kasy na koncie jeszcze nie ma i jak będzie miała to odda. Chodzi o głupie kilkadziesiąt złotych ale do cholery!!!!!tak się nie postepuje. myślicie że ściemnia czy to ja jestem niecierpliwa i przesadzam?

gwoli wyjaśnienia, sprzedająca stwierdziła, że wysle we czwartek ale po południu gdyż do południa pracuje.

może dzisiaj ktoś pomoże

Gość pomarańcz owa
moim zdaniem ściemnia. Trochę sprzedaję i pieniądza z systemu mam u siebie następnego dnia po zleceniu wypłaty. Ja wysyłam od razu po mailu z systemu PzA o dokonanej wpłacie. Nie czekam aż te pieniądze dotrą do mnie na konto. Natomiast niesamowicie wkurza mnie gdy coś kupuję, płacę przez PzA a sprzedający wysyła dopiero po tym jak kasa z PzA wpłynie na jego rachunek

Gość 346363464
płacę z allegro ma straszne lagi... całkiem prawdopodobne, że nie ma jeszcze kasy na koncie :classic_cool:

Gość my bedziemy dawać
płacę z allegro nie działa więc nie wiadomo gdzie są twoje pieniądze, trzeba czytać cafe allegro

no właśnie! Ja sporo kupuje ale taka sytuacja po raz pierwszy się wydarzyła. Zastanawiałam się że to może ja wyolbrzymiam temat

Piszesz "głupie kilkadziesiąt zl" więc widocznie majętna jesteś i dlatego nie rozumiem Twojego oburzenia.Dla mnie kazda zlotówka jest cenna i napewno babie bym nie popuscila.Niech zwraca kase i już.

sorki to było Przez PayU

Gość my bedziemy dawać
piszę ci że te płątnosci na allegro nie działają, allegro schodzi na psy i wszyscy o tym wiedzą,

popolina nawet jeśli nie ma się czego czepiać to i tak coś znajdziesz..... Jeśli nie odda kasy to przecież jej nie pobiję i odpuszczę bo widzę, że jakieś porąbane babsko z tej sprzedającej. Napisałam jej maila w piątek i więcej z nią dyskutowała nie będę. Chciałam po prostu poznać waszą opinie i tyle.

Gość 12345u473490
przeciez wtedy sprzedajacy ma siano w 10 min na koncie;/

Ja zawsze płace i wypłacam z allegro i nigdy nie bylo sytuacji zeby pieniadze do mnie nie dotarly.Najdluzej czekalam niecale dwa dni.

ja także dotąd nigdy nie miałam problemu a może po prostu nigdy nie trafiłam na taką ściemniare.