Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotka29

Koleżanka mojego męża

Polecane posty

Gość karotka29
dzieci 8 i 4 lata

Gość karotka29
co raz bardziej mi sie to nie podoba, wyglada na to ze m musiał ich ze sobą poznac, a tu mam dowód ze sie widywali

Gość mama2synków
pisałaś,że on pracuje zagranicą więc one są juz przyzwyczajone,że nie ma taty,Ty również.

Gość karotka29
bardzo tesknia a on wraca za 3 miesiace

Gość historia jakby z mego
koledzy powiedzą Ci to samo co TM ,że tylko Ci się wydaje

Gość taka jedna mala rybka
Historia, wiec o tym pisze, rozmowa, wiem ze czasami jak o sciane, jak nie bedzie chcial sluchac to nie bedzie i niczego nie zrobi, ta rozmowa moglaby byc (co wcale moze nie zmienilo by faktu ze nie byloby separacji) kluczem do zrozumienia - o to chodzi, problem juz jakis jest, teraz mozna zrzucac na drugiego (tak jak w przypadku Twojego eks - zawsze latwiejsze wyjscie) - albo schowac pod dywan i udawac ze nic sie nie stalo, albo konfronotowac problem, ale konsekwetnie, stad moje pytanie do autorki, czy jest gotowa na prawde i czy bedzie umiec sobie z nia poradzic - jest wiele kobiet ktore twierdza ze wola zyc w niewiedzy, coz...

Gość karotka29
tak jestem gotowa na prawde, mam dosc ciagłych podejrzen, bo zadko zagladam mu do komórki, a jak zagladne to zawsze cos jest na rzeczy i w dodatku okazuje sie ze to ten sam głos kryje za tym

Gość karotka29
napisałam do najblizszego kupla mojego m, on pracuje w knajpie "powiedz czy ja sie myle czy mój m ma romans" . zobacze co odpisze

Gość taka jedna mala rybka
wiec szczerze powodzenia w konfrontacji:)

ja uważam,że każdy sposób jest dobry na odkrycie prawdy. w końcu chodzi o nasze życie.myślę,że takie osoby,które decydują się na własne sledstwo w głębi duszy wiedzą jak to się skończy.potrzebują tylko bodźca i takiego kopa by zmienic swoje życie.

Gość napisz kiedys
Pisz na bieżąco co i jak trzymam kciuki za Ciebie,chociaż i ja byłam w podobnej sytuacji kiedyś tyle że po drugiej stronie :/

myślisz,że go wyda? wiesz co wydaje mi się ,że jednak nie jesteś gotowa na prawdę.może to zostaw.? napisałaś do jego kolegi. powiem Ci ,że ja na jego miejscu nie chciałabym się mieszać. być moze,że ten sms zostanie nawet odesłany do TM.

Gość karotka29
odpisał - dwa słowa- nie mylisz sie. Szoook, nawet teraz bym do niego zadzwonila ale nie che sie drzec po nocy. moje przeczucia sie sprawdzily, jutro zadzwonie jeszcze do tego chlopaka

dla mnie wygląda to tak jakbyś nadal chciała być oszukiwana....

Gość napisz kiedys
Też tak sms-owałam i rozmawiałam z pewnym żonatym...młoda byłam głupia nie obchodziła mnie jego żona i dzieci.Myślałam tylko o sobie.Po pewnym czasie powiedział że mnie kocha...uważaj na tą pannę i nie daj się...

Autorko, rozmowa z "kolezanka" jest najbardziej bezesnsowna - jesli ma zapedy na meza to i tak ma sprzeczny interes z twoim wiec dlaczego mialaby przekladac twoj interes nad swoj? moze tez cie zignorowac nie wvhodzac w zadne tlumaczenia, juz wielokrtonie opisywalam na tym forum przypadek kdzieczyny z pracy - za ktora sie uganial (chyba z rok) kolega z biura - kolega zonaty - laska generalnie olewala go - ale nie dlatego ze zonaty - ino zajeta byla kim innym ale w koncu po roku sie przespali - seksik kiepski - dla niej sprawa skonczona - i zaczelo sie dowiedziala sie zona tamtgeo goscia - i zaczela swoje zale wylewac;/ zadzwonila do tej laski z mojego biura - gdzie ta ja poinformowala ze rozmawia z nia tylko d;latego bo ma dobry humor - ale jesli jeszcze raz tamtazacznia ja nekac telefoniami to zglosi to na policje - poskutkowalo. Laska jeszcze dodala ze jak ma problem z rozwiazloscia swojego meza to tez niech to gdzie zglosi - a najlepiej jemu. oczywiscie - kolo dalej wyrywa laski -- a zonka pewnie z nerwoww schudla radze ci wiec autorko skoncentrowac sie na relacji ty-maz - skoro on lubi byc dopieszczany z zewnatrz najwyrazniej wewntarz mu tego brakuje..

Gość karotka29
jego kumpel zawsze mnie lubił, ale ja nie mialam z nim kontaktu odkad pojawily sie dzieci, bo zajełam sie nimi, niee wiem dlaczego go wsypał moze mu zrobilo sie mnie zal

to odważny kolega. strasznie mi przykro trzymaj się

Gość AUTORKO
nie zdradź się z tym że wiesz o romansie, znajdź dowody i je zachowaj. Pisałaś ze mąż jest za granicą, w takim razie z nią też jest na razie na rozstaniu? Gdzie ona pracuje?

Gość karotka29
w sklepie z ciuchami w samym centrum, w dodatku jak chodze do pracy to mijam to miejsce codziennie

Gość AUTORKO
współczuję, pracujesz? z czego żyjecie Ty i dzieci? gdzie mieszkacie?

Gość karotka29
powiedziec mu ze wiem o wszystkim? jutro jeszcze zadzwonie do drugiego jego kolegii, zapytam tylko skad zna tą panne?

Gość karotka29
mieszkanie jest moje, jestem niezalezna finansowo od meza, on przysyla pieniadze

Gość AUTORKO
to może wpadnij do jej sklepu przypadkiem coś kupić, bądź wystrojona, uśmiechnięta pokaż jej zdjęcia dzieci, powiedz jak tęsknią za tatą...pogadajcie jak dobre znajome którymi prawie jeteście...:/

historia jakich tysiace.... cos sie konczy cos sie zaczyna... tylko nie rozumiem co ma do rzeczy gdzie pracuje/mieszka/przebywa tamta laska?

wydaje mi się,że najlepsza była by rozmowa w 4 oczy ale wiem ,że ciężko będzie ci wytrzymać. a gdybyś z zaskoczenia poszła do niej i powiedziała ,że TM ci o wszystkim powiedział?

Gość karotka29
cos mi sie wydaje, ze po powrocie bedzie musial wrócic do mamusi, albo niech zamieszka z ta panna, ja juz go nie przyjme. Jeszcze mi sie przypomnialo jak dostałam mandaty za parkowanie i czesto na jednej ulicy, jak sie pytalam to mowil ze do kumpla jezdzil

wejdz do sklepu i sprobuj sie z nia "zaprzyjaznic" :p a tak na serio, to chyba nie masz zaufania do meza, a to niedobrze dla waszego zwiazku

Gość karotka29
nie chce jej widziec, odkad wiem gdzie pracuje to tam nie chodze, najwyzej napisze jej ze wiem o wszytkim i zycze im szczescia

"karotka29 mieszkanie jest moje, jestem niezalezna finansowo od meza, on przysyla pieniadze" jelsi bierzesz pieniadze zarobione przez meza - to jest od niego zalezna finansowo "to może wpadnij do jej sklepu przypadkiem coś kupić, bądź wystrojona, uśmiechnięta pokaż jej zdjęcia dzieci, powiedz jak tęsknią za tatą...pogadajcie jak dobre znajome którymi prawie jeteście...:/" wyjatkowo glupie wedlug mnie rozwiazanie - upokorzysz sie tylko - a laska domysli ze sie dowiedzialas i sie bedzie z ciebie co najwyzej nabijac;/ ale rob jak chcesz