Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość Mechatroll z plasteliny
Wiem co znaczy comming up w dosłownym tłumaczeniu ale nie wiem co oznacza w kontekście transseksualizmu:P                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
znaczy, że ten gość czuje sie kobietą, pragnie mężczyzn jako kobieta, ale nikomu w realu jeszcze tego nie ujawnił. Funkcjonuje dla otoczenia jako men.

Dobra już wiem pomylił mi się up z out ale juz z pomocą przyszła wikipedia i jestem dzięki Tobie troszkę mądrzejszy. Dziekuję Ci o nimfo leśna o nieogarnionej dla zwykłego śmiertelnika wiedzy i niograniczonych horyzontach myślowych. Córko lasu z wiedzą dogłębną o cywilizacyjnych patologiach i zboczeniach. Przecudna istoto rozjaśniająca blaskiem swej mądrości mroczne czeluście kafeteryjnego labiryntu minotaura Składam Ci hołd i pokłony oi przyrzekam już nigdy więcej nie zerwać źdźbłą trawki,nawet nie zerwać pajęczyny pajaczka malutkiego który rozpiął ją między gałązkami młodych leszczyn.                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Ty jesteś niemożliwy. hahahahahaha

Gość njun nujn
ale przemyka tu taki wniosek, że musi ktoś w twojej rodziniekipnąc, byś był na fleku. Megadrogi jesteś w utrzymaniu.

Za luksusy się płaci moja droga :classic_cool:                                        ☢   ☯   ☢

głupio mi znowu pytać:/...ale co znaczy być na fleku:D:D?                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
znaczy, w formie ja pierdziu, intelekt ci siada z kontekstu byś wydedukował, syrop wzwodowy pijesz? hahaha

Hej njun dysponujesz czymś podobnym?:)? http://ryjbuk.pl/wielkie-tylki-sexy-274188                                        ☢   ☯   ☢

ufff...piękna lektura:D                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
spytaj mojego męża, nie oglądam sie z takiej perspektywy hahahahaah

Gość njun nujn
zasnał hahahaha teraz go lepiej nie budź, choinkę dziś zdobył jest skonany

Gość njun nujn
zresztą ja mam swój tyłek rozdysponowany, ale na pewno Emila czeka na to zaproponowane piwo, odezwiesz sie do niej?

Żywą? to co taki skonany. Przecież mieszkacie w puszczy. Wystarczy się trochę rozejrzeć i choineczka jak malowana, pachnąca i czekająca aż się ją zeszpeci bombkami i innym dziadostwem                                        ☢   ☯   ☢

Jak tak sobie oglądam te zdjęcia to myślę nawet żeby ją zaprosić na sylwka opić i wykorzystać:P                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
calkiem możliwe, że ona sobie męskie tyłki ogląda i też tak marzy...

Powiem Ci więcej...To jest na tyle mozliwe, że praktycznie pewne:P                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
mozna wycinac tylko ze szkółki i całą szkółkę złaził, żeby znaleść najładniejszą zdobycz. Instynkt łowcy mu sie włączył na całego hahahahaha

Gość njun nujn
to sie kurna spotkajcie, matoły jedne! hahaha

Gość njun nujn
*znaleźć

Gość njun nujn
nasza dziewczyna, założyła osobny topik o swoim problemie niskich Krakowiakach i braku pierścionka. Swoja drogą w niesamowitych rzeczach, ludzie doszukują sie przyczyn swoich niepowodzeń- Nie mam faceta, bo tata nie dał pierścionka zaręczynowego mamie.

Musiało go to wyczerpać...Ta ciągła koncentracja, zmysły wyostrzone do granic, mięśnie napiete i gotowe w każdej chwili aby jego męskie ciało było gotowe do skoku na uciekającą choinkę:D Przy tym trzeba uważać aby nie hałasować. Zwyczajem innych drapieżców wybiera najmłodsze osobniki, które nie mają jeszcze strachu w sercu. I wreszcie jest...oddalona o jakieś 10m, to kulminacyjny moment. Od niego zależy przyszłość świąt w całej puszczy noteckiej. Więc z najwyzszą ostrożnością aby nie spłoszyć młodej choinki skrzada się na odległość z której jednym skokiem mógłby ją dopaść i zatopić ostrze morderczej siekiery w jej wiotkim pniu...Jednak choinka też jest czujna i zaniepokojona. Coś wyczuwa i szeleści z niepokoju. Już ma się wyrwać korzeniami z ziemi i uciekać do lasu ale łowca...superdrapieżnik z siekierą jest szybszy: Rzuca się na nią wyciagając w skoku swe sprężyste ciało i chwyta zębami w locie najbliższą gałąź....następnie obezwładnia w żelaznym uścisku swych muskularnych ramio n i przydusz aż do utraty świadomości...reszta jest już prozaiczna i nie warta opowiadania...                                        ☢   ☯   ☢

No i dobrze niech się dziewczyna wypłacze bo by się nam tu stypa zrobiła

Gość njun nujn
:) bo sie posikam hahahahahaha świetnie piszesz, marnujesz ten talent czy coś z tym robisz?

Marnuje...jestem znany z marnotrastwa:) Hej nie zrobiłabyś mi sesjii fotograficznej skoro tym się zajmujesz? Będe Ci pozował nago...                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
jasne, na śniegu? jesteś znany z ekstremalności ;)

Na śniegu nie bo jak jest zimno to się ptaszek kurczy. Nie chce żebyś mnie ośmieszyła tylko wypromowała:P                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
chcesz sie rozsyłać w sieci? przykleimy protezę i wyretuszuje sie w photoshopie hahahaha

:P                                        ☢   ☯   ☢

Noż kurwa jego mać!!! Następny robocop...czyjuż w morde nie można se o pogadać o niczym, żeby nie skończyło si e na allegro?! Może kurwa te protezy tam sprzedają co mówiłaś? Czuję się zaszczuty i sledzony                                        ☢   ☯   ☢