Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapkaZchlebem

Potrzebuje waszej pomocy i ciętej riposty!

Polecane posty

Chodzi o pewna pipę, która uważała się za moją przyjaciółkę a przez całe zycie podrzucała mi kłody pod nogi i obgadywa gdzie popadnie( dowiedziałam sie od wielu osób) taka typowa fałszywa szmata. nienawidzi jej wiele osób, nie tylko ja, pochodzi z wiochy, ma rodziców alkoholików tzw patologia, a wyżej sra niż dupe ma. Ma się za najpiękniejszą istote pod słoncem, chodz jest całkiem przecietna ale na zdjeciach tak sie wymalowała że wygląda całkiem inaczej, słodzi sobie gdzie popadnie i mówi o sobie w samych superlatywach. dobiera się do zajętych facetów, bo mysli że wszystko jej wolno i każdy na nią leci. potrzebuje od was jakiegoś dobrego tekstu na nią, napisze jej prosto z mostu, tylko nie wiem co dokładnie, coś żeby jej w piety poszło i nie myślała że jest pepiem świata, mam jej dość poprostu, pomożecie??

Gość sfdgb43
napisz jej tak " jestem zazdrosna, zazdroszczę ci tego że jesteś ładna i że każdy facet na ciebie leci a na mnie nikt, jestem pipą przepraszam."

Gość niewiemcojesthmmm
Np "Nie jestes pepkiem swiata Ty brzydka Ty"

wiesz z jednej strony mi tej laski szkoda, bo co patologia z ludzmi robi to sobie nie wyobrazasz.

Gość niewiemcojesthmmm
To moze "Myslisz ze jestes taka wazna!! To sie mylisz"

Gość niewiemcojesthmmm
albo" Ty niedobra Ty" a jaka Ty masz propozycje autorko>?

Gość niewiemcojesthmmm
wiesz ja nie radze cytatami:) bo to brzmi dziecinnie i w ogole troche tak sztucznie;) liczymy na Twa inwencje tworcza

Gość matulka65
ile ty kurna masz lat ze sie w takie klocki bawisz

Gość niewiemcojesthmmm
A ogólnie to odradzam jechania jej;) bo to nic nie da:) a i Tobie sie lepiej tez nie zrobi. Jak dziewczyna naprawde ma takie dziwne zachowanie to najlepiej olac

Gość Pan-da trójkę
Pogratuluj jej umiejetności z jaką wciela swój syndrom DDA w życie swoje i otoczenia przy okazji;)

Gość niewiemcojesthmmm
albo napisz "Ciesze sie ze Cie mam, jestes moja najlepsza przyjaciolka" moze to bedzie poczatek jej przemiany duchowej:D

Gość niewiemcojesthmmm
Powiedz jej "jestes moja najlepsza przyjaciolka"

Gość O ja pierdziele... haha
Powiedz jej tak: Sorrki nie możemy się już przyjaźnić... Jak to wygląda... ja pochodze z porządnej rodziny a ty z patologicznej wtydze sie z toba zadawać. Powinno jej wejść w pięty...

Gość niewiemcojesthmmm
na tv puls fajna bajka

Gość ejejejejejej
"w którym zamku straszysz?" "A twój ryj to efekt czarnobylu, suko ?" "Ty się lepiej zajmij sobą! Wyglądasz jakbyś reprezentowała trzecią płeć." "Chcesz halloween .? Wyjdź z domu bez tapety i postrasz ludzi." "Zgasiłabym Cię , ale gówno się nie pali ." "Taką szmatą jak Ty powinni wycierać podłogę." "Zgubiłaś mózg tam za rogiem, koleżanko."

Gość rtzuio
zmieszała bym cie z gównem , ale bóg mnie wyprzedził :D