Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość njun nujn
ja mam starą duszę, a ty jesteś młody gnojek. hahahahaha

Gość Mechatroll z plasteliny
dzizus...myślałem, że zakrzykniesz jakąś co najmniej 60 po tych narzekaniach swoich a ty młoda dupcia jesteś...Muszę zmienić o 180 stopni swoje postepowanie względem Twojej stojącej jedną nogą w grobie osoby:D:D:D                                        ☢   ☯   ☢

Ja tam jem co podadzą. Karpia nie lubie. Nie lubie wigilii i świąt żadnych. Mówiąc obrazowo mam na to wyjebane. Chrzanie jezusika w stajence i trzech medrców ze wschodu. Dla mnie to krępujący dzień bo musze dzielić się opłatkiem z osobami, których nie lubię. W ogóle nienawidze tak na zawołanie okazywać ciepłych uczuć...czuje się jak pedał wtedy.                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
Miałam raz młodszego od siebie chłopa, cały czas mu marudziłam, że jestem stara, miałam wtedy 26 lat, a on 24. także to u mnie nie ma zwiazku z wiekiem, mówie tak od dziecka hahahaha

:D:D...no to pięknie. Kurcze ale mnie zaskoczyłaś. Chociaż Twoja wiedza i przemyślane wypowiedzi mogły sugerować, że rzeczywiście jesteś jakąś babcią. No nieźle;)                                        ☢   ☯   ☢

Jakbyś kiedyś planowała rozwód to uwzględnij mnie jako potencjalnego kandydata na adoratora oki?:)                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
no widzisz, to dobrze o Tobie świadczy, że tak długo rozmawiałeś z babcią.

Gość njun nujn
i zostałeś nagrodzony prawie rówieśniczką, która zrobi ci gołą sesję hahahahaaha czyż życie nie jest piękne?

ooo tak:):):classic_cool: Już to widze oczyma wyobraźni. A moja wyobraźnia ma lepsze oczy ode mnie:)                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
nie idź tą drogą, bo to wirtualne ścieżki marne, idź jutro do Emili to jest konkret.

Ale tak przed świętami? zresztą nie mam kasy. Gdzie ja zaproszę? Pod kościół na wspólne żebry?                                        ☢   ☯   ☢

Gość małpa na sianku
@

część małpko na sianku. Jezusik też na sianku się narodził. W ogóle sianko ma spore zasługi jeśli chodzi o boom demograficzny:)                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
na spacer póki ładnie naśnieżyło.

Gość małpa na sianku
ścieżką śnieżną wprost w objęcia Emilki? :D opowiedz coś o tej Emilce

A co tu opowiaddać. Uczyłem się z nią w liceum. Pamiętam jak kiedyś po dzwonku wychodziliśmy z klasy. Siedzieliśmy w takich długich rzędach połączonych ławek po 5,6 osób. Ja się jeszcze pakowałem a ona już wychodziła więc musiał się przecisnąć koło mnie. Zrobiła to rewelacyjnie bo ja cofnąłem się do tyłu na ile pozwalła ogrzniczona przestrzeńa ona przeciskała się tyłem do mnie No i w pewnuym momencie porzaził mnie prąd bo poczułem jej tyłeczek na moim przyrodzeniu. trochę to trwało...Nakręciła się przy tym....Byłem nieobecny na zajęciach umysłem jeszcze przez tydzień:D                                        ☢   ☯   ☢

Gość małpa na sianku
a! ja kiedyś robiłam loda swojemu kochankowi który czytał periodyki naukowe na głos. Jedną ręką trzymał mnie za włosy, w drugiej to czasopismo. Podobało mi się to

Gość njun nujn
śliczna flash miniaturka :) idź po tą dupcię, opowiesz nam więcej hahahahaha

O w morde...hardkor po całości. I jak on mógł się skoncentrować na tych periodykach?                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
boshhhh małpko... co to? wieczór wspomnień?

Gość małpa na sianku
tak mi się przypomniało a propos miłych wrażeń. Artykuł skończył się tuż przed finałem, więc nie ma o czym opowiadać :)

W sumie to ja też normalny nie jestem. Jednym z moich niezrealizowanych marzeń jest żeby kobieta dotykała i ugniatała mojego ptaka swoją stopą...może nawet w obcasie:) wow!                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
gbvjikb łupnęłam czołem o klawiaturę hahaha wynurzenia o zboczeniach, konkurs otwarty klasa masters and domines

No i oczywiście masowanie ptakiem sutków...to już jak nie chce tak całkiem stanąć ale jeszcze troche dycha:D....Chetnie bym się za to zabrał. A uczciwie mówie, że sprawiedliwie wymasowałbym każdego tyle samo czasu:)                                        ☢   ☯   ☢

Gość małpka na sianku
Internet mi się skończył. Chwilowo z tel muszę. Nie lubię tego

Nie dziwie się. Jak to Ci się skończył? Masz limity czy na abonament?                                        ☢   ☯   ☢

Gość njun nujn
a mi siada bateryjka w mózgu, jutro mam dużo pracy masujcie dalej, nie przeszkadzajcie sobie zboczki hahahaha

Gość małpka na sianku
Jesteś fetyszystą m? Lubisz kobiecie stopy? Czy podnieca Cię to jako element kobiecej dominacji?

:) Raczej to drugie małpko:classic_cool:                                        ☢   ☯   ☢

Gość małpka na sianku
Mama zablokowała:D Przestał se działać na chwilę, czasem tak ma