Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumalowana.....

Nie będę się już nigdy malować

Polecane posty

Gość uunnu
Jakbym miała skakać po domu układając ciuchy kolorami i fiokować się potem jak tu ktoś wyżej twierdzi że tak robi, to bym zwariowała. Może zresztą to spotkało przedmówcę (zreszą nie wiadomo kto to jest może bot od wklejania bzdur, może jakiś sfrustrowany facet podający się za "żonę ze Stepford"). Chcesz - maluj się, nie chcesz - nie maluj. Lekki makijaż poprawia samopoczucie. A faceta warto szukać aktywnie.

Gość nieumalowana.....
nie będę już szukać, mam już dosc, i dbac o siebie tez juz nie bede, nie warto. wam radze to samo dziewczyny, nie ma juz normalnych facetow. jak jakis wydaje sie fajny to i tak po jakims czasie wychodzi ze to jakies zero, dziwoląg, maminsynek... dobrze ze moj ojciec jest normalny ale takich facetow dzis juz nie ma, albo jest bardzo malo.

Gość ja pani wasza
jak ktos jest brzydki nie przyciagnie faceta tym ze sobie oczy pomaluje

Gość nieumalowana.....
ja akurat nie jestem brzydka, jestem ladna bez makijazu a w makijazu wygladam lepiej jak kazda kobieta...

Gość prawiczuś 25 lat
a czy całowanie kobiety w policzek, ktora ma makijaż jest obrzydliwe ? Wtedy całujemy kobiete czy związki chemiczne zawarte w tapecie ?

To kobiety malują sie żeby podobać sie facetowi!? Ja sie zawsze malował na poprawę samopoczucia zresztą wtedy tak gdzieś ładniej wyglądam! Ja używałam zawsze tusz i kredkę do oczów!nic więcej bo po co?

Gość eeeeeeeeeeeee..........
oprócz super makijażu trzeba jeszcze mieś charakter...........

Gość prawiczuś 25 lat
nigdy nie całowałem kobiety wiec pytam czy to moze byc obrzydliwe

Nigdy jeszcze sie nie calowales? LOL Sproboj :P ale co w tym moze byc obrzydliwego? To nie jest brud, nie smierdzi, tylko kosmetyk ; ]

nie szata zdobi człowieka :) maluj sie sama dla siebie jak chcesz, nie musisz dla kogoś ;) ja się maluję bo lubie, chociaz nie powiem czasem mnie to wkur.., że dziennie rano trzeba sie malowac i włosy myć :D godzina krócej spania, no ale coś za coś. Kiedy jestem pomalowana, czuje sie pewniej :) i gdzieś mam to czy komus sie podoba to jak sie ubieram i to jak mam oczy pomalowne :D

Prawiczuś 25 całowainie się to jest coś fajnego :D obrzydlwe to może być jak jej wsadzisz jezyk po same migdałki :D albo obślinisz ją jak piesek :D mnie tak jeden koleś kiedyś obślinił - dziękuje :D :D

Gość pytttanieee
brzydlwe to może być jak jej wsadzisz jezyk po same migdałki wy wsadzacie całego członka do gardła i to nie jest obrzydliwe ?

pytanieee to już zostaw dla siebie jak Ci laska bierze do buzi całego członka :) nie wszyscy muszą o tym wiedzieć :D, skoro ci sie podoba jak Ci dziewczyna takie coś robi to dlaczego o tym piszesz, że to jest obrzydliwe? :D

Gość oj autorko autorko
Hehe ale mnie rozbawiłaś:D Nie wiem co ma piernik do wiatraka. Ja bym raczej zastanowiła się nad swoim charakterem na Twoim miejscu i to co w Twoim sposobie bycia i rozmowie może odrzucać. Ja się malowalam od 18 i miałam powodzenie. I nigdy nie kończyło się na jednym spotkaniu. A z wygląda jestem bardzo przeciętna:)

Gość oj autorko autorko
* z wyglądu

Gość dsddffgghghghgh
a masz juz meża? jak nie to zamilcz

Gość oj autorko autorko
Haha to do mnie frustratko?

Gość kejt4734
mam 30 lat i mialam juz 2 rozwody....chodze nie umalowana, ale co ma do cholery jedno do 2?????????????????????????????