Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość głupia farbowana blondynka
Jesteś bardzo miła :) Nie wiem czy ktos sie mógł zorientować kim jestem, ale tyle ośmieszenia tam jest, nie chcę żeby to mnie ośmieszało. Wiesz o co chodzi, żadna dziewczyna tego nie lubi.

Gość Matka Joanna od aniołów
Wiem wiem...tymbardziej, że jestem facetem;)

Naprawdę? a masz nik jak dziewczyna, myślałam że na serio jesteś Joanna matka cos tam. Czemu tak ?

A Ty jesteś płodem wyobraźni jakiego spryciarza, który postanowił wykorzystać ten temat i nick jakim się okazujesz do przytarcia mi nosa...popatrzmy Twój pierwszy wpis miał miejsce 30 min od ostatniej aktywności więc nie mogłaś tego tematu znaleźć na stronie głównej. Musiałabyś szuuuuukać baaaardzo daleko w "więcej świerzych" Udajesz idiotkę wiec jednocześnie udowadniasz tym, że nie umiałabyś tego zrobić. Ergo jesteś jebanym szmaciarzem który mnie podpuszcza:) Musiałeś być wcześniej na tym temmacie i postanowieś wykorzystać jak ci się zdawało moją naiwność i rzekomą słabośc do płci przeciwnej...zapewne po to, żeby później wyzwać mnie od stulejarzy i prawiczków:classic_cool: biiiiip....jesteś za mało cwany robaczku

To idę, coś wymyślę może sie uda. Miło sie gadało, facecie :)

Pierdol sie pedrylu

Następny tajny agent z krainy podszywów:D:D Od początku wiedziałem, że to podpucha debilu...za kogo ty mnie masz? za idiote?

Sam się pierdol glucie, Nawijasz tu z laskami jak ostatni pedał na pedalskie tematy Myślisz, że jakaś popuści ci szpary? chyba żeś z gałęzi spadł w dzieciństwie, Żadna na ciebie nawet nie splunie, świrze jebany !!

hahahahahahaha....nie wyszło? bywa...tak miprzykrrooo...naprawdę tak mi strasznie przykro że jesteś debilem:D:D:D:D

jestem pedziem i jem kupe

hahahahahahahaaaaa...jesteś kurwa bardziej żałosny niz psie gówno w szali koronacyjnej króla zygmunta:classic_cool:

jeeezuuuu...nie liczyłem na aż taki ubaw na tym forum. założe się że na tym się nie skończy...ale widzisz ptaszku ja lubie takie akcje:) Mozecie mnie cmoknąć w zgrabny tyłeczek bo nigdy mnie nie podejdziecie. Wreszcie trochę rozrywki;)

Kiedy się najebie, to zawsze gadam sam ze sobą to przez to, że ojciec gwałcił mnie w dzieciństwie.

Co z wami dziewczyny...jakieś niedorobione gównojady infiltrują nasz topik a wy nic? Strażniczki ogniska domowego gdzie wasze instynkty się podziały?

Ciągle mówie o ptaszkach, bo lubie je ssać szczególnie ptaka mojego sąsiada, on wystawia go z balkonu ,a ja wychylam sie z okna i mu obciągam Nazwałem jego ptaka imieniem wołam na niego : Emila:)

Dziewczyny ;) przyjdźcie podeptać mi ptaka, proszeeeeee

Daj se już luzu dobra? Przegrałeś już na samym poczatku. Pożyczyłeś sobie nick od dziewczyny pod którą pewnie podszywałeś się na tamtym topiku i wykoncypowałeś genialny, chytry planik:classic_cool: Tylko że diabeł tkwi w szczegóach młodzieńcze. O co Ci biega? Zazdrosny jesteś? Przecież my tu tylko rozmawiamy. Nie mozesz utrzymać hormonów na wodzy? Instynkt konkurowania z innymi samcami nie dawał ci zasnąć dopóki mi nie dojebiesz? No więc ja dojebałem tobie. Jesteś tym słabszym, przegrałeś. Spuść nos na kwinte i udaj się w miejsce odosobnienia bo zostałeś obiektem żartów i kpin stada samic przyglądających się temu pojedynkowi w celu oszacowania wartości samca jako przyszłego ojca ich potomstaw...to też instynkt....Ty zacząłeś tę grę ja Tylko przyjąłem jej zasady....przegrałeś więc nie ośmieszaj się już więcej...

Gość Franek kimono z cudzą żoną
No ico mi teraz zrobisz padalcu? Mam Cie dobić rzebyś przestał wierzgać?

Gość ach ii ech
One maja cie gdzieś złamasie pierdolisz tu takie smęty że niby jakiś wyjatkowy jesteś, a one sie tobą bawią, Siedzą tu od lat, co jakis czas maja nową zabawkę, marionetko psychiczna Weź sie obudź debilu

tak tak...mam to gdzieś że mają mnie gdzieś...Jak sama zauważyłaś jestem waritem i moje postępowanie nie jest racjonalne... I wiesz co ci powiem w zaufaniu...tylko ciii...lubie być ponizany i traktowany jak śmieć przez kobiety...i co ty na to pęknięta armato?:classic_cool:

To cały czas byłaś Ty czy zlecieliście się stadem jak na tamtym topiku...znowu prosicie się o wpierdul? Czego sie mnie czepiliście? Zrobiłem wam coś? No ale kurwa nie dam sie zaszczuć stadu żałosnych myszoskoczków panienko. I po co mi to mówisz? Dla mojego dobra czy jak? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć:D:P

Gość chrrrrapę
I nie myśl, że uda wam się rozjebać ten topik jak to macie w zwyczaju. polegniecie albo ja polegne. Ale z tego co prezentujecie to raczej wy będziecie straoną płacącą reparacje wojenne... I nie wkurwiaj mnie już więcej bo chyba źle mnie oceniłaś. Wydawało ci się że co. łagodny baranek prosty do wystrzyżenia?

Gość chrrrrapę
głupia kurwa rozdziewiczona własnoręcznie łyżką wazową

Gość ach ii ech
a bo co? ten topik jakiś pod ochroną jest? zależy ci na nim, bo nie masz gdzie siedzieć, idź do psychiatryka :)

Gość chrrrrapę
Dla ciekawych i oburzonych moim słownictwem: Odsyłam do postu: 20:42 [zgłoś do usunięcia] głupia farbowana blondynka dzie sie wymazuje swoje tematy albo posty? znacie się ? na stronie 71. proszę uważnie śledzić lekturę aż do tego miejsca a wszystko stanie się jasne. Amen...spadam sobie pograć bo tutejsza elita graczy nie dorasta do pięt sztucznej inteligencjii przeciwników w Civilization V narka...

Gość chrrrrapę
Niedługo się wybieram...a raczej wysyłają mnie tam na mocy wyroku sądowego więc przez jakiś czas wasza banda znów bedzie mogła siać haos i zamęt:classic_cool: Jestem przywiązany do tego topiku. Byłem tu od poczatku. Z biegiem czasu pewne osoby odeszły inne zostały i je polubiłem...mam nadzieję że z wzajemnością:) Wiec tak...uważam ten topik w pewnym sensie za moje terytorium. usatysfakcjonowana odpowiedzią?

Gość chrrrrapę
Iftar...zacznij lekturę na stronie 71 od tego postu: 20:42 [zgłoś do usunięcia] głupia farbowana blondynka dzie sie wymazuje swoje tematy albo posty? znacie się ? Infiltrują nas dziady:)