Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość njun nujn
to boty mozliwe, że reagują na jakieś słowa hasła, ale nic na to sie nie poradzi, bo nie wiadomo na jakie proteza

Gość njun nujn
photoshop

Gość njun nujn
sieć cokolwiek zreszta to raczej przypadkowy spam reklamowy

Gość Mechatroll z plasteliny
Mówiłem CI już że jesteś krynicą mądrości i wodospadem wiedzy? Jeżeli nie to powiem teraz: Jesteś krynicą mądrości i wodospadem wiedzy:)                                        ☢   ☯   ☢

Chciałbym pociągnąć temat tej sesjii fotograficznej ale boje się, że powiesz coś w stylu: " ok...akurat mam aparat z potęznym teleobiektywem do powiększania, Wpadnij jutro a ja przeczyszczę szkiełka żeby przez jakiś pyłek nie umknął nam żaden szczegół":D:D                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
wbrew pozorom, jestem delikatna, jeśli chcę.

Gość njun nujn
ehem zainspirowała Cię nocka z supermenem24 ? hahaha

Wiem wiem...to tylko taka poza i maska na potrzeby okrutnego świata. Nie okazywać słabości, atakować pierwszym a jeśli już nie to okaleczyć przeciwnika dla przykładu. Wszystko to wiem njun bo to przerabiałem. Ja też jestem delikatny. Jestem tak kurewsko delikatny, że gdybym o tym myślał to załamałbym się z powodu śmierci kota na autostradzie...ale tego nie robie bo jest nas dwóch: ja i mój druch;) Druch sie mną opiekuje i broni...zasłania mi oczy gdy dzieje się coś strasznego. Nie wiem co bym bez niego zrobił...:(                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Kobieta wrażliwa ma lepiej, bo mogę bawić sie w swoje delikatności w ramionach silnego Druha hahahaha ale jest i wiele silnych kobiet, które czekają na wrażliwego partnera.

Spoko. Nie mam kompleksów. Mój prezentuje się całkiem przyzwoicie. 18cm i nie jakiś chudy patyk:P Nie mam kompleksów nikomu niczego nie zazdroszcsze...no może jedynie wiedzy i opanowania...Ale nie będe się wściekał bo gościu ma większego ptaka ode mnie. Jeżeli dla jakiejś kobiety jest to decydujące kryterium to jej problem nie mój. Nie czuję się gorszy z tego powodu;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Zastanawia mnie cos, ale zapytac o to byłoby właśnie niedelikatne, powiedzmy że olejesz pytanie, jeśli jest zbyt obcesowe, co?

Nawijaj                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Czy znasz, czy słyszałeś o jakieś osobie ze schozofrenią, która żyła, żyje w trwałym związku? Czy to jest możliwe, przy tym schorzeniu?

Znam jednego kolesia z oddziału, na którym byłem obracajacego już 13 z kolei trwały związek:) Nie wiem Njun ale ja najgorsze mam już za soba. Leki mi pomagają a nawet bez nich nie jest źle. Tylko jak sie nachlam to zaczynam pirdolić od rzeczy. jakoś latem chyba piłem sobie pod sklepem z pewnym recydywistom...fajnie był fajnie się gadało tylko, że w pewnym momencie odzyskałem świadomość, tzn kamerzysta powrócił z przerwy, i okazało się że leże na ziemi a na mnie leży ten gościu ściskając za grzdyla...Trwało to jakąś minutę więc myślałem, że już pomnie. Później poszedłem jeszcze z kumplami na piwo a oni kupili w aptece wode utlenionom bo byłem cały zalany krwią...Nie mam pojęcia za co dostałem wpierdul. Pewnie za głupia gadkę;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Ok dzięki. Jesli to jest możliwe, to będę sie modlić, abyś był szczęśłiwy, masz straszne wady, ale jesteś bardzo fajny, oby Ci się ułożyło.

To brzmiało jak memento porzegnalne:P O jakich wadach mówisz? Chciałbym mieć tę wiedzę w celu ewentualnej korekty mojego charakteru.                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Nie, to tylko takie podsumowanie na dziś, Spokojnie, odejdę jak będziesz mnie jeszcze lubił, ale już nie potrzebował.

Gość njun nujn
Masz problem z zaangażowaniem, ale to kwestia głebokiego lęku, to już musi przyjść odpowiednia osoba i przyłożyć plaster, na ten twój skołatany łeb.

Nie mam problemu z zaangażowaniem. Po prostu nie ma się w co angażować                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
daj spokój, twoja wrażliwość jak tchórz, w drzwiach przekręca klucz i walizkę ma , spakowaną już.

Tak mi się jakoś porobiło po zawodzie miłosnym:) Nie zamierzam się anga zować jeżeli druga strona tego nie chce. Nie będe latałza panienkami, wysyłał im kwiatów ani spiewał serenad pod oknem. Nie bede mówił, że kocham w trakcie seksu bo to nieprawda. Nie będe obiecywał pierścionków, luksusowego życia i spełniał zachcianek. Mogę być sympatyczny ale tylko żeby doprowadzić do jednego. Krótko mówiąc im bardziej się angażujesz tym bardziej cierpisz. Obawiam się, że już nie jestem zdolny do miłości...może ktoś mi jeszcze udowodni, że jest innaczej ale póki co mam to gdzies                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Nic na silę i tak najpilniejszą sprawą jest byś sie ogarnął i nie chlał. a jako młody facet to musisz podupczyć i tyle.

Dzięki za zrozumiemie njun. :)                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
to trzeba trochę lat przeżyć, troche zobaczyć, spróbować, przekonać sie na własnej doopie, żadne rady i porady starych purchaw nie pomogą.

Kogo miałaś na myśli mówiąc strych purchaw?                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
siebie

Nie przesadzasz trochę? ebyś nie mówiła o swoim wieku to pomyślałbym, że rozmawiam co najwyżej z szaloną 40:D przecież o klichyba nie chodzisz. Jesteś aktywna zawodowo więc pierdol wiek. Liczy się to na ile się czujesz. Z tego co pisałaś to prezentujesz się też nieźle:) seks uprawiasz częściej ode mnie...bo raczysz to komunikować na topiku:classic_cool:...więc jaka stara purchawa? W holandii ludzie pierniczą takie zabobony. Na koncerty rockowe zjeżdżają 50 paro letni hipisi z kolczykami w nosie, po mieście krążą pary 60 latków trzymających się za ręce i namietnie całujących...Tylko u nas takie zadupie mentalne jest. Tam ludzie w Twoim wieku choć nie wiem ile masz lat...zaczynają dopiero żyć pełnią życia. Nie pracują mają w chuj wolnego i sie bawią nie oglądając się na innych;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
ale sam zakładasz, że skoro sie sekszę to jeszcze 40 tka hahahaha mam 34 lata.

No to cy ty pierolisz...Jestem w twoim wieku prawie ziomalko:classic_cool: Wychodzi na to, że jest ze mnie stara dupa i piernik do utylizacji, Kobito czyś Ty oszalała. Dziś nie te czasy, że się wydaje 14 letnie dziewczynki za mąż żeby narobić im bachorów a po 15 roku życia już wodstawkę. Ludzkie życie się przedłużyło w związku z tym proporcje poszczególnych okresów życia też się wydłużyły. Ja sam czuję się jakby proces dojrzewania jeszcze się u mnie nie zakończył;) Jesteśmy prawie równolatkami Ty stara purchawo:D:D:D                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Lepiej opowiedz mi, co tam w Łódzkiem jadacie na wigilię?