Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwatwota

Tusk nas wykonczy!!!!

Polecane posty

" 18:59 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca6969 co widac po praku nerwy chyba dziadkowi puszczaja" Zapewne dlatego: " 18:58 [zgłoś do usunięcia] Shatyn *braku" znowu wiele udowodniles tylko co tym razem :D???

po prostu hołota wstępu do mojego gabinetu nie ma, takie było jego założenia dobra nie tlumacz sie i nie klam jestes zwykla pomoca stomatologa ktora trzyma rure w ustach pacjentowi i podaje narzezdzia:D:D juz ja takie gwiazdy jak ty znam dobrze :D:D a teraz wypierdalaj bo szkoda mi czasu na taka tępa szczale jak ty :D

ludzie sami go wybrali :/ ja nie jestem za zadna partia. kaczor tez cudow nie sprawil. ale uwazam ze za jego czasow bylo lepiej. nie bylo tylu podwyzek, nie bylo durnych pomyslow typu wiek emerytalny 67.. wiele osob w tym wieku juz umiera.. wiec nawet nie naciesza sie spokojem na emeryturze... a moze to i lepiej.. bo tusk zalatwi tak"wysokie" emerytury ze prosciej bedzie umrzec niz zyc za te pieniadze

Gość zapomniałas Inka że wtedy
kiedy rządził Jarkacz to był czas niesłychanych wzrostów i hossy? a jak zaczął Tusk to był kryzys światowy?

Gość a co kurna nie zarobiłeś
na funduszach inwestycyjnych za Kaczyńskich? Nie? No nie moja wina -możliwość zarobku była zyski przekraczały 100% Za tuska to se możecie skoczyć do gardeł-kto na niego głosowal a kto nie Ten człowiek to zdrajca więc nawet jak da wam miejsca pracy w urzędach to nie po to żeby wam było lepiej tylko po to by ratować te kraje unii którym dziś wiedzie sie gorzej niż kiedyś,przedewszystkim banki są ważne,nie ludzie,instytucje finansowe które w czasie kryzysu maja zarabiać kosztem podatników. Tuks będzie np ratował strefe euro-prawda. Ale to juz musztarda po objedzie-tyle się wydarzyło a jednocześnie wszyscy uważacie że nic złegosie nie stało,ani nie dzieje,wybraliście Tuska i jesteście z siebie dumni.

zapomniałas Inka że wtedy kiedy rządził Jarkacz to był czas niesłychanych wzrostów i hossy? a jak zaczął Tusk to był kryzys światowy? najlatwiej jest swoja nieudolnosc zwalic na kryzys a co on przed expoze nie wiedzial ze nadciaga kryzys? to nie jest jakis deszcz ktory pojawia sie znikad

pytanie do wawci shatyna...wy sie tu bijecie na słowa non stop. czasem czytam wasze dyskusje i tak sie zastanawiam... czy jakbyscie sie spotkali przypadkiem gdzies , i zaczeli przy wódce rozmawiac o polityce to by sie skonczylo mordobiciem czy milym chlaniem w fajnej atmosferze??? bo ja znam ludzi ktorzy glosuja na pis, palikota , na po...i ci wszyscy ludzie sie bawia razem , kumplują chleją itd. i jakoś zadnych konfliktów nie ma z tego powodu. a na forach w necie, anonimowo to kurwa wojna wielka po vs pis zwolenników... to dziwne nie uważacie?

sporo imprezowalem i imprezuje i na zadnej czy to domowce czy ognisku czy wypadzie do klubu gdzie sie nowych ludzi poznaje, tematy polityczne sie pojawiaja i NIGDY nie byłem świadkiem bijatyki ani nawet kłótni , nawet po wiekszej ilsoci alko) z powodu odmiennych zdan czy poglądów politycznych. a w necie nie ma chyba forum , nie ważne czy kafeteria, onet czy forum symaptyków i kolekcjonerów chomika tanzańskiego , na którym by nie było topika gdzie zwolennicy pis i po wzajemnie obrzucaja sie błotem i wyzywają od najgorszych:D:D::D:D

Gość dobrzeeeewam tak
I CHUJ Z WAMI. GŁOSOWALIŚCIE NA TEGO GNOMA TO TERAZ MACIE. JAK MÓWI MÓJ OJCIEC "...JAK CHCIELI TUSKA TO NIECH ZDYCHAJĄ POD PŁOTEM..." NIGDY W ŻADNYCH WYBORACH NIE GŁOSOWAŁAM NA TEGO G****

mi się wydaje że ten konflikt pis z po to jest totalnie sztucznie napędzany i rodmuchiwany:D bo w realu ludzi z zasady to raczej jebie bo ogólnie zdanie o wszystkich politykach niewazne jakiej opcji jest tak negatywne że fakt że polityk x jest ciut lepszy od polityka y nie wart jest jakis awantur. ale w necie siedzac przed kompem ludzie nagle sie zmieniają w jakiś wielkich zwolennikó i skrajnych obrońców tej czy innej formacji politycznej:D:D::D:D:D::D to z lekka żenujące.

no wezmy np ta pomarancze "dobrze wam tak". ciekawi mnie czy w realu np jak wie ze sasiad głosował na tuska to podchodiz i mówi "głosowałeś na tego chuja?! to teraz zdychaj pod płotem!" i każdego kto coś powie dobrego o po z miejsca strzela w pysk nie ważne czy kobieta czy mężczyzna a w najlepszym wypadku wyzywa od najgorszych gówien i debili:D

Gość dobrzeeeewam tak
NIESTETY ALE TUSKOWE PLEMIE NIE MA PRAWA WSTĘPU DO MOJEGO DOMU. NIE WAŻNE CZY RODZINA CZY NIE. A SĄSIADA NIE LEJĘ W PYSK - NO CHYBA ŻE PRZEKROCZYŁBY NIEPROSZONY PRÓG MOJEGO DOMU. W PRACY NIE ROZMAWIAM O POLITYCE WIĘC MAM PROBLEM Z GŁOWY A JEŚLI KTOŚ ZACHWALA TEGO g**** TO UDAJĘ ŻE NIE SŁYSZĘ. PRACA TO PRACA CHODZĘ TAM BY ZARABIAĆ PIENIĄDZE. N

Gość para wodna
najlepszy jest ten popapraniec to znowu ja lub shatyn. Jeden palant o dwoch nickach. Albo tusk mu placi za wypisywanie tych glupot i zacieta plyte o argumenty:D ktorych mial cale mnostwo ale trol jakos nie wylapal albo rzeczywiscie taki debil Cholera wie. Sadzac po tym morderstwie w siedzibie pis cholera wie co w tych zwolenikach PO drzemie. To ze cos z nimi jest nie tak to ewidetnie widac ale pytanie co zrobic z tymi przyglupami zeby wiecej glosowac nie mogli bo doprowadza ludzi do tragedii. Pzamykac ich czy w kosmos wyslac????? No i odciac od neta przedewszytkim:P

nie głosowałem na PO w tych wyborach ostatnich wiec co sie czepiasz:D za nic nierobienie przez 4 lata. ale teraz propozycje reform niezbednych (na zachodzie wprowadzają jeszcze bardziej niewygodne dla obywatela!) mi sie podobają i będe na tuska głosował POD WARUNKIEM że nie stchórzy i reformy wprowadzi. ps.demokrata sie znalazł:D odebrać prawo głosu tym którzy mają inne zdanie niż ty , tak?:D 🖐️

Gość para wodna
Jakies propozycje jak uspokoic tych troli od PO???? Tusk moze przestan tym tutaj kolesiom placic za te bzdury bo normalnie mimo ze nie jestem agresywna to chetnie bym przylozyla:D Jak mozna byc takim glupkiem???? A moze ty sie taki urodziles juz co????

Gość para wodna
ps.demokrata sie znalazł odebrać prawo głosu tym którzy mają inne zdanie niż ty , tak? to o nie inne zdanie chodzi tylko i zagrozenie zycia i zdrowia wielu ludzi. A to juz jest szkodliwosc spoleczna. Katastrofa spowodowana w ruchu ladowym. A to podchodzi pod paragraf, a tym samym za to sie odpowiada. Chyba ze jest sie nie poczytalnym to jestem w stanie zrozumiec no i kodeks tez zrozumie.

a jak nie wprowadzi reform któe zapowiedzial na pewno nie zagłosuje. aha i jakby teraz premierem był kaczyńśki, palikot itd każdy by niemal identyczne reformy zaproponowal bo niestety ale tego wymaga nasza gospodarka. wszyscy ekonomisci chwala i mowią ze i tak za mało restrykcyjny. wiec albo mają rację albo wszscy ekonomisci są zdrajcami, zaprzańcami z kondominium rosyjsko-zydowsko-masonsko-niemeickiego...

Gość dobrzeeeewam tak
para wodna----> no co ty myślisz że Tusk płaci im za wypisywanie tych bzdetów. Tusk na takie pionki ma wyjebane. To tylko mięso wyborcze by on mógł stać się drugim PUTINEM. Oni są mu tylko potrzebni by jego konto szwajcarskie pękało w szwach. Polskę ma głęboko w dupie. On nie musi martwić się o swoją przyszłość ani przyszłość swoich dzieci.

Gość no to dawaj. jakie
bzdety? może takie o jakich mówił wawcia a jak przyszło do konkretów to zwyzywał i uciekł.

Gość para wodna
dobry argument ale ten o kryzysie za tuska a hosie za kaczora tez niezly:D Tak wiec shatyn czy jak ci tam moze opowiesz w czym kryzys przeszkadza tuskowi w rzadzeniu polska. Jak ten kryzys objawia sie tutaj u nas???? Bo z tego co wiem to kryzys mamy ale dlatego ze ktos nie umiejetnie zarzadza finansami panstwa. Okrada obywateli ktorzy niestety w kiepski sposob napedzaja gospodarke bo ich na to najzwyczajniej w swiecie niestac. Nie tedy droga kolesie tuska:D