Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selena9494

mój brat zdradzał żonę , a żona zdradzała jego ..

Polecane posty

Gość selena9494

Jestem w totalnym szoku , ale właśnie dowiedziałam się , że żona mojego brata zdradzała go ze swoim instruktorem jazdy , a mój braciszek dowiedział się tego przez przypadek - przeczytał jej sms-y . Spakował manatki , wyzwał ją od najgorszych po czym powiedział jej prosto w twarz , że ma wy**bane na taką k**we jak ona i również ją zdradzał . Zabrał walizkę , poszedł do kumpla i teraz siedzi nawalony . Przynajmniej tak mi się wydaje po jego głosie jak ze mną rozmawiał przez telefon . Najgorsze , że mają 7-letnią córkę , brat nie chce rozwodu , nie wiem jak bratowa . Ona do mnie dzwoni z płaczem , żali mi się , ale co ja mam zrobić? żal mi jej , zawsze ją lubiłam , ale jest równie winna co mój brat , poza tym wiadomo - serce mimo wszystko jest po stronie brata cokolwiek by się nie działo . Chciałabym jakoś pomóc , ale nie wiem w jaki sposób .. może zaoferuję się , że zabiorę małą na parę dni do siebie? Macie jakieś sensowne pomysły?

Gość zezowata baba
moim zdaniem jak się zdradzają to się nie kochają najlepiej żeby się rozwiedli

Gość nie opowiadaj
o problemach twojego brata na publicznym forum może oni sobie tego nie życzą nie pomyslałaś o tym??

ale o co on ma do niej żal,skoro też ją zdradzał??Obydwoje są siebie warci :P

Gość hubbba buuubbba
U mnie to samo :( Ale stwierdziłam, że się nie wpierdalam w ich sprawy Oboje są siebie warci I TYLE Tobie też to polecam

Gość brwiniewydepilowane
selenko a jak ci powiem ze chyba cie nam i twojego brata i jego zone. i jak ci powiem ze zaraz do niej npaisze albo zadzwonie i pokaze co piszesz. idiotka no