dagna88 0 Napisano Listopad 27, 2011 Chce kupic glosniki 2.1 niedrogo w okolicach 100 zł. Na stronach internetowych znanych firm i recenzentów sprzetu komputerowe w tym przedziale cenowym górują głośniki modecom mcs1. Nie znam tej firmy bo laikiem jestem ale ponoc sa sporo tansze niz 2.1 creative lub logitech a ponoc sa duzo lepsze, głeboki bas i ładny dzwiek tyle ze bez regulacji basu. czy moze ktos posiada te głosniki i mogłby napisac swoja opinie na ten temat? bardzo prosze to ma byc prezent dla kogos kto w słuchaniu muzyki własnie najbardziej bas lubi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagna88 0 Napisano Listopad 27, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagna88 0 Napisano Listopad 28, 2011 nikt nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagna88 0 Napisano Listopad 28, 2011 ale ja nie szukam glosników do samochodu tylko do laptopa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagna88 0 Napisano Listopad 28, 2011 ale ja nie szukam glosników do samochodu tylko do laptopa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach