Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 324r5we4535r

Totalnie nie mam pomysłu na 30-te urodziny!!!! Pomóżcie

Polecane posty

Gość 324r5we4535r

Sama nie wiem czy w ogóle chce mi się je wyprawiać, najchętniej usiadłabym przy kominku i piła samotnie wino, ale znając męża nie pozwoli mi :-) Nie wiem czy chce zrobić imprezę... mężowi zrobiłam imprezę niespodziankę, był super zachwycony, 2500 zł wydane ale szczerze sama nie chciałabym mieć takich urodzin. Sama nie wiem, może to kryzys, zawsze lubiłam imprezy :) Podpowiedzcie... myślicie, ze jak wyjadę w góry i tam spędzę z mężem i dzieckiem 30 urodziny to będę żałować, że nie zorganizowałam wielkiej imprezy?:D

Gość 324r5we4535r
nie ma nikogo kto obchodziłby już 30 stkę?:D jesli tak, napiszcie jak obchodziliście :)

zrób jka chcesz to twoje urodziny. Ja nie robiłam zadnej imprezki wielkiej tylko najbliżsi wyszło mnie to moze 400 zł. za to dostałam fajne prezenty:D

Nie pamietam, jak obchodzilam, pewnie z najblizszymi przyjaciolmi. Nie lubie wielkich imprez i nie rozumiem tej paniki sylwestrowo - urodzinowej. Zrob tak, jak Ci wygodnie. Mozesz przeciez kiedy indziej zrobic wielkie przyjecie bez powodu lub obejsc hucznie imieniny albo kolejne urodziny... Ja w tym roku nie mam ochoty obchodzic Sylwestra, wiec nie bede obchodzic. Obejrzymy sobie z facetem film i pojdziemy spac ;-)

Gość 324r5we4535r
i chyba tak zrobię, niby dlaczego mam się zmuszać... Mąż mówi ze będę żałować, ale ja szczerze pojechać sobie w jakieś ustronne miejsce w trojkę, w życiu się już wystarczająco naimprezowałam i morze wódki wypiłam -)

Gość kejt4734
w domciu posiedz sobie i obalcie z mezem jakis zacny trunek hehe niech maz przygotuje ci jakas super extra kolacje twoje ulubione danie - ja tak bym wolala, ewentualnie rodzinne urodzinki w gorach albo ze znajomymi