Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka_jedna_21

Cuckold. Tak sobie o tym myślę.

Polecane posty

Gość Taka_jedna_21

To jest bardzo podniecające. Robisz to z innym, a twój facet patrzy. Widzi jak pożądasz innego, a inny pożąda ciebie. Od razu mam mokro w majtkach jak o tym pomyślę. Chciałabym żeby widział jak szczytuję w ramionach innego. Raz bym go przywiązała do kanapy, innym razem pozwoliła się nawet przyłączyć od pewnego momentu. Ach!

Gość Taka_jedna_21
Chyba mam sadystyczne skłonności. Ale jakby on się na to godził to przecież krzywda by mu się nie stała.

Gość Taka_jedna_21
Ciekawe dlaczego pewien znaczek przerywa wypowiedź. :/ W każdym razie są tu jacyś fani takiego seksu?

Gość sporo wiem o takich
wlasciwie czemu nie :classic_cool:

Gość marrrri
mm... mnie też się taki obrazek podoba :)

Gość sporo wiem o takich
no, ale ja to bym wolal zabawiac sie z panienka, a moja tylko zerka... na poczatku, pozniej we dwie ogien :D:D

Gość Taka_jedna_21
sporo wiem o takich ---- Najgorsze w tym jest to, że partner/partnerka może chcieć żeby kiedyś się odwdzięczyć tym samym. A w drugą stronę to już nie widzi mi się na razie takie fajne. Jak o tym myślę, to tylko tak, że to on patrzy. A do takiego układu trzeba by chyba typowego masochisty co w zamian nie chciałby kiedyś kobiety dla siebie. Albo może rozwiązaniem byłby równoczesny seks z jakąś parą, ale wtedy facet byłby zajęty inną w tym czasie inna, a ja chciałabym żeby cały czas mi się przyglądał.

Gość sporo wiem o takich
Ja bym chyba nie mial problemu, 2 pary to dobre rozwiazanie sie wydaje, przynajmniej od tego zaczac. Oczywiscie to co w glowie moze okazac sie mniej fajne w praktyce ;)

Gość igram
Taka_jedna_21:) a coś więcej o scenariuszu jaki sobie wyobrażasz?:) rozwiń temat:)

Gość suntzu28
Jestem młody, dyskretny, zdrowy (badania hiv) kulturalny, brunet, 28 lat, 185 cm wzrostu, pomogę zrelizować fantazję z Twoją Hotwife, Wrocław. Tylko poważne oferty. info: suntzu28@o2.pl

Cuckold Panowie to nie jest tylko w********e innej panny na boku, ale przede wszystkim zabawa w kontrolowaną zdradę. Wy macie chęć na inne babki, to już nie jest cuckold, ale dążenie perfidne i wyrachowane do zdrady. Zastanówcie się nad tym.