Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwatwota

Tusk nas wykonczy!!!!

Polecane posty

Gość ghcfbvnjbmn,m. nkjhvgcf
shatyn wyzebram tak jak wiekszosc to robi

Gość gość
Wyżebrasz ? Na każdy pobyt w szpitalu ?Jak np dostaniesz zawał serca to pójdziesz żebrać na leczenie ?:D:D:D

Gość gość
Z własnego doświadczenia powiem ci że to niewykonalne...:D

Shatyn a Ty w ogole masz mozg? Urzad pracy mnie ubezpiecza!@!!!!!!! boze jaki ciemny kolo

a na inne drogie operacje nie refundpwane przez NFZ to malo kto ma szanse bez zebrania!!!!! MYSLENIE NIE BOLI

Gość gość
Urząd pracy ?Czyli to już nieaktualne ?"JEDYNYM ZE SPOSOBOW JEST ZAMKNIECIE ZUSU I WPROWADZENIE TAK JAK W JUESEJ FUNDUSZY NA KTORE SAMI OBYWATELE SOBIE WPLACAJA KASE I POTEM Z NIEJ ZYJA!!":D:D:D:D:D:D

Gość gość
"JA NIE ZAMIWERZMA PRACOWAC I KONIEC! OCZYWISCIE LEGALNIE. NA CZARNO SIE OPLACA"A na twoje ubezpieczenie ja mam się składać bo urząd pracy bierze ode mnie pieniądze...

Gość gość
"na emeryturce ciemnotku potem jest MOPS"Co MOPS ma do twojego ubezpieczenia ?

a co ma ubez spol do ubezp zdrowotnego???

Gość gość
Czyli najpierw będzie pracował na czarno ale ubezpieczenie będziesz miał z moich składek a potem będziesz korzystał z MOPS-u i żył z moich podatków...:D:D:D

otoz to !!!! brawo pomyslales w koncu:)

Gość gość
"a co ma ubez spol do ubezp zdrowotnego???"Bo te składki zbiera ta sama firma. czyli ZUS...

ubezp zdr leci do nfz i ten oto twor zyje z naszych skladek

Gość gość
"otoz to !!!! brawo pomyslales w koncu"Fakt. Pomyślałem że to co napisałeś:"JEDYNYM ZE SPOSOBOW JEST ZAMKNIECIE ZUSU I WPROWADZENIE TAK JAK W JUESEJ FUNDUSZY NA KTORE SAMI OBYWATELE SOBIE WPLACAJA KASE I POTEM Z NIEJ ZYJA!!"i to"JA NIE ZAMIWERZMA PRACOWAC I KONIEC! OCZYWISCIE LEGALNIE. NA CZARNO SIE OPLACA"to bzdury....I się sprawdziło.

Gość gość
Leci ale przez ZUS.Znowu wyszedłes na to co zwykle...Tylko po co ?

Gość gość
To zyj za frajer ale nie na mój koszt...I postaraj się popracowac nad słownictwem.Bo to chamstwo które prezentujesz lokuje cie nie w MOPS-ie ale w gnoju...:O

Gość gość
A swoją drogą to ciekawe.Przychodzi takie "coś' i oświadcza, że będzie ciebie okradał...:O:O:OI to mam byc recepta na reforme kraju...:O

Gość gość
Z linka powyżej...""Spróbuj pomyśleć"mec. Janusz Wojciechowski - poseł RP do Parlamentu Europejskiego (2011-11-30)"Ja myślę w przeciwieństwie do wyznawcy Jarosława Kłamiącego Przegranego, Janusza Wojciechowskiego.Chyba że to on do siebie tak gada.To ma racje w takim wypadku...

Gość wawcia ma rację
jak wyzej :)

Gość sdfdfpp
ja bede pracowal na czarno bo legalnie mi sie nie oplaca,po huj mi to jak i tak takiegom wieku nie zozyje

Gość J....TYCH POLITYKOW SK....
Jestem przerażony tym co się dzieje w naszym kraju.Panowie RZĄDZĄCY podniesli szanownie najnizszą pensje do 1500brutto o zgroza...1111zł na ręke...ceny mamy unijne a pensje miażdząco polskie...jak my mamy żyć.przecież tu zapowiada sie na wojne domową.nawet niech dwoje ludzi pracuje i ma razem 2200 netto,ma dziecko i mieszka w blokach?jakie k...mać są perspektywy???jeszcze ten j....sk....zamieszał z tymi lekami bym ch...normalnie za jaja powiesił k....jeb.....zarabia z 10tys na mc i jest ważny...pan minister...ch....pier....i tyle...NIEKIEDY ŻAŁUJE ŻE NIEMÓWIE PO NIEMIECKU....a cały ten nasz pier....rząd bym wyj... w powietrze.

Gość ..,,..
Tusk powinien zawisnac na latarni

Gość takasamicaaaa
to bylo do przewidzenia,od samego poczatku!!!!!!!!!! Macie teraz wyborcy PO,debile!!!!!!!!

Gość ,xx,c
A JA KOCHAM PANA TUSKA:P

Ja dziwię się tylko że Polacy niby taki dość wykształcony naród a daje sie bezkarnie okradać ze wspólnie wypracowanego majątku i jeszcze jeśli ktoś chce łapać złodziei to nastawieni przez media i propagande bronią złodziei a atakują tego co chwytał złodziei! Nigdy chyba tego nie zrozumiem !

07, to dość proste: II Wojna Światowa- wytrzebiła polskie elity: trzeba wspomnieć Katyń, Miednoje, Ostaszkowo, masowe wywózki klas inteligenckich i ziemiańskich z Kresów Wschodnich na wschód. To Sowieci. A Niemcy- akcja eksterminacji profesorów UJ, masowe wywózki do obozów, zg. z planem Hitlera przewidującym dla Polaka najwyższe stanowisko- majstra. Akcji dokończyli komuniści- dając władzę wszelkim mętom i wyrzutkom społecznym. Prawie nie ma elit (włączając różowo-liberalny salon- który się pod elitę podszywa), nie ma klas społecznych, jak chcieli Hitlerowcy i Komuniści. W efekcie dajemy się manipulować wszelkim miernotom, pospolitym karierowiczom. Na szczęście nie wszyscy Polacy.....

Gość zoxxo
czas zeby wielcy Polacy przejeli wladze w tym kraju, a glupia holote do roboty zagnac:)